Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

getafe nagyon sárgul,ha piros lesz,vendéggól szar ügy
WuFraZselic
akkor is legalább lesz min
de ahogy látom az armani megint bepucsított, és kapja rendesen

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

demonsss
Ez mekkora geci :D:D:D:D

inter v vagy x kellene és 1000->2500 :) a fürt meccs már hozott, viszont a newcastle választott el +500huftól.

csak nehogy a Real gólért kelljen majd izgulni <#ticking>

WuFraZselic
a Levante góltól félek leginkább, örülnék, ha lenne min izgulni este 10kor, és nem a Milanon menne el...
a Venezia pont alkalmas ellenfél, hogy elkezdjenek kapaszkodni a mezõny elejéhez

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

alakul ez<#vigyor4>
WuFraZselic
ez a 13-18 jobb, mint az elõzõ 4-14...

közben Atletico vezet, pedig a vendégek támadtak csak eddig. remélem ott jön a vendég gól minél elõbb, aztán fél10ig csak a Milano miatt kell körmöt rágni

siénát idegenben verte,csak behozza,esetleg a kupa miatt fáradtak,hmmmm!
WuFraZselic
na látom az armani megkönnyíti a dolgom, és biztos ami biztos alapon kikap

WuFraZselic
:) úgy látszik Suarezt nem kedvelik a csapattársak :D

WuFraZselic
pfu mekkora helyzetet hagyott ki a Getafe :/

passatgt
vidi meccsre rakjatok mégegy piroslapot, annyi sárga van egy még tuti összejön:D

demonsss
Koppenhága is próbáljavítani a gólkülönbségén ahogy nézem :D Félidõ 4-0

BBeno2
természetesen én a stabaek - sngdal meccsre tettem mondván hogy úgy is menekülni akar a songdal.. de nem õk inkább kikapnak a tökutolsóktól.

a többi kiesõ jelölt meg csinálja azt amit elvárni az utolsó fordulókban... nyomnak a bentmaradásért. a molde meg behúzza.

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

WuFraZselic
hát, kár, hogy lekéstem ezt is... mind1, remélem nem nyúltam mellé azzal, amit raktam. bár számomra érdekes, hogy nagyobb a szorzója a Getafe gólnak, mint hogy a Levante lõ egyet...

készpénzes tippmixen vagy az szrt.neten is meg tudod csinálni,több szelvény
dave9004
Molde meg megnyeri a bajnokságot, az üldözõk vesztésre állnak a kiesõk ellen.
épp a napokban írta, hogy pár helyrõl kitiltották így nehéz kétesélyben játszania :DDD
nem értem,hogy ennyi pénzbõl miért nem kéteséllyel játszol?
Effe88
szép volt<#eljen>

Real Madrid B - Recreativo Huelva
2.5 over eléggé simának tûnik ,de a döntetlent sem zárom ki

Bari - Reggina
jöbet a vendég siker de sokat nem tennék rá

St. Pauli - VfL Bochum
bochum régen nyert , sztem jöhet de a 2.5 over is jó lehet

Midtjylland - Esbjerg
hazai csapat nyerhet

Baltika - Tom Tomszk
nagyon döntetlen gyanús ez a meccs

Ural - Nalchik
ural
9 mérk. 25 lõtt gól 2 kapott gól ! nagyon jó hazai pályán és 1.5ért most sztem behúzzák

Nyeftyehimik - Volgar-Asztrahán
1.5ért sztem itt nyer a hazai csapat

összegezve
baltika x
ural h
nyeflyehimik h
midtjylland h
4/3as kombiba mehet! 1hiba esetén a pénzünk visszajön.
dave9004
Gyõrnek a honvéd ellen vettek el ugyanilyen gólt itthon teljesen jogosan...
'Gladbach közben behuzta 4-2-re õk is.
kis apró jött 1k körül
BBeno2
barszának megadják hoyg sanchez takarta a lövést. nem gáz. náluk nem létezik les.

WuFraZselic
ajándék volt 1.8ért basszameg

dave9004
mallorca kapus 70 perce ha nem a fejét rázná nem 2-4 lenne :D
<#hehe>

demonsss
Am majd a Mallorca kap egy pirosat és , megint mákol a barca , ha véletlenül meg 3-3 lenne akkor 1000% a mallorca piros

dave9004
Messi nélkül meg a sérült védelemmel már pofozógépek lennének. lassan az lesz a szar csapat aki nem lõ nekik min 2 gólt
ha idõbe jön az egyenlítõ akkor, következõ kérdésnek mehet: barca kikap? :D
9csöves9
2-0-nál folyamat kurvaanyáztam õket, hogy egyenlítsenek ki...kicsit túlzásba vitték

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

demonsss
imádkozzunk érte , már röffentem is a kocsit és megyek a templomba

demonsss
Privátba lehet megrakni a téteket :D:D:D:D

Na barca is leixel? :D

dave9004
hol lehet regelni? :D
én bíztam benne,hogy csak a lyon fogja elbaszni és a chelsea hozza a gyõzelmét...
mata nem bassza el a 45ben akkor megvan az :S vagy mondjuk ramires fogja ezt a rohadék szuarezt....ááá
pont az általam legjobban utált csapat és egy full nem pályára való rohadék viszi a mixem. legjobb kombó, pedig megfogadtam már h liverpool meccsre nem fogadok :S
-10k

100at akartam tenni a chelsea gólra de nem mertem (jött volna 13k) , helyette minusz 10 kilo mert nem nyertek :D
BBeno2
Huszti volt a fék a csapatban. amig fent volt gólt nem lõttek viszont huszti csinált a stuttgartnak egy tizit :D :D :D

demonsss
Amikor beírtad , h neked kell a lyon és a chelsea A DEMONSSSBET 1,01-ért árulta , h valamelyik elbassza azt h mindkettõ már 1,02 , tehát elég tuti volt

Tigristank
Hannover nem kicsi meccset játszik, 2-0-ról már 2-3. Pedig stat alapján sima hazainak kéne lennie...

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

w77d
nna ennyi vót... 10-bõl semmi

hannover <#wow1><#conf>
ezen a hétvégén csak pislogok :D

WuFraZselic
á nem, kicsit tartok is tõle, meg nem találtam mellé 3esélyben normális meccset... 2.2 önmagában nem elég (sajnos)

levante - real mind2 cs gólt lõ 1.77
atl - getafe mind2 cs gólt lõ 1.81
milano - venezia 1.18

utóbbitól félek kicsit. ha nem 1.10 lenne mondjuk a Patriots oddsa, õket tettem volna meg. bár a Miami is tetszetõs 1.35ért... na mind1

az Inter ma nem fog nyerni.

jAsOn VoOrHeEs
Inter? :)

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

ezeknek a játékosoknak esélyük nincs a kezdõbe kerülésre Gilardino,Diamanti,Motta,Taider de még Garics mellett sem.

dave9004
mönchen 3-2 :) jöhet a 4.
Rudee
45 Carvalho (incerto 16ª giornata)
9 Acquafresca (incerto 14ª giornata)
7 Gimenez (incerto 14ª giornata)
14 Natali (rientro fine febbraio)
3 Morleo (incerto 13ª giornata)

90 Portanova (fino al 9/12/2012)

12 Pisanu
19 Rodriguez
32 Stojanovic

Szar Bayern, szar Bayern :)

"na én is minden mindegy alapon tettem egy szelvényt 40 ronggyal"

<#idiota><#idiota>

én is buktam ma :D
pedig csak ennyit raktam :
wolfsburg+torino-bologna X

hát bolognának továbbra sincs döntetlene idegenben :(
persze leszophatnak,1 sérültjük nincs,végigtámadták az egész kurva meccset a nagy büdös semmiért

WuFraZselic
na én is minden mindegy alapon tettem egy szelvényt 40 ronggyal, ha bejön, akkor +50, ha nem, akkor -110 :) remélem erre érek haza :D

ps: amúgy a mallorca gól most már biztosan jönni fog (tudjuk jól, 3 gólos vezetésnél jön az ellenfél gólja :D), faszom kivan hogy ilyen buzi idõpontban kezdõdik a meccs, hogy 17:50. rohadt idióták