Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Am mára nekem:
Slavia-Ceske H (1-0 a hazaiaknak 15. percben) 1,33
Eskisher-Galata V 1,80
Valencia-Racing H 1,48
Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!
Ez amúgy melyik pléjer? 😄
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
http://failblog.org/2010/03/08/celebration-fail-2/
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
És a 4 magyar bajnokiról mi a véleményed?
FTC-Nyíregygháza H
Videoton-Lombarb Pápa H
Debrecen-Honvéd H
Újpest-Diósgyõr
am sztetek a 4 magyar csapat gyõzelme elég valószínû? Melyikre látjátok a kis esélyt?
SZtetek van rá esély? Vizilabda
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Akkor azt is nézd meg, hogy a többi Bl-szereplõ csapat mit szenvedett le a hétvégén.. Kicsit más lesz a BL, mint egy Wolves elleni meccs, ezt ugye te is érzed?
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
marhára örülök, ez volt a napi tuti döntetlenem az egészhetis poénszelvényre <#szomoru1>#szomoru1>
1. Szelvény
194 Real Madrid - Lyon H 1.25
245 MU - Fulham H 1,23
249 Juventus - Siena H 1,29
250 Milan - Chievo H 1,33
200FT ---> 1.030FT
2. Szelvény
052 Wigan - Liverpool V 1,55
125 Arsenal - Porto H 1,48
225 Juventus - Fulham H 1,45
234 Valladolid - Real Madrid V 1,29
243 Chelsea - West Ham H 1,20
200 ---> 530FT
140 Ipswich - Cardiff V
143 West Bromwich - Sheffield Wed. H
200---> 1050
Sztetek?
http://csuknorisz.mybrute.com
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
REAL MADRID
Én ilyet tettem ma.
109 Fiorentina - Bayern München V 2,38
132 Arsenal - Porto továbbjutás H 1,55
195 *(0-1) Real Madrid - Lyon H 1,7
Eredõ odds: 6,27130
Tét: 400
Várható nyeremény: 2.510 Ft
Honda - The Power of Dreams
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
arsenal lõ gólt
(de sztem nyer is) hendivel iksz :S félek 2-1 lesz! de remélem 3-1 a végeredmény!
porsmouth-birgmingham most hétvégén 2-0volt remélem megint nyernek!
sunderland mint matt is irta régen nyertek és most esély is van rá szal alap meccs!
szerda
lyon lõ gólt
milanran emtok tippelni semmit se! de am bl-ben sztem a 2 nap alatt az összes csapat gólt fog lõni!
srácok most nézem honnan jöhetett nekem 2630 ft nyeremény az expektre 😄
supertoton 14bõl 12 találatom lett 😮OOOOO (tökre kiment a fejembõl ,meg heccbõl töltöttem ki xD)
am tök fasza ez a megújult expekt!
bááááááááz el is feledkeztem róla 😄 baszki nemtérek magamhoz 😄
mellékesen 185 ft-al megraktam az anaheim ikszet éjelre és az is jött xD
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
You\'ll Never Walk Alone