Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szeretem a viccet meg a poént, de nem ilyen formában, mert ez inkább óvoda mint sem poénkodás, de biztos csak én vagyok ilyen beszürkült hogy így látom, sorry.
Shep
Ja de ha tévednék és mindenki halál komoly egyén és nem vevõ a poénkodásra akkor javítsatok ki és elnézést kérek.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
WBA, de az angol alsó liga keddi fordulói mindig gázosak.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

szûkítem inkább: Bury vagy West Bromwich? véleményeket pls 😄

You\'ll Never Walk Alone

ezt a 2-t tuti megteszem:
125 1 Arsenal - Porto 1.48 H
194 1 Real Madrid - Lyon 1.25 H
ez a 3 közül melyik a legbiztosabb szerintetek?
083 3 Salzburg - Medvescak Zagreb 1.37 H
152 3 Bury - Darlington 1.28 H
143 3 West Bromwich - Sheffield Wed. 1.37 H

You\'ll Never Walk Alone

Shep
Pedig szerintem ennyi belefér 😊

system 2/3
LA Angels @ TEX Rangers
LA Angels 2.05 Nyert
KC Royals @ CIN Reds
CIN Reds 1.80 Nyert
CLB Bluejackets @ LA Kings
LA Kings 1.83 Nyert

Matthew Prosac
Dean, ha jó házigazda akarsz lenni, akkor az ilyen #48402-féle meg #48406-tól #48411-ig tartó cuccokat igazán törölhetnéd. elég alacsonnyá vált az elmúlt hetekben a színvonal, nem kell még rájátszani. így is elég erõs késztetést érzek ahhoz, hogy ne látogassam többet ezt a topicot.
jóéjt

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Shep
Wigan Athletic - Liverpool kMindkét csapat gólt szerez (1=Igen, 2=Nem) Az Ön fogadása: 2

MU nem fogja siettetni a gólt, Rooney, Owen amugy se jatszik.

REAL MADRID

Mu Milan mindkét csapat szerez gólt 1,67es szorzó, vélemények?
Pool meg elashatja magat, h nem tud 1 golt loni <#levele>

REAL MADRID

Na jól van én egyenlõre befejetem a netes fogadast, maradok most tippmixes poenszeloknal.

REAL MADRID

w77d
hehehe XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXD

pato fog játszani mu ellen?
w77d
hallod nem jól csinálod az ikszdét... sok X és egy D a lényege, ennek eddig én voltam a mestere a topicban XXXXXXXXXXXXD

rooney8
oké 😄 am most már 2,90 :S 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Torres nagyon falábú ma 😞

REAL MADRID

rooney8
pedig nagyon kecsegtetõ az a 2,20 az over 0,5re 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

0-0 lesz az tomika.... 😊

rooney8
valencia meccsen benne van az over 0.5? 😄

Shep
Azért az jó, hogy egyelõre az Angels és a Reds is vezet 😊

Shep
Helmond nem nyert, de a hülye németek ,hogy nem tudtak egy gólt lõni nem is értem.

w77d
Linköpings HC, jégkorong 😊

most is 500al megraktam még1 hét és kész!
akkor is 500al akkor kb nulszadós leszek. de lehet 1000 ft-al rakom meg mint finale.

Fabio Capello
hogyamicsodán? 😄

Blueblood
Mer azért csak begyötör min 1-et az arsenal. és akkor az egy eléggé könnyet megkeresett 1600 lenne. Vmi ellenérv? Matt pl?

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

w77d
én ma is buktam a Linköpingsen egy szééééééééééép nagy összeget szóval im so happy XD

Matthew Prosac
nem örülök hogy a Karsruhe megnyerte ezt a meccset, azt akartam hogy döntetlen legyen, tovább húzódjon a nyeretlenségi szériájuk, és nyugodtan tehessem meg õket az Augsburg ellen. Így viszont benne lehet egy döntetlen a hétvégén..

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Blueblood
sztetek mehet 20 ezer arra, hogy az arsenal szerez gólt? 1600-at kereshetnék rajta

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

w77d
w77d egyedüli és megismételhetetlen XXXXXXD

Matthew Prosac
tizenhárom nyeretlen meccs után gyõzött ismét az Oss csapata. Nagy tapsot nekik <#taps>

kibaszott Helmond <#boxer><#falbav>

You\'ll Never Walk Alone

Matthew Prosac
ezt most itt nagyon fontos csinálni, ugye

az nekem jó??

XDDDDDDDDDDDDDD

Matthew Prosac
nemtom, az biztos hogy én ezt a meccset hendikeppel vendégre raktam. de már tökmindegy mert a Roosendaal leixelt.

Banano
Valencia gól jönni fog?

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Matthew Prosac
Santander mit hagyott ki 😮

Vezet a Wigan -.-

REAL MADRID

Blueblood
ahogy nézem a holland 2-ben nincs olyan h papírforma. volt 1 jó sorozata a GAE-nek, azt kb ennyi, még talán a de graaftschaap nyomatja a legjobban. Omniworld-re 3,4, Oss-ra 5,25 Odds volt és ezek mégis jönnek.

Matthew Prosac
ezek a hétfõi bundesliga2-re tolt 4vtöbb gól fogadásaid annyira esélytelenek hogy ihay 😄 mikor adod fel?

<#worship>
félidõre megtoltam õket 😄 de csak alaptéttel xD
annyir nem éreztem az erõt..
de ha egybe raktam volna az eskysessel jó szorzót dobtak volna össze. mind1.
bielfielden még1 gólt azért legalább jó lenne látni!
Matthew Prosac
a világért sem akarom siettetni a hollandokat, de azért elkéne már az a helmond és roosendaal gól...

Blueblood
vezet a wigan, asszem jól sejtettem, hogy nem lesz az egyszerû meccs a poolnak.

Matthew Prosac
én csak 200-as szelvényen raktam meg õket, de lelked rajta 😊

Kááááááártyás a fülke.... 😄

szval matt... lesz még 1 roosendaal és 1 helmond gól, vagy elment a 20k... bármondjuk mind1 mert beleraktam mindenféle ciprusi hokit, meg mittudoménmiket... 😄

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

buldozer99
kabbe vazee xDD

Forca Barca

azt gondolom h én is az elsö 3at tettem meg utobbival amit irtál h mindkét csapat 😄 szal tedd meg és izgulhatunk együtt 😄

Matthew Prosac
van aki az aids-tõl, van aki a tüdõráktól, mások szimplán csak a haláltól félnek. szerintem még jó vagy azzal, hogy csak a Sunderlandtõl félsz -.-
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD vicces kis napunk van ma

buldozer99
fiorentina meccsen mondjuk szerintem mind2 szerez, mit gondoltok?😊

Forca Barca

buldozer99
112 Fiorentina - Bayern München: Fiorentina szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.25
131 Arsenal - Porto: Mindkét csapat szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.70
183 Manchester Utd. - Milan: Mindkét csapat szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.67
194 Real Madrid - Lyon H 1.25
136 Sunderland - Bolton H 1.95

Eredõ odds: 8.65008

szerintetek?

sunderland meccstõl félek😊

Forca Barca