Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha Effétõl kértél volna tippeket, már rég milliomos lennél. 😄
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Hokisok is alkotnak 1.20ért... 😄 Megint jó kis hétvége. A nagy oddsok jönnek, a kisebbek nem annyira.
Szar Bayern, szar Bayern :)
bordeaux mit csinál? <#conf>#conf><#conf>#conf><#conf>#conf><#conf>#conf>
ja, fasza, az a meccs már elkezdõdött... az istenért nem akar összejönni, hogy pénzt nyerjek a mai napon
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
zenit az utolsó 4 bajnokiján mindig gólt lõtt a 90.percben 😄
kurva régen ikszeltek, múltkor és most is 1 góllal nyertek ,szóval közel voltak hozzá.
dinamo a bajnokságban még nem játszott döntelent szóval köv. meccsen apróval sztem bevállalom a dinamo-zenit D-t
kurva régen ikszeltek, múltkor és most is 1 góllal nyertek ,szóval közel voltak hozzá.
dinamo a bajnokságban még nem játszott döntelent szóval köv. meccsen apróval sztem bevállalom a dinamo-zenit D-t
Mallorca - Barca mind2 csapat lõ gólt, mit gondoltok róla? közel 1.8ért adják
a City - Spurs meccsrõl lemaradtam, arra akartam feltenni egy nagyobb összeget, ott 1.53ért adták mindkét csapat gólját :/
a City - Spurs meccsrõl lemaradtam, arra akartam feltenni egy nagyobb összeget, ott 1.53ért adták mindkét csapat gólját :/
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
lehet miattad hagyta ki Mata a ziccert? 😄DD
Torres am lófasz amit csinál 😄 elõl van de nem is támad, sétálgat és kész, nem nagyon erõlteti meg magát 😄
Torres am lófasz amit csinál 😄 elõl van de nem is támad, sétálgat és kész, nem nagyon erõlteti meg magát 😄
már 1:1
szép is lett volna ha 2-0 félidõben 😄 Mata, hogy bírta kihagyni , pont most 😄
és stiebert cseréli le taktikából az edzõ a védõ piros után.
3,4-ért raktam egy 500-ast a Gladbachra
3,4-ért raktam egy 500-ast a Gladbachra
Rohadt Estoril. Nem tudtak volna várni a 2. félidõre a góljukkal? 😄
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Newcastle hello, vitted a szelvenyem. Mindig ilyen banalis meccsen megy el minden...
100k-val csak meg kellett volna tenni a hazai gólt 😄 ingyen 13k haszon 😄
grat.
grat.
mekkora patkány ez a pool 😄 most vissza kellett volna adniuk a labdát erre nem adták vissza 😄
go blues!
go blues!
csak 10 perc, nemhiszem hogy összejön :S
Na az baszna be 😄 Hát én már egy ideje azt várom , h mikor zárják ki a külföldi fogadóirodákat , vagy próbálják megadóztatni õket bármelyik történjen nem fognak vagy kizárják a magyar ügyfeleket és nem marad más csak ez a fos pénznyelõ tippmix
Olyan csúcsszuper lesz a szrt új online oldala?
21 perc alatt csak jön egy newcastle gól

Szep lesz ha a Newcastle kikap...
az elõbb már megvolt, lesgól volt ezek szerint? :S
mirõl beszél ez a gyík komentátor?
Emberlõnyben játszik a roma 😄DD
jó persze most javította magát...
nem gyenge gólt lõtt Pjanic úrfi 😄
Emberlõnyben játszik a roma 😄DD
jó persze most javította magát...
nem gyenge gólt lõtt Pjanic úrfi 😄