Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én sem mondtam hogy kikapnak 😊
De egy x-en se lepõdnék meg amivel a pool ugye tovább menne.
WuFraZselic
úgyis az EL-ben folytatják, legkésõbb februártól jövõre is xDD

amúgy 1-0 nagyon sovány elõny, nem hiszem hogy kikapnak

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

én mára ezekbõl válogatok,egy nagy tétest:
Vienna Capitals,Graz,Roma,Valencia,Sahtar,és Salzburg továbbjutás

Kérdés lesz e ma megint meglepi az EBEl-ben mint az elsõ körben bár a bécs most igencsak behúzza csak hát a Graz hozza-e vajon a 3-ik meccsét vagy most betliznek õk is egyet...

wufra korábban írtad hogy a pool-nak már mindegy a premier liga,dehogy mindegy küzdenek ott a 4-ik helyért,nem mindegy hogy bl vagy eliga.

WuFraZselic
hát mindháromnak alapfeltétele a továbbjutáshoz... szóval szerintem eléggé

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Forza Italia
Roma, Sahtar, Valencia gyõzelem mennyire biztos????

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

FT United States 2 - 1 El Salvador | 90' <2 - 1> S. Kljestan
FT Mexico 5 - 0 Bolivia

Még jó hogy nem néztem, mert a szívroham el vitt volna 😄

REAL MADRID

Ramox
Fú délután valaki nagyon nyomta kanadát és rárakta 4 szelvényébõl 3ra. Jó megérzés volt Neki! 😊

Fabio Capello
Remélem senki nem fogadott a ruszkikra, a második harmad közepén 7-2-re megy Kanada...

Matthew Prosac
aki neten fogad, annak a szombati Albacete - Villareal II hazait ajánlom figyelmébe 2,3x oddszért. Elõtte egy nappal a Rayo Vallecano hazait, de az már csak 1,65x

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

fergusonpapa
najo az Xet megfogadom 😄

www.icewebhu

Matthew Prosac
az elsõ kettõre 5ezer forintig, a salzburg-ra csak 2500 forintig de fogadni mernék 😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

fergusonpapa
nem 200al teném nem poén szelo kéne.Dazt csak ugy beirtam 😊

Igy h alba volán kikap számomra is ajándék,de többit mind máshogy látom persze te értezs hozá stb 😄de nem is tudom sztem ezis kuka lene!

www.icewebhu

ezek a jégkorong meccseket biztosnak érzed?

You\'ll Never Walk Alone

Matthew Prosac
011 Vienna Capitals - Alba Volán 1.52 H
025 Galatasaray - Atl. Madrid 3.05 X
062 Sporting CP - Everton 2.35 H
068 Wolfsburg - Villarreal 2v3 gól X 1.93
033 PSV - Hamburg A mérkõzésen 0v1 gól lesz 2.95 H

200-> 12405

fergusonpapa
vagy 1 jo 4/3as kombi is jol jönne,ránéztem mai adagra egyszerüen semmi megérzésem

www.icewebhu

fergusonpapa
szivesen fogadom 😄

www.icewebhu

Matthew Prosac
szerintem egyszerûbb ha lehúzod a wc-n azt a 200-ast. mondjak egy olyan tippsort neked 200ért, aminek még esélye is van?

Matthew Prosac
247 Sevilla - Ath. Bilbao 3.25 X

fergusonpapa
Sahtar Doneck - Fulham 1.40 / 3.60 / 6.35V
Bremen - Twente 1.34 / 3.80 / 7.15 V

200-9000

😄DD

anyir ane tudom mit tegyek 😄

www.icewebhu

fsgh
Jó persze rizikósak. Mondjuk itt az EL-ben mi nem az... Nem is nagy téttel gondoltam😊 De mondjuk egy félidõ ajax 4,3-ért nem rossz😄 single-be😄 hátha.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Matthew Prosac
úgyérzem a Sporting nyerni fog holnap. Ne kérdezzétek miért.

Matthew Prosac
madrid nagyon veszélyes. a galata otthon azért nem egyszerû eset.. nézd meg kik játszanak ott.. 1-1et tudok elképzelni, aztán hosszabbítás.. ez ma a City-re is bejött 😊 Ajax meg,.. Suarez nélkül? Hát te tudod..

fsgh
Na most már van fogadási alapom, hála az Internek😄

Holnapra egy Ajax, és egy Madrid gyõzelemre gondoltam

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Matthew Prosac
011 Vienna Capitals - Alba Volán 1.52 H <#wow1> Ingyééééé van!
008 Graz - Medvescak Zagreb 1.31 H
009 Salzburg - Klagenfurt 1.78 H

megint összekevertem õket. szóval inkább a Graz, mint a Salzburg, bár mindkettõ jó lehet.

Matthew Prosac
jó meglátás 😄 énis

20 Roma - Panathinaikosz H 1.38
60 Salzburg - Standard Liege H 1.70
66 Wolfsburg - Villarreal H 2.03
39 Sahtar Doneck - Fulham H 1.40
48 Valencia - FC Bruges H 1.23
31 PSV - Hamburg H 2.32
70 Bremen - Twente H 1.34
25 Galatasaray - Atl. Madrid H 2.25

Raktam egy poán szelót😄

WuFraZselic
én egy 2 kilóméteres X-et várok

fenrob
😄 énis adok egyet xD

\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"

WuFraZselic
lusta e vagyol visszaolvani 4-5 kommentet? 😄

Fabio Capello
Három sört kap az aki összedob nekem egy 99% nyertes szelót holnapra jó szorzóval 😄😄

Matthew Prosac
Chievo - Cagliari. Ugye nem kell mondanom minek tûnik, hogy és mennyire 😄

Ramox
Ez jó ötlet, és lehet hogy nem is választok a másik feléhez még egy meccset csak a két hoki és akkor ha a két hoki jön az anderlecht meg esetleg nem akkor is 0-n tudom zárni a napot vagy még tán kicsit pluszban is

WuFraZselic
Valencia, Liverpool, Shakthar, PSV, Juve X amit holnap tenni fogok valamilyen formába

a liverpool elõnye gyakorlatilag 0, kétlem hogy kockáztatnának egy esetleges kiesést. a PL úgyis elúszott

Ramox
Nah még alszok egyet rájuk, és még benézek holnap ide mielõtt megrakom amit megrakok 😄 Jóéjt!

Matthew Prosac
szerintem oszd ketté az 5000-et. 2500-el rakd meg az eredeti elképzelésedet az Anderlecht-tel, másik 2500-ös szelvényen pedig tegyél valami mást a belgák helyett... Hogy mit azt még ki kell gondolni. A lényeg hogy ha bukik az Anderl' akkor is minimum nullszaldóba gyere ki.

Ramox
Hm-Hm. Ha mindketten ennyire elzárkóztok az anderlechttõl akkor azt hiszem én sem merem 😄 A kettõtök véleménye azért már jelent valamit.... 😄

WuFraZselic
én az anderlechtre az életbe nem teszek többé

rendszeresen elkúrják az 1.15-1.40es meccseiket, hétvégén is az utolsó 20 percben nyerték meg a meccset. nálam feketelistán vannak 😊
viszont szerintem a Liverpool nyer

Ramox
WuFra mester? Mit gondolsz a 3 lent említett meccsrõl? A két hokit gondolom Te is ajánlod, és a belgákról mi a vélemény?

Matthew Prosac
te pénzed. a két hokit tudom ajánlani, a belgákért már nem vállalnék garanciát. kérdezd meg WuFra mestert is 😊

WuFraZselic
így van

Ramox
Relative nagy xD Számomra nagy... 5000-re gondoltam

Matthew Prosac
mennyire nagy téttel? csak mert az anderlecht nem egy halálbiztos meccs

Matthew Prosac
azért közben fél szemmel már a hétvégi várható kimeneteleket nézem. rögtön elsõ körben Napoli - Roma hazai. Elég jó szorzóért.

Ramox
Holnapra Anderlecht - Capitals - Salzburg(Jégkorong) trio akkor vállalható nagy téttel szerintetek?

fsgh
Te meg nyertél máson😊 nekem mára "csak" ez volt😊

Szépen berakom a többi single szelvény mellé ahol az Interrel nyertem sokat😊

Amúgy így elõre gondolkozom egy X-en az Inter visszavágójára... esetleg egy 1-1-re. Továbbjutáshoz pont jó.

Matthew Prosac
szép pénz 😊 kicsit már énis bánom hogy nem áldoztam többet single-ben az interre, csak 2500öt. de nem leszek telhetetlen.

WuFraZselic
kiraboltak? <#idiota><#idiota>

Matthew Prosac
nekem multkor a keletiben mondta a nõ, hogy "hát nem vagyok boldog hogy ennyi pénzt elvisz tõlem" - de aztán mosolygott. mondtam neki hogy "thats all folks" 😄
najó nem ezt mondtam, hanem azt hogy "evvan"

WuFraZselic
<#worship>

fsgh
500 új üzenet 😄DDDd

Mindekinek GRAT aki megfogadta a tanácsom😄DDDD

nekem:

Inter - Chelsea H

20000>52000

😄D jó ez az este minden szempontból😊))