Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az még X...
XDDDDDDDDDDDDDDD

Banano
Kicsit se vagy w77d-es mester..

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Matthew Prosac
1-1 😊 A Roosendaal
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

LOL xd<#idiota>
ez mégjobb XD

nyugi matt, nem veretlek meg ha nem jön be... XDDDD erre most úgyis csak 20k-t tettem XDDDDDDDDDDDD

w77d reikarnációja vatyole?<#idiota>
Helmond nekem is kéne.xD
nekem is ugyanazok kellenének...
XDDDDDDDDDDDDD

helmond személyes okok miatt, de a roosendaalt miattad toltam meg 😄
XDDDDDDDDDDDD

Matthew Prosac
Emmen vezet a Roosendaal ellen. Nem egészen erre gondoltam -.-

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
Grafschaap már 2-0, nem bánom hogy nem tudtam x-re rakni 😄 viszont egy Roosendaal és egy Helmond gól még mindig az kéne...

Blueblood
Az elsõt megraktam. a másodikat nem, de az arsenal meccsel kapcsolatban elbizonytalanodtam, és felállást sem találtam eddig. TI megrakjátok?

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

Blueblood
Fabregas kihagyja a holnapi meccset...pedig gondolkoztam h 10 ezerrel megrakom, most kicsit elbizonytalankodtam. pedig 5500-at hozna a továbbjutásuk.

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

Fiorentina-Bayern: Mindkét csapat szerez gólt-1.53
Arsenal-Porto: Mindkét csapat szerez gólt-1,70

1000-->2600Ft

Kérdezném a kedves mûértõ közönséget,hogy EZ MEHET? :]

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Matthew Prosac
csak azon a meccseken nincs gól eddig a hollandoknál, amire fogadtam..
remélem egyik se lesz 0-0, mert az a halálom

Blueblood
És a holnapi BL meccseken szerintetek mi a legtutibb dolog? (azon kívül, hogy az arsenal szerez gólt, de az 1,08-ért semmi)

Matthew Prosac
mert a Sunderland 14 meccse nyeretlen. röviden ennyi

csak ennyit csináltam
google -> beilleszt " honvéd-vasas vizilabda "
elsõ link klikk
Blueblood
A Sunderland-Bolton meccsen mér gondoljátok annyira tutira a hazai csapat sikerét?
Az Arsenal-Porton ki teszi meg az Arsenal továbbjutását? Ellenérvek vannak ellene, mer azt egy nagyobb összeggel megdobnám.

Matthew Prosac
sportklub..

Blueblood
a honvéd-vasas vizilabda eredményét nem írja ki az eredmenyek.com? Azt hol nézhetem meg? ez most komoly kérdés.

WuFraZselic
én már csak azt nem értem ebbe az egészbe, hogy egy holland másodosztályú meccsen mi értelme szabálytalankodni?! mert 1. osztályba még talán, mert bl-be is juthatnak... de így... na mind1

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

tökéletes!
félidõ 0-1re áll. jön az alapszabály hétfõi b2-n nagy szorzót kell pakolni 😄
na hajrá!
galata meg közben szépít büntetõ révén... talán meg is fordítja a mérkõzés állásást az utolsó pár percben?😄 szép lenne (de nekem végülis már lényegtelen)
Matthew Prosac
"b2-n legyen 4 gól!"
2-2-es elosztásban még meg is felel. ugyanis a Cambuur döntetlen helyett a Karsruhe meccset raktam arra. Ha a holland meccs az lesz, a német viszont nem, akkor megszivattak ezzel a törléssel, amit nem is kellett volna...

vezet a Karsruhe!

LOOOL😄DDDDD
De Graafschap 1 - 0 Cambuur.
matt.: egy vendég sikerbe beleegyezel?
csak mert 20.00 volt az idõ mikor hazait akartam tenni és nem lenne jó a hazai siker mert nem voltam elég gyors! Neked meg csak ne legyen rossz és ne legyen iksz 😄 szóval vendégsiker ok?
wigan félidõben vezessen pls.
b2-n legyen 4 gól!
Matthew Prosac
jajderöhögök xDDDDD

ott a pont 😊

hétfõn 11órakor mikor a mennnnnnnyezet rlepedezett.... 😊
a pápáé tanácsho'...

aszt' felvettük én és a kiscsaládom részére ezt a szocpolitikát, cigánykõcsönben...

XDDDDDDDDDDDDDD

Matthew Prosac
De Graafschap 1 - 0 Cambuur.
Erre meg azt írták hogy elmarad.. :|
Ha döntetlen lesz akkor nagyon idegbeteg leszek.

fsgh
" én felhívtam a figyelmet "

és? felvette? XD

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Banano
Polgárjenõ.:=)

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

én 11-esre tennék, plussz hozzá, h nem lesz piroslap....
de tedudod.... 😮

fsgh
Gyerekek, ne komolytalankodjunk. Inkább mondjátok meg nekem hogy a GAE meccsen lesz ma piros lap?
😄DDDd

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

szerencsejáték topic ! Am én is tolom rendesen a kenót 😄(26.hét az 182 húzás,elég kemény.mindenesetre köszi 😄 ha ma nem húzza ki akkor holnap megrakom 😛 meg nézek mellé mást is! am egy alapszabály ha találsz pl. 5 számot amit naon régen húzott ki azt ne rakd meg egybe mert álltalában az 5 bõl csak 1 et húz ki. (ezt már tapasztaltam.)

galata meccsnek nincs vége és 2-3 is lehet de én felhívtam a figyelmet a veszélyre

jAsOn VoOrHeEs
9-esre kicsi az esély, tedd meg inkább a 11-est, az biztosan lesz. xD

Engem meg az érdekelne, hogy ha erõs havazás miatt elmarad egy jégkorong mérkõzés, akkor annak a kimenetelnek a szorzóját amit megtettem, azt lejátszott mérkõzés nélkül is megkapom?

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

kizárt dolog mer'nem tudom...

nah kitudja miben vót' ez? 😄DDD

XDDDD

Matthew Prosac
én kenózok is, ezzel a kapcsolatban lenne is egy kérdésem hozzátok, mert látom hogy ti pro-k vagytok. szóval 26. hete nem húzták ki a 9-es számot, szerintetek van esély rá hogy ma kihúzzák?

én a puttót szeretem, de amúgy sztem azt jelenti, hogy 3 azaz három esélyes fogadás.

XDDDDDD

WuFraZselic
heló, én inkább csak luxorozni szoktam, de szerintem azt jelentheti, hogy 3x felteheted ugyanarra a szelvényre

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Matthew Prosac
Go Ahead már most szopik 😄

Matthew Prosac
Hali! Én még új vagyok. Ez engem is érdekelne. Meg az is, hogy a tippmix kínálatnál a meccsek elõtt mi az a sok 3-as meg 1-es? Ez azt jelenti hogy a szokásostól eltérõen 3 félidõt játszanak le? Vagy csak 1-et? Nemértem, valami segítsen plz...

<#idiota>

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Szerintem a heti bl meccseket az Arsenal kivételével megteszem. MU, Real, Bayern meccsen minden csapat lõ gólt. 4,4es odds

Shep
Hali!
2,5 gól alatt az most mi? Mi az, hogy fél gól? Nem értem. Valaki segítsen már! Köszi.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Matthew Prosac
na lássuk mit alkotnak a holland másodosztályban <#ravasz1>
(azonkívül hogy csinálnak majd megint egy 3,5-ös gólátlagot a fordulóban)

Hapoel Petach Tikva - Hapoel Tel Aviv

szerintetek meglesz a vendég gyözelem?
yeeap félidõ eski megvan!
fenrob
Hali miaz a tippmix ?😄
Sztem ezen a héten semmit se rakok a tegnapi megrázó eredmények után ..pihi 😊

\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"

Banano
Túl sok itt az újonc ...akik majd sírva mennek el mint ahogy én szoktam.<#idiota>

Matthew Prosac
Akinek kérdései vannak: olvassatok már FAQ-ot legyetek szívesek, mert nagyon szeretnénk ha ezek a kérdések már végre elfogynának.

Blueblood
és mostantól hajrá galatasaray!

Blueblood
na a slavia meccs megvan(H)