Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de ahogy látom az armani megint bepucsított, és kapja rendesen
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
a Venezia pont alkalmas ellenfél, hogy elkezdjenek kapaszkodni a mezõny elejéhez
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
közben Atletico vezet, pedig a vendégek támadtak csak eddig. remélem ott jön a vendég gól minél elõbb, aztán fél10ig csak a Milano miatt kell körmöt rágni
a többi kiesõ jelölt meg csinálja azt amit elvárni az utolsó fordulókban... nyomnak a bentmaradásért. a molde meg behúzza.
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
2.5 over eléggé simának tûnik ,de a döntetlent sem zárom ki
Bari - Reggina
jöbet a vendég siker de sokat nem tennék rá
St. Pauli - VfL Bochum
bochum régen nyert , sztem jöhet de a 2.5 over is jó lehet
Midtjylland - Esbjerg
hazai csapat nyerhet
Baltika - Tom Tomszk
nagyon döntetlen gyanús ez a meccs
Ural - Nalchik
ural
9 mérk. 25 lõtt gól 2 kapott gól ! nagyon jó hazai pályán és 1.5ért most sztem behúzzák
Nyeftyehimik - Volgar-Asztrahán
1.5ért sztem itt nyer a hazai csapat
összegezve
baltika x
ural h
nyeflyehimik h
midtjylland h
4/3as kombiba mehet! 1hiba esetén a pénzünk visszajön.
'Gladbach közben behuzta 4-2-re õk is.
kis apró jött 1k körül
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
mata nem bassza el a 45ben akkor megvan az :S vagy mondjuk ramires fogja ezt a rohadék szuarezt....ááá
pont az általam legjobban utált csapat és egy full nem pályára való rohadék viszi a mixem. legjobb kombó, pedig megfogadtam már h liverpool meccsre nem fogadok :S
-10k
100at akartam tenni a chelsea gólra de nem mertem (jött volna 13k) , helyette minusz 10 kilo mert nem nyertek :D
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
ezen a hétvégén csak pislogok :D
levante - real mind2 cs gólt lõ 1.77
atl - getafe mind2 cs gólt lõ 1.81
milano - venezia 1.18
utóbbitól félek kicsit. ha nem 1.10 lenne mondjuk a Patriots oddsa, õket tettem volna meg. bár a Miami is tetszetõs 1.35ért... na mind1
9 Acquafresca (incerto 14ª giornata)
7 Gimenez (incerto 14ª giornata)
14 Natali (rientro fine febbraio)
3 Morleo (incerto 13ª giornata)
90 Portanova (fino al 9/12/2012)
12 Pisanu
19 Rodriguez
32 Stojanovic
Szar Bayern, szar Bayern :)
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
pedig csak ennyit raktam :
wolfsburg+torino-bologna X
hát bolognának továbbra sincs döntetlene idegenben :(
persze leszophatnak,1 sérültjük nincs,végigtámadták az egész kurva meccset a nagy büdös semmiért
ps: amúgy a mallorca gól most már biztosan jönni fog (tudjuk jól, 3 gólos vezetésnél jön az ellenfél gólja :D), faszom kivan hogy ilyen buzi idõpontban kezdõdik a meccs, hogy 17:50. rohadt idióták