Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de az már nem szisztéma! azért legyél már tisztába a fogalmakkal.
és ezt is leírtam ami nálam atombiztos az elszokott menni ! --> ez nem egyszer bekövetkezett ezért is mondom holnapra h a 0 v 1 gól kivan zárva hiszen atombiztosra érzem azt is.
Köszi, rég nemkövetem az NBA-t de lehet pótolom a lemaradást :D

REAL MADRID

WuFraZselic
de szerintem 11es tutti nem lesz egy hétközi serie a meccsen

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

holnapra lökj majd valamit :D
na csoki srácok
Shep
Ja, meg hónapok óta ezer millió tuti százalékos atom fix, hogy Stuttgart - Barca over 3,5 :)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

5 héttel ezelõtt :D ezért vártam most is éés várom jövõhéten is.
a 2-2 meg bazz rangadókra van nálam kitalálva :D
Shep
Na nesze nektek tipp :) (ha nem jön, nem én mondtam :))

Cleveland Cavaliers - New Orleans Hornets 1
Boston Celtics - New York Knicks 1
New Jersey Nets - Portland Trail Blazers 2
Miami Heat - Minnesota Timberwolves 1
Memphis Grizzlies - Los Angeles Lakers 2
Sacramento Kings - Detroit Pistons 1
Golden State Warriors - Philadelphia 76ers 2

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Így van, viszont 200-at így megér. De mielõtt feladom a várható kezdõket megnézem minden meccsnél.

REAL MADRID

WuFraZselic
és valaha jött is az általad várt 2-2? :D (X, 4v több gól)

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

megkapta a sárgáját igy nem léphet pályára
WuFraZselic
megkapta az X. sárgáját elõzõ meccsen

Matthew Prosac
pedig de :D

Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

szisztémám csak a hétfõi b2re van...
Nemár h nem játszik :S

REAL MADRID

WuFraZselic
Ajax nem nyer Suarez nélkül, már írtam :D

Matthew Prosac
Milan gyõzelem azért több mint kétséges sztem...

Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Shep
Jobb ez így, mint a lesz 4 gól szisztéma :)

dragon11
Fiorentina, Inter, Stoke City gyõzelem szerintem elég biztosak.:D

158 Fiorentina - Milan V 2.35
181 Internazionale - Chelsea H 2.58
198 Stoke - Manchester City V 2.20
228 Juventus - Ajax V 4.30
224 Unirea Urziceni - Liverpool V 1.68

200,- ---> 19000,-

:D

REAL MADRID

jaj nem kell ezzel a tévútra vezetõs mellébeszéddel rizsázni :D beírod és aki hallgat rád az hallgat aki meg nem az nem.
most ennyi erõvel ne irja be senki a tippjét mert senki nem akar senkit se tévútra vezetni :/
píszzz jóéjt :D
WuFraZselic
ja igen, holnap egy Fiorentina gyõzelem jó lehet

holnap a wba is jó lehet ill a belgáktól a genk,cercle
Shep
Ha elég erõsnek érzek majd valamit beírom, de tévútra nem akarok vezetni senkit :) Havernak is mondtam, hogy a Barca nem 100, de gondolom õ azért megrakta, hogy nyernek. (majd holnap kiderül)

udinese - cagliari ról vki vmi?
fergusonpapa
msnen könyebb lett volna:D

www.icewebhu

WuFraZselic
én is féltem, ezért nem tettem meg 1 hete az EL meccsen a kazant (na jó, ez nem igaz, igazából csak elfelejtettem hogy délután 3-4körül kezdõdik a meccs :D), erre simán vertek 3 gólt :D

az a baj, hogy pont ezt vezettem le Mattnek is pm-be, hogy a cska meccs olyan nekem mint az olympiakos-bordeaux, annyira hazai gólt várok, hogy tuti 0-1 lesz a vége xD

FrezeR
Én is +ban zárok a Leeds,MU, Benfica hármas miatt és persze köszi WuFra a többi tippet is (pl Barca döntetlen) :)

Matt: sajna nekem is a Millwall miatt ment el egy szelóm :( döntetlent tippeltem oda. Kellett volna nagyon az az x.

Holnapra is jó lenne egy két esélyesebb tipp :)

Az biztos az Inter meccs kemény lesz

fergusonpapa
Most nézem h a tottenham és az aston villa is x-elt ,sztem az egyik elfog botlani :S kupába bármi megtörténhet lásd tavaly.

www.icewebhu

dragon11
Hát nyerj Te is:D

srácok megint jött a tuti
barca 4 v több gól tuti volt igy elment mint szokott :D
holnapra 0 v 1 gólt várok az inter mecsre igy tuti h lesz 2 gól minimum.

bordó meg leszipanthat h idegenben nyernek :D am gáz h elfeljtettem h vertlenek a bl-ben.

leeds hazai alap volt
millval X2-t szépen levezettem :D

végülis egy szelóm jött az pedig a Stutt-Barca végeredmény 1:1
jAsOn VoOrHeEs
CSKA meccs szerintem azért sötét ló, mert ugye ruszkiknál decemberben vége ért a bajnokságnak, és ki tudja, hogy milyen formában fognak játszani. Sevilla meg most elkapta a fonalat a bajnokságban is. Én ide is a Bordeaux meccshez hasonló 0-1-et várok.

Vitibet: (mai két meccs eltalálva)
Olympiakos Piraeus - Girondins de Bordeaux 1:2
VfB Stuttgart 1893 - FC Barcelona 1:1

Hátha ezek is jönni fognak. :)
CSKA Moskva - Sevilla FC 1:2
Internazionale Milano - Chelsea London 1:1

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

fenrob
:D birom itt mindenki csak nyer :D

\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"

WuFraZselic
azért ha gondolod, oszd meg :)

te is mindig nyersz, csak nem osztod meg túl gyakran :D

Shep
Hát én majd reggel meglátom, olyankor szokott nekem jönni az ihlet. Barca is reggel jött, meg ugye hétvégén az Inter 0-0, meg hasonlók.

dragon11
CSak én vagyok biztos a Stoke city gyõzelemben?:S

fergusonpapa
hjam :D

www.icewebhu

Matthew Prosac
hendikeppel hazai. sztem 2-0 lesz az Internek :D

WuFraZselic
kössz, te se zártál szar napot :D

Matt:
szerintem a CSKA gól biztos :)

Shep:
én csak azért, mert nem lehet 4edjére is kiesni a legjobb 16 közt folyamatosan :D végre nyernünk kell, és ezzel a kerettel illene is :D én 2-1et tippelek, persze azért függ attól, hgoy César tud e védeni (persze valószinû tud, mert semmi komoly baja nincs, de José szerint majd hnap reggel kiderül)

én se látom a potenciált az interben
Matthew Prosac
nomeg 2 piros a hazaiaknak :D

fergusonpapa
én sztem inter chealse mecsen ölni fogják egymást,lesz jopár gol,BL ide vagy oda!

www.icewebhu

Shep
Ezt az Inter gyõzelmet miért veszi mindenki biztosra? Én egy 0-1et is simán el tudok képzelni.

Wufra nagy grat,de azért nekem is erõsen plusszos napom lett.
de jó hogy a barcát mellõztem a nagyobb tétbõl :) és nagy köszi Norwich is.
Matthew Prosac
Sevilla vagy a CSKA rúg gólt. Elsõ tippem szerint mindkettõ, de 5000-nél azért mélyebben el kell gondolkodnom rajta :D

Shep
Ja meg bukni is nagyokat :) (nem akarok senkit elszomorítani, de lassan véget ér a kánaán vagyis a papír szezon és beindul a pont osztogatás akkor aztán megint elég nehéz lesz jó szelvényeket összehozni)

Matthew Prosac
Na rakjunk össze egy 2x szorzót holnapra, amit megteszek 5ezerrel.
Inter gólt rúg 1,35 ez elég esélyes. Gyõzelmükön azért még gondolkodom...
Tottenham vagy Aston Villa? Asszem az utóbbi lesz. Ez +1,28
Mi van még holnapra? WuFra?

fergusonpapa
Grazra énis tettem :D

Énis várok pár tippet de nem poén szelot :D

Veletek ténleg csak nyerni lehet :D

www.icewebhu

WuFraZselic
azért én masszívan gamblingelek , 2 hete a cardiff a sírból hozta vissza szintén 80-85. perc környékén hátrányból, most meg a norwich :D

szóval csak akkor kövess, ha a szíved bírja a kiképzést :D

fergusonpapa
Internazionale - Chelsea Mindkét csapat szerez gólt H
Aston Villa - Crystal Palace H
Tottenham - Bolton H

800-2500

Szerintetek?

www.icewebhu

Shep
Na mekkora sikered lett :) Csak gyõzzed majd tippekkel :)