Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blueblood
1-1 a slavia meccs😞😞

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

Matthew Prosac
ez jobb! xDDD

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Blueblood
Cassan, a botrhányhõs😊
Am mára nekem:
Slavia-Ceske H (1-0 a hazaiaknak 15. percben) 1,33
Eskisher-Galata V 1,80
Valencia-Racing H 1,48

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

Neee....😄
Ez amúgy melyik pléjer? 😄

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Sunsetjoy
Néha ilyen FAIL is elõfordul, mint alkalmanként a sportfogadásban:
http://failblog.org/2010/03/08/celebration-fail-2/

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Blueblood
Hát kösz, azért 1 picit reménykedek, hátha😊
És a 4 magyar bajnokiról mi a véleményed?

csuxxxeee
hát én régen néztem vízilabdát, a Honvéd régen egész jó volt, de ne nagyon reménykedj. Mostanában a Vasas egész jó.

Blueblood
És van bármi esélye a honvédnek? Abszolút nem vagyok otthon a vizilabdában, csak megraktam ezek mellé mer 5-ös kötés volt (és félreírtam):
FTC-Nyíregygháza H
Videoton-Lombarb Pápa H
Debrecen-Honvéd H
Újpest-Diósgyõr

am sztetek a 4 magyar csapat gyõzelme elég valószínû? Melyikre látjátok a kis esélyt?

csuxxxeee
99% hogy a MU jut tovább. Ha kell, akkor van der Sar megy elõre gólt fejelni 😄

Blueblood
Sztetek azért tovább jut a MU?

Blueblood
Én meg véletlenül megraktam a honvéd-vasason a honvédot:S:S:S
SZtetek van rá esély? Vizilabda

Oziris666
Nah Brown hiánya inkább elõny a ManUnak😄

persze,én csak azt akartam kihozni belõle,hogy Ronney nélkül semmi a csapat,nincs ki gólt lõni

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Matthew Prosac
"lásd a hétvégi Wolves elleni meccset,rossz volt nézni"

Akkor azt is nézd meg, hogy a többi Bl-szereplõ csapat mit szenvedett le a hétvégén.. Kicsit más lesz a BL, mint egy Wolves elleni meccs, ezt ugye te is érzed?

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

jAsOn VoOrHeEs
NHL-t követõk mit mondanak a Washington - Dallas ; Los Angeles - Columbus meccsekre?

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

owen,ronney,és brown sem játszik,legjobb esetben döntetlen lesz,vagy a Milan nyer, a MU-nak Ronney nélkül semmi esélye (lásd a hétvégi Wolves elleni meccset,rossz volt nézni)

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Rooney Owen Brown hiányzik majd MUnál

Matthew Prosac
Rooney ellenben nem. Ahogy Owen sem. A védelembõl meg Brown. Elöl marad Berbatov... Szép kilátások.

szeretném hogy ne legyen igazam de olyan érzésem van hogy 1-el nyer a milan

csuxxxeee
Bár a Roma elleni bajnoki rangadón nem lépett pályára, úgy tûnik, Pato térdsérülése már a múlté. A hétfõi újabb orvosi vizsgálatok után zöld utat kapott a dél-amerikai futballista, így a Manchester United elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntõ visszavágóra készülõ piros-feketék soraiban szerdán este ott lehet a 20 esztendõs brazil labdarúgó.

csuxxxeee
hát ha a Milan nyer, akkor engem ki fognak állítani a Parlament elé, és azt fogom üvoltözni, hogy hülye vagyok

Matthew Prosac
Den Bosch - Volendam --- Lezárva!
marhára örülök, ez volt a napi tuti döntetlenem az egészhetis poénszelvényre <#szomoru1>

milan gyõzelem??

buldozer99
Fiorentina,Arsenal gól, Real gyõzelem mellé mondjatok még vmit😊

Forca Barca

#48242 pontosan így történt😛😄

AlieN911
Összecserélte a két szelo nyereményeit xD

Honda - The Power of Dreams

A 2. szelvény hogy jött ki 530Ft-ra? 😮

Heti meccsek 03.08 - 03:14 közti remélem bejön 😄

1. Szelvény
194 Real Madrid - Lyon H 1.25
245 MU - Fulham H 1,23
249 Juventus - Siena H 1,29
250 Milan - Chievo H 1,33

200FT ---> 1.030FT

2. Szelvény
052 Wigan - Liverpool V 1,55
125 Arsenal - Porto H 1,48
225 Juventus - Fulham H 1,45
234 Valladolid - Real Madrid V 1,29
243 Chelsea - West Ham H 1,20

200 ---> 530FT

Na,ezekre gondoltam én is,és ugyanezt szeretném kérni én is 😄

Na nekem az Inter tegnap elvitt 7 ezret. Raktam volna Everton gyõzelmet vagy a Gyõri kézis lányokat. Holnapra tervezem a Manchester - Milán és a Real - Lyon meccsén a mindkét csapat szerez gólt. Ehhez kellene még két 1,3-1,4es odds.

125 Arsenal - Porto H
140 Ipswich - Cardiff V
143 West Bromwich - Sheffield Wed. H

200---> 1050

Sztetek?

http://csuknorisz.mybrute.com

AlieN911
Majd meglátjuk.

Shep
Belorusz szuper kupára raktatok, min csodálkozotk?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

bayernnek nem kell nyernie a továbblépéshez és nem is fog... nem mellesleg a szorzó is kicsi ahhoz képest.Na ugye most meg nem lesz ott Orebro bácsi se 😛
Forza Italia
jhaa sajnos ez bukó. Azért nem gondoltam volna h nem tudnak nyerni

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

pfff 84' 0-0 Mi lesz már?

REAL MADRID

AlieN911
Hali

Én ilyet tettem ma.

109 Fiorentina - Bayern München V 2,38
132 Arsenal - Porto továbbjutás H 1,55
195 *(0-1) Real Madrid - Lyon H 1,7

Eredõ odds: 6,27130
Tét: 400
Várható nyeremény: 2.510 Ft

Shep
A jobb gyõzött, ennyi 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

<#levele>

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

Forza Italia
Bate igazán belehúzhatna kéne a gyõzelmük

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Shep
Szerencsére a kék szamáremberek nem bírták legyûrni 😊

jAsOn VoOrHeEs
The Hurt Locker

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

fio lõ gólt
arsenal lõ gólt
(de sztem nyer is) hendivel iksz :S félek 2-1 lesz! de remélem 3-1 a végeredmény!
porsmouth-birgmingham most hétvégén 2-0volt remélem megint nyernek!
sunderland mint matt is irta régen nyertek és most esély is van rá szal alap meccs!
szerda
lyon lõ gólt
milanran emtok tippelni semmit se! de am bl-ben sztem a 2 nap alatt az összes csapat gólt fog lõni!
végülis 106 ft ból jött ki a 2630 ft-os nyeremény <#wow1>
Akkor miket lenne érdemes holnap megrakni?

én a fiorentinat raknám meg mint tuti lõ gólt :S nagyobb a szorzó is meg az esély is nagyobb sztem! az a meccs nálam 1X !

srácok most nézem honnan jöhetett nekem 2630 ft nyeremény az expektre 😄
supertoton 14bõl 12 találatom lett 😮OOOOO (tökre kiment a fejembõl ,meg heccbõl töltöttem ki xD)
am tök fasza ez a megújult expekt!
bááááááááz el is feledkeztem róla 😄 baszki nemtérek magamhoz 😄
mellékesen 185 ft-al megraktam az anaheim ikszet éjelre és az is jött xD
igazából Fio-Lyon továbbjutás közt vaciláltam,de végülis eszembe jutott,hogy Robben,és Ribery hétvégén pihent,így õk 100%osak lesznek,míg a Fiorentina nem tudott tartalékolni a Juve ellen! A Lyon továbbjutást azért gondoltam,mert abban biztos vagyok,hogy gólt lõnek,csak a kérdés mennyit kapnak...

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

én ennél óvatosabb vagyok, hazai gyõzelmet várok, de a hazai továbbjutást már nem mertem megrakni. Szóval nekem jó a hendi is, de ha nem jön össze a hendi akkor én is szívesem fogadom azt a rekeszt 😄D

You\'ll Never Walk Alone

De nekem holnapra kéne valami szelvény. 3/4-es kombiban raknám 1k-val.

Banano
Én megtoldom neki 1 rekesz sörrel ha bejön a lyon továbbjutás az ellen a real ellen aki otthon 2-0ról legyalázta sevilla-t..na erre kíváncsi vagyok,én 100% hogy hendi real gyõzelmet teszek.

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007