Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Az este hamar leléptem így nem tudtam elolvasni miket mûveltetek! Volt itt értelmes hsz is ill. barmolás is. Szóval egy kis vélemény/közölnivaló.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
bocs de azon hsz-kat már este nem láttam viszont most kezdtem olvasni és töröltem, mikor néztem h irod már mind1 volt.De jó látni, hogy nem csak én látom baromságnak az "XDDDDDDDDD" ilyen smile-t!(fõleg mikor nincs a hozzászólásban semmi mondanivaló hanem csak az + semmi vicceset nem ír az emberke csak ezt ez is fura...
ok ha egyszer vki örül akkor irja ; w77d is az ilyenfajta smiletféleséget " XDDD" mert megszokta de azért ne húzzuk meg (XXXXXXXDDDDDDDDDDDDDDDDDD ilyenre ne!!!) ezt a fajta hangulatjelet se! Illetve ne utánozzuk a másikat mert egyrészt baromság másrészt unalmas harmadrészt csúnyítja a topicot.
Nem akartam szigorú lenni,de ezek szerint rosszul tettem! Most döbbentem rá 😞 Így mostantól szó nélkül törlöm a topicba egyálltalán nem való hozzászólásokat. Többek közt ezen jelet tartalamazó hsz-t "XDDDDD" meg az olyan hozzászólást amiben a csapatok neveit akarattal helytelenül írják le..stb!
Közben olvastam Vpersie is egyetértett,majd shep jött és olajat öntött a tûzre 😊 (mert nem értette a gondot! nem a poénok beírásával volt a gond hanem ezzel.) mert néha egy két vicc poén siman elfér hiszen "barátias" hangulatú a topic személyes véleményem szerint!
más.
fiorentina gyõzelmet érzek,de ma egyik srác azt mondta a bayern idegenben a jó,odahaza mindig is sz*r volt - " nagyon megverik a Fiorentinat " !
majd eldõl 😄 énszerintem sima hazai siker fog születni.
arsenal-porto
olvasgattam a nemzeti sport kézzel fogható változatát és olyasmire bukktantam többek között mint pl.: az arsenal ha az odavágón hátrányba került akkor nem tudott továbblépni a következõ körbe a bl-be!
útobbi 32 hazai európai találkozójukból csak 1et vesztett el azt is a mu ellen!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Fiorentina-Bayern Mindkét csapat lõ gólt-IGEN-1.53
Arsenal-porto Mindkét csapat lõ gólt-IGEN-1,70
WestBromw-Sheff.Wed H 1,37
Oldham-Leyton H 2,10
Bury-Darlington H 1,28
<#conf>#conf>
Akárhogy számolom,max. nyeremény ~9500Ft lenne. Vagy ilyenkor máshogy kell számolni,vagy hogy mûködik ez?
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
125 Arsenal-Porto H 1,48
133 Portsmouth-Birmingham H 2,20
178 Manchester United-Milan H 1,58
194 Real Madrid-Lyon H 1,25
Tét:200 Várható nyeremény:1285
Kíváncsi vagyok a Portsmouth meccsre...másik három szerintem bejön😄
Ha meg nem,azt a 200 ft-ot nem fogom nagyon sajnálni😄
Ki milyet rakott ma?
You\'ll Never Walk Alone
You\'ll Never Walk Alone
Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫
136 sunderland - bolton D
142 Watford - Swansea V
146 QPR - Plymouth H
150 Tranmere - Leeds V
eredõ odds 59,40
várható nyeremény : 59402
megjátszott tét : 1000 😊 aztán izguljunk 😊
Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫
091 Hannover - Kassel H 1.39
115 Fiorentina (H) jut tovább H 3.00
1ezerrel ----> 8ezer 😄
\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"
\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"
porto,barca,bayern,real,moszkva(ebben vagyok legkevésbé biztos),bordo,inter
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
ennyi 😊
Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema
REAL MADRID
Honda - The Power of Dreams
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
a Bayernre szintén 1-1 vagy 2-1 a Fionak. Meglátjuk.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
REAL MADRID
REAL MADRID
Az arsenal 69 gólt rúgott a PL-ben, ez a legtöbb
A BL-ben, csak egyszer nem talált be, az Olympiakos ellen idegenben, tétnélüki meccs vt, tartalékos csapattal álltak fel
Idegenben is betalált a Portonak
Nem lesz Fabregas, de lesz Eduardo és Arshavin
A Porto kettõt kapott hazai pályán az Olhanenesetõl.
mert ezeket a meccseket akarom megtenni:
1. Liberec - Ceske Budejovice H
2. Slavia Praha - Litvinov H
3. Karlovy Vary - Kladno H
4. Kometa Brno - Mlada Boleslav H
5. Iserlohn - Eisbaren Berlin H
Ha vki tud segíteni írjon fontos lenne!! 😊
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa