Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

popzu
Csáó srácok!
2kérdés: 3/4ben hogy számolja ki a gép a maximális oddsot?
Errõl hnapra vélemény:
Fiorentina-Bayern-Mind2 csapat szerez gólt
Arsenal-Porto-mind2 csapat szerez gólt
Hamburg-Wolfsburg-H
Tranmere-Leeds- V
200ft-tal 3/4ben az ugye 800 és akkor most mennyi a max odsom? az hogyan jön ki?

x

Blueblood
És ilyenkor mi van? nem fogadtam, de aki hazaira tett azé a pénz v aki döntetlenre azé?

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

Azért annyira nem vészes a helyzet,hogy 1k-ba belerokkannék. Csak már nagyon erõsen mínuszban vagyok és visszakéne magam hoznom,mert szarban leszek.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Csatlakozom hozzád ha nyer a Milán. Az elõzõ meccsekhez szerintem hozzá lehetne rakni a Bayern gólt szerez fogadást is. Még nagyon kellene egy 1,3as odds körüli meccs.

csuxxxeee
na srácok én most lépek, majd holnap megnézem az eredményeket. sok szerencsét mindenkinek

csuxxxeee
ezt azért ne vedd készpénznek, de olyan 70-80%

hello
a tobet-en mennyivel kell minimum fogadni egy mecsre??
Oh shit,most megint összekeveredtem 😄

csuxxxeee
0-0
büntetõkkel nyert a hazai csapat

csuxxxeee
Friss hír ami talán fontos lehet:
A sok-sok kellemetlenség után itt az örömhír a Manchester United szurkolói számára: Wayne Rooney sérülése nem olyan súlyos, mint gondolták, így bár Anderson és Wes Brown nem, az angol válogatott csatára ott lehet a Milan elleni, szerdai Bajnokok Ligája-visszavágón. A nyolcaddöntõben ráadásul odahaza kellene megvédenie egygólos elõnyét (3-2) a Vörös Ördögöknek, ami több, mint biztató.

WuFraZselic
annak a belorus meccsnek végül mi lett a vége? valakinek nagoyn kellett nap közbe 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

én is valami hasonlón gondolkodok, fio bayern mindkettõ gólt rúg, arsenal porto arsenal továbbjut és mondjuk még 2-3 meccset, és akkor kombiba lehet

AlieN911
Én is így vagyok. Csütörtökön megy bet365re pííz, ki kéne játszani a bónuszt 😊

Honda - The Power of Dreams

Shep
De ha meg vagy szorulva akkor még azt a keveset is kockáztatod kétes kimenetelû szerencsejátékban?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Hello!
Valaki tesz hokira?
Én pont fordítva. Holnap 1 ezressel fogok játszani,megrakok egy 4-es kombit,aztán lesz,ami lesz. 200,300,500Ft-al egyszerûen nem tudtam értelmes nyereményt összehozni. Napi 300Ft plusszal meg nem vagyok sehol. Ráadásul most nagyon megvagyok szorulva,összekell szednem magam :/

csuxxxeee
pont most akartam írni😄

jAsOn VoOrHeEs
1-0, megnyugodtam. xD

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

csuxxxeee
osztrák hoki is lesz és NHL, majd még át kell nyálazni holnap a suliban az ajánlatot😄

csuxxxeee
BL melyik csapat rúg gólt, meg 1-2 meccs mellé aztán majd meglátjuk😄

csuxxxeee
hát jah, általában egyen szokott elmenni, ilyen az én formám, de mostmár arra megyek, hogy kis téttel játszok, és rikábban játszok, de ha 2-3 ilyen szelvény bejön, akkor már megéri

ti holnapra mit fogadtok?

Blueblood
7 meccs az kicsit talán sok, könnyen elmehet akár 1 meccsen is, de hajrá😉

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

jAsOn VoOrHeEs
Görög 2 elsõ meccsérõl lecsúsztam, pedig úgy látom megint jött volna egy X. 😞

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Galatasaray remélem x lesz,õk nehezek a szelvényemen..

csuxxxeee
Összeszorzod az oddsokat egyenként

Matthew Prosac
nekem mára van egy Bielefeld X-em, egy Roosendaal és Helmond hazaim, egy Valencia-Santander *(0-1) vendégre. Asszem ennyi. Csodálkoznék ha megérné a holnapot a szelvény 😄

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

hát nem ismerem a cseh bajnokságot, 2 hollandot spanom mondta hogy tutti, liverpool az egyértelmû, valenciat megérzésre tettem,
ods :16.51151

csuxxxeee
007 Vale - Mangler H 1,22
020 Slavia - Ceske H 1,33
034 Dordrecht - Oss H 1,53
035 Omniworld - DAE V 1,85
039 Roosendaal - Emmen H 1,75
052 Wigan - 'Pool V 1,55
055 Valencia - R. Sant H 1,48

Blueblood
nincs benne a faw-ban, úgyhogy tõletek kérdem: hogy jön ki az eredõ odds?

Blueblood
Azért ez elég merész volt, gondolom nem komoly téttel raktad meg😊 Mennyi volt az eredõ odds?

nekem 23 Slavia Praha - Ceske Budejovice arra fogadtam hogy 2 vagy 3 gól esik
34 Dordrecht - Oss H
35 Omniworld - Go Ahead Eagles V
52 Wigan - Liverpool V
57 Valencia - R.Santander 1 féldiõbe vezetnek H
de már elment a gólgazdag cseh találkozon xd

Blueblood
Beírjátok, hogy mitek van mára?

csuxxxeee
hát lehet, hogy Aranycsapat féle felállással mentek ki. 5 csatárral😄

akkor ismét elment a szelom mára , a cseh bajnokság az ilyen gólerõs??

Blueblood
Érdekesen alakul a meccs8-)

csuxxxeee
3-2, és én izgulok, mert ez az elsõ meccsa szelómon 😄

csuxxxeee
eredmenyek.com
livescore le van maradva mindig az ilyen meccsekrõl

Matthew Prosac
3-2 de mostmár ne izguljatok rajta ennyit 😄

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

eredmenyek.com

ti hol nézitek ezt hogy 2-2? én nálam 1-1 van ahol én nézem

Blueblood
2-2

csuxxxeee
2-2 :S és én is megtettem

én megtettem,de azt hogy 2 vagy 3 gól fog születni, szóval ne nagyon rúgdossák itt a gólokat xd

Forza Italia
én megtettem

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

😄DD FAIL

Blueblood
Na az jó. Am tette még meg vki ezt a meccset? Van valakinek csak mára szelvénye? Vagy olyan szelója, amiben a mai meccsek közül van benne?

Forza Italia
2-1

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa