Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Matthew Prosac
nemtudom melyik a nem biztos a salzburg és a graz közül - olyan értelemben, hogy elõfordulhat hogy valamelyik csak a hosszabbításban nyeri meg a meccset.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Fabio Capello
Egy ilyet fontolgatok...

Graz - Medvescak Zagreb H
Vienna Capitals - Alba Volán H
AS Roma - Panathinaikos H
Unirea U. - Liverpool V
PSV - Hamburg, PSV szerez gólt? igen

még valamit esetleg/másik szeló?

Shep
Na erre jutottam
továbbjutnak: liver, shaktr,roma,juve, salzb, everton?,rubin, marseille, lille, psv vagy twente, Ami kérdéses számomra még, hogy melyik spanyol esik ki itt vagyok igazán megfogva, de talán Valencia, vagy Bilbao között dõlhet el. (aztán persze lehet, hogy most jól rám cáfolnak és minden papír lesz 😊)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Blueblood
A graz nem biztos?

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

Forza Italia
Ma ezt a 2 szelvényt raktam mit szóltok hozzá??

Roma - Pana h
Marseille - Köbenh. h
Sahtar - Fulham h
Valencia - Bruges h
Juve - Ajax h
Bremen - Twente h

másik

Graz - Medvescak h
Salzburg - Klagenfurt h
Anderlecht - Bilbao h
Wolfsburg - Villarreal h

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Matthew Prosac
inkább az utóbbi szerintem. én legalábbis nem mertem mindhármat egy szelvényre venni.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Shep
Azért mert itt érvényesül leginkább az irodák és egyéb érdekeltségek befolyása, ezért kell mindent 2x is átgondolni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Blueblood
Persze, köszi

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

na ja,én meg lassan indulok is a lottózóba és nekiállok a ma estének,bár az eu ligával én még nagyot nem nyertem(épp itt az ideje),úgyhogy vigyáznom kell a csalogató meccsekkel,még ha vannak nagyon jónak tûnõk is.
FrezeR
Matt: a Salzburg,Graz,Vienna hármasra vállalható szerinted picit nagyobb tét mára, vagy elég 2-t ezek közül együtt esetleg mellé megtenni pluszban valami foci meccset?

Shep
Most kombinálok, majd mondom a tutit. Kis idõbe még beletelik, nem könnyû ám az irodák fejével gondolkodni. 😊

Matthew Prosac
ma este vagy késõeste beírom az összes tippem a hétvégére és kommentárt is fûzok hozzá. így ok?

Blueblood
És azt is megkérdezném Matt, hogy a Napoli-Roma mért hazai, és a Chievo-Cagliari mért X. Kösz!

Na és ott a Marseille is,akik már továbbmentek,így vagy egy gyenge x-et csinálnak vagy begyûrik azértis otthon a koppenhágát.
Matthew Prosac
Hehe. Egy kis nosztalgia: sokszor említettem már hogy van egy haverom aki finoman fogalmazva sem Fortuna kegyeltje - az élet semelyik területén sem túl szerencsés. Õ az akinek szinte mindig az utolsó meccsen megy el a szelvénye és irdatlan nagy balszerencsével. Ja és amit nagyon érez, azt elég megrakni fordított kimenetelre és már nyertél is. Kicsit visszaolvasgattam a társasági köröm privát fórumán, és ezt találtam a tavalyi Magyar-Svéd válogatott meccs elõtt:
(az elsõ mondat a többiekhez szól, alatta a becopizott msn-beszélgetés hogy mi a tuti és miért)

Ugye érthetõ hogy miért olyan góllal kaptunk ki, és hogy egyáltalán - miért nem volt esélyünk szinte az egész meccs alatt.

nálam így vannak neccességi sorrendben,alúról a neccesebbek,tetején a biztosabbak:

Shakhtar
Salzburg
Roma
Valencia
Werder
Oziris666
Romára nagyon rá vagytok cuppanva😄

Blueblood
Ezt mibõl gondolod?
És a PSG-Marseille ma már hallhatok 1 tippet😊?

Blueblood
Én ezt fogom:
024 3 Roma (H) vagy Panathinaikosz (V) jut tovább H 1.40
043 1 Sahtar Doneck (H) vagy Fulham (V) jut tovább H 1.55
069 3 Wolfsburg (H) vagy Villarreal (V) jut tovább H 1.40
008 Graz - Medvescak Zagreb 1.31 H
011 Vienna Capitals - Alba Volán 1.52 H

Shep
Na ja hát ezért nem bízom benne én se 😊

9csöves9
szerintem túl necces.a Marseille gyakorlatilag már továbbjutott bõven jó nekik egy lötyögõs x.Sporting,Psv is elég x gyanús nálam

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

w77d
ezzel én is egyet értek, valaminek tuti mennie kell XXD

szép szép,de olyan nincs hogy minden papír legyen 😊
Shep
Nekem van még mára egy ilyen, de szerintem már így is túl sokat áldoztam a szar EL-re 😊 (azért lehet rakok még valamit)😊 mivel ebben annyira már nem is bízok 😊

AS Roma - Panathinaikos (Tipp) 1 1,40
Shakhtar Donetsk - Fulham FC (Tipp) 1 1,45
CF Valencia - Club Brugge (Tipp) 1 1,25
Red Bull Salzburg - Standard Liege (Tipp) 1 1,75
Werder Bremen - FC Twente Enschede (Tipp) 1 1,40

Unirea Urziceni - Liverpool 1.68 V * 😄

Asus Extreme - INTEL CORE2QUAD Q6700 @ 2.66 - 2GB OCZ - XFX GeForce 9800 GTX XXX 512MB - LG L222WS - A4TECH X750-F - steelseries qpad

Shep
Én is, remélem nem lesz káromkodás a vége 😊

AS Roma - Panathinaikos H 1.35
Olympic Marseille - FC Köbenhavn 1.48 H
PSV Eindhoven - Hamburger SV 2.30 H
Unirea Urziceni - Liverpool 1.68 H
Sporting CP - Everton 2.45 H

ezekhez mit szoltok nagy esélyes? (nemvagyok nagy mixes)😄

Asus Extreme - INTEL CORE2QUAD Q6700 @ 2.66 - 2GB OCZ - XFX GeForce 9800 GTX XXX 512MB - LG L222WS - A4TECH X750-F - steelseries qpad

Matthew Prosac
nehezen tudom elképzelni hogy ne jöjjön be.

Shep
Tehát nagyot szerinted se vétek ha ezt rakom, amolyan tuti szelvényként?

Red Bull Salzburg - Standard Liege (Alatt/Felett Red Bull Salzburg: 0.5)
over 1.20
VfL Wolfsburg - Villarreal (Alatt/Felett VfL Wolfsburg: 0.5)
over 1.20
Shakhtar Donetsk - Fulham (Alatt/Felett Shakhtar Donetsk: 0.5)
over 1.10
AS Roma - Panathinaikos (Alatt/Felett AS Roma: 0.5)
over 1.10

Matthew Prosac
mindkettõ nagyon esélyes, nem választanék közülük. mindkettõre 1-1 vagy 2-2-s tippem van.

Shep
Olvass vissza, persze csak ha nem nagy kérés 😊

hi!

tudna valaki nekem mára jó meccseket? (foci)

9csöves9
jah azon agyalok én is.Salzburg vagy a kosár lesz

Matthew Prosac
egyet vegyél le belõle. bár így is jónak tûnik..
(ne kérdez hogy melyiket vedd le)

Shep
Matt Wolfs vagy Salzburg gól inkább? (annyira nem érzem most ezt az EL-t, hogy még, igaz raktam már szelvényt, de a fene tudja mi lesz belõle)

9csöves9
Khimki Moszkva - Caja Laboral 1.56
Graz - Medvescak Zagreb 1.31
Salzburg - Klagenfurt 1.78
Vienna Capitals - Alba Volán 1.52
Roma - Panathinaikosz 1.38
Valencia jut tovább 1.53

én ezt gondolom 2k-val,csak aggaszt a sok meccs,no meg félek a hokitól

Matthew Prosac
egy sörrel jössz, ha bejön 😊

AlieN911
Az 3,038, nekem teljesen jó mára 😊
1500 Ft --> 4560 Ft
Köszi 😊 meg is teszem akkor.. 10% hova utaljam ha bejött? <#idiota>

Honda - The Power of Dreams

Matthew Prosac
Roma, Shakhtar és a Wolfsburg esélyes. Többinél azért nem olyan egyértelmû..

AlieN911
024 3 Roma (H) vagy Panathinaikosz (V) jut tovább H 1.40
034 3 PSV (H) vagy Hamburg (V) jut tovább V 1.26
038 1 Anderlecht (H) vagy Ath. Bilbao (V) jut tovább H 1.64 V 1.85 (?)
043 1 Sahtar Doneck (H) vagy Fulham (V) jut tovább H 1.55
065 3 Sporting CP (H) vagy Everton (V) jut tovább V 1.36
069 3 Wolfsburg (H) vagy Villarreal (V) jut tovább H 1.40

Ezekbõl melyikek a 100% ?😄

Honda - The Power of Dreams

Shep
Miért pont a Pool? Majd lesz egy óriási 0-0.

9csöves9
nem vagyok nagy hokis,a Graz,Salzburg,Vienna hármasnak kötelezõ a gyõzelem a rendes játékidõben vagy el vannak akkor is ha épphogy behúzzák hosszabbítás után?

WuFraZselic
szerintem a pool gól viszont garantált 😊

5-6 körül re, remélem még elcsípem a 7órási meccseket

ja és Sporting szerintem is nyer, nemtom miért, de mégis ezt érzem 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Shep
Én is ettõl tartok és hát ugye nem is védekeznek rosszul.

WuFraZselic
hm. talán a wolfsburg akkor a biztosabb. twente lehet beáll védekezni 😊 (biztos)

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Shep
Twente, idegenben 1-0 volt a hollandoknak.

Shep
Bejött: ATL, CHI, MIL , ORL, SAS, PHX, UTA, LAC
Nem jött: TOR, WSH, LAL

Írjam a tippeket még, vagy csak magamat szórakoztatom vele?

WuFraZselic
a werder az kivel játszik az?

Shep
Werder vagy Wolfsburg gól szerintetek a biztosabb?

Shep
Hát nem, Kanadát raktam 2-es szorzóért 😊