Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Rubin kazan/benfica gól?
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!
Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!
Elnézést az offért<#szomoru1>#szomoru1>
/ON
You\'ll Never Walk Alone
You\'ll Never Walk Alone
You\'ll Never Walk Alone
Honda - The Power of Dreams
Sztem ez sem rossz:
045 1 Rubin Kazan - Wolfsburg 1.90 H
You\'ll Never Walk Alone
ez sem tûnik rossznak
You\'ll Never Walk Alone
You\'ll Never Walk Alone
a lille-t jobban érzem 😄 meg hát azóta a pool lejátszott jópár meccset (pl. wigan ellen egy gólt se tudtak lõni..)
Rubin - VfL Wolfsburg Hazai csapat gólt szerez: Igen
1.16
Lille - Liverpool Hazai csapat gólt szerez: Igen
1.36
Benfica - Marseille Hazai csapat gólt szerez: Igen
1.19
Juventus - Fulham Hazai csapat gólt szerez: Igen
1.12
4-es kombi
Teljes szorzó:
2.10
ezeket gondolom mára mint tuti :S
You\'ll Never Walk Alone
sporting-anderlecht félidõbe vezet
200 --4000
lille sztem siman veri a poolt-félidõ is hazai
hamburg nem nyer
valencia necces talán 0-0 de 3 esélyes
rubin kazany sima hazai
benfica is nyer bár félek tõle de jönni fog
Honda - The Power of Dreams
REAL MADRID
ha valakinek van tippmix kombináció szelvénye az legyen kedves scannelje már be és ossza meg velünk,mert a FAQ-ba szertém betenni és az alapján leírni a kombi lényegét! Most ezért én nem szeretnék kombis tippmixet venni 😄
szal ha vki tud és rak vagy van otthon a fiókban 4/3as, 5/4es, 5/3as, 6/3as ...stb kombinációs szelvénye az segítsen 😊
Elõre is köszi.
Ezt a két hetet körül belülre mondom de szerintem nem több. (úgy fogja írni, hogy visszatérési bónusz vagy valami ilyesmi, de ha elbasznád hiába hagyod 1 hónapig is a regedet nem ad még1x😊
2.19
CAR Hurricanes v WAS Capitals 12 @ 1.35
NY Rangers v NJ Devils 12 @ 1.62
system 2/3
SEA Mariners @ TEX Rangers
SEA Mariners 2.15 Nyert
WAS Nationals @ STL Cardinals
WAS Nationals 2.40 Vesztett
TOR Raptors @ SAC Kings
SAC Kings 2.05 Nyert
163 Buffalo - Dallas V 3.00 5-3
166 Chicago - Los Angeles H 1.83 2-2
167 Phoenix - Vancouver D 3.85 3-3
Eredõ odds: 21.13650
Tét: 200 Ft
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Realon buktam tegnap
Tegnap szelvényem
Burnley - Stoke D 1-1
Reading - Derby H 4-1
Charleroi - lokeren H 4-1
Teplice - Plzen H 2-1
Grashoppers - Aarau H 2-0
kasimpasa - Bursaspor 0-2 V
Real - lyon H 1-1
Realon ment el pedig jó szelvény volt:S
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
hát erre aztán végképp nem gondoltam volna, hogy 1 gólt lõnek a hazaiak. tegnap a porto meccsre vártam 1-1et, hát ez tegnap jött össze. kemény...
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Mindig ezt csinálják vagy csak nálam van most ez??
Banano: 2 sörömbe került ez a lyon továbbjutás egy részeg fogadásom miatt, habár józanul is meg voltam gyõzõdve róla hogy õk nyerik a Bl-t. ez mind amit ma buktam, szelvény ugyanis nem volt 😄
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
annyi a lényeg, hogy beregisztrálsz aztán 2 hétig nem lépsz be.. és akkor utána amikor belépsz kapsz 5 eurót a számládra(:
Hívnám még Matt-et is, és akkor a cselzinek esélye se lesz😄
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Régi sorozat törne meg.
Amúgy meg nem tudom miért gondolod h olyan simán fog az menni,mindkettõ nagy csapat nagy nevekkel,és nem 3gól az elõnyük.
lyon
twente gyõzelmet érzek meg talán az euroliga pana juve gyõzelem egy szelvényre
ez igaz és az Inter nem egy Porto...
És merem remélni nem úgy állunk oda h "ne üssetek" hanem harcolunk majd.
Nagy cucc az a 2-1..kb annyira lesz elég mint tegnap a Portonak akkor is ez volt..jaj porto így meg úgy..aztán tessék 5-0,gólra se voltak képesek.
<#idiota>#idiota>
Jó mondjuk én ma azt mondtam h sima hendis real gyõzelem,nem kell figyelembe venni,de az inter akkor se egy lyon ellen játszik..hanem valami NÉV ellen.<#pias>#pias>