Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
037 H 1,37
052 V 1,55
125 H 1,48
194 H 1,25
én ezeket néztem ki magamnak. valahogy majd csoportosítom õket.
You\'ll Never Walk Alone
You\'ll Never Walk Alone
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
Real Madrid-Lyon vendég továbbjutás
10000 Ft
ha ez elmegy,a vébéig nincs sportfogadás
125 Arsenal - Porto 1.48/3.60/6.30 H (Ettõl félek,nem vagyok benne biztos,hogy nyer az Arsenal)
136 Sunderland - Bolton 1.95/3.15/3.15 H
143 West Bromwich - Sheffield Wed. 1.37/3.70/6.70 H
152 Bury - Darlington 1.28/4.15/7.85 H
Egy ezressel menne 3/4-es kombiban. Vélemény?
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
valamelyikünknek úgy is bejön, Porto idegenben nem fogja behúzni..;p
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Real Madrid - Lyon Mindkét csapat szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) 1.73 / --- / 1.75
Manchester Utd. - Milan Milan szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) 1.52 / --- / 2.03
Fiorentina - Bayern München Mindkét csapat szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) 1.53 / --- / 2.02
Arsenal - Porto Mindkét csapat szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) 1.70 / --- / 1.78
midegyik H 😊)
1db 1000megér
www.icewebhu
You\'ll Never Walk Alone
de felmerül bennem egy kis kétely, akinek a neve Niclas Bentner😄
Amit mûvelt szombaton az vicc volt 8 ból 8 at kihagyott és nem kis helyzetek voltak😄
Ezt a Porto ellen nm lehet majd
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
You\'ll Never Walk Alone
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
You\'ll Never Walk Alone
Manchester Utd. - Milan Mindkét csapat szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) 1.67 / --- / 1.82 H
Arsenal - Porto Mindkét csapat szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) 1.70 / --- / 1.78 H
muhaha erröl vélemény vk? 😄 már megtettem szal mind1 csak kiváncsi vagyok 😄
You\'ll Never Walk Alone
és sztem a Mu gyõzelem is elég biztos
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
You\'ll Never Walk Alone
A real tudja ha gólt nagy baj lehet
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
REAL MADRID
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
052 Wigan-Liverpool V 1,55
114 Fio-Bayern mindkét csapat lõ gólt 1,53
125 Arsenal-Porto H 1,48
You\'ll Never Walk Alone
elnéztem azt hittem 13:00😄
REAL MADRID
You\'ll Never Walk Alone
183 1 Manchester Utd. - Milan Mindkét csapat szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) 1.67 / --- / 1.82 H
199 1 Real Madrid - Lyon Lyon szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) 1.70 / --- / 1.78 H
Ezen gondolkodom 3,5es szorzóért egy 10esel. Szerintetek?
037 3 Helmond - F. Sittard 1.37 H
194 1 Real Madrid jut tovább 1,5
2,7es szorzó
ma ezt adom fel sztem
You\'ll Never Walk Alone
Oscar-díj átadás, USA, Szórakozás
The 82nd Annual Academy Awards - 1:20 34
A legjobb film
The Hurt Locker 2.15
Inglourious Basterds 19.00
Precious 51.00
Up In The Air 51.00
Fel 67.00
An Education 101.00
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Egy kis ízelítõ a két nap meglepetéseibõl
SZOMBAT
Leeds - Brentord 1-1
Austria Wien - Lask Linz 0-1
Salzburg - Wiener N. 1-1
Boulogne - Lyon 0-0
Breda - PSV 2-1
Gyõr - Vasas 1-1
Kecskemét - UTE 2-1
Köln - Bayern 1-1
Kaiserslautern - Frankfurt 1-1
Porto - Olhanense 2-2
Setubal - Braga 0-0
Almeria - Barcelona 2-2
Basel - Grasshoppers 1-2
Illichivec - Dinamo Kyev 1-1
VASÁRNAP
Esbjerg - Randers 0-0
Marseille - Lorient 1-1
Iraklis - Olympiakos 1-0
Nürnberg - Leverkusen 3-2
Hoffenheim - Mainz 0-1
Bologna - Napoli 2-1
Cagliari - Catania 2-2
Inter - Genoa 0-0
Malaga - Xerez 2-4 (talán az a legnagyobb meglepetés)
hát szóval ennyi lenne😄
ha kihagytam valamit sorry😄
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
032 De Graafschap - Cambuur 3.20 X
039 Roosendaal - Emmen 1.75 H
042 Bielefeld - Karlsruhe 3.25 X (a vendégeknek ez lesz a fõpróbás pontszerzésük a hétvégi hazai siker elõtt - az Augsburg ellen 😉
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Nekem is csak -1500 a hétvége... Majd talán jövõhéten...
Nem voltam ma, mert nem sok érdekeltségem volt, azon kívül televagyok beadandókkal. Hétvégét megúsztam(?) három poénszelvénnyel (500-500-200, elmentek, semmi komolyabb..) A megúsztam mögé meg azért került a kérdõjel mert kurvasok meglepetést éreztem, ellenben keveset raktam meg közülük és azokat is rossz elosztásban. Almeria hendikeppel hazai, Nürnberg + Köln hendikeppel hazai, Genoa hendikeppel vendég, Fürth döntetlen, francia döntetlenek, Psv vereség... Sorolhatnám. Mégsem nyertem egy kanyi vasat se.. Ma sem mertem megrakni se a Zürichet, se a Xamaxot, se a Bari-t, sem a Cagliari döntetlent -.-
Mind mind be van karikázva a csütörtöki sportom hátuljában. Csak hát az ilyen francia2, holland2, és angol2-kkel úgy el lehet csúszni, mint a picsa, hanyagolni kéne - (Bristol, Guingamp, Volendam? pföjj). Így elsõre ennyi.
WuFrának részvétem, meg a többieknek is.
REAL MADRID