Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fsgh
Nem kell a parádé. egy 1-1 vagy 2-2 is bõven jó. A lényeg amit remélem õk is belátnak hogy lõni kell 1 gólt idegenben, onnantól nem szabad hogy baj legyen.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Banano
Jó és mikor játszottak elõször? 2005-ben talán amikor ezek az "álsztárok" még a kanyarban se voltak?-_______-Akkor is csak egy statisztika amit már annyi csapat annnnyiszor megcáfolt,és a mait illett volna a realnak.

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

holnap cisse gólokat meg egy sovány juve gyõzelem lesz de kéne még egy tuti mecs:S
Shep
Bizony ám 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ignigen! 8addöntõt nem tudnék elképzelni ho nélkül szal ja 2-1 lesz! végre egyetértünk 😄
remélem ha szerintetek nincs összeszokva ez a fos real akkor bajnokságot se nyerjenek má.mert nem érdemlik meg
most az inter drukker szól belõled 😄 az internek angol csapatok ellen nem megy! nem kell kiindulni a bajnoki meccsekbõl persze,hogy nem! De azért idegenben nem szoktak parádézni 😄
fsgh
2-1re nyernek. és tovább megyünk 11-ekkel. max így nyer😄 (remélem)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

nem hogy kevesebbszer de egyálltalán nem nyertek még 😄DDDDD
holnapra ki melyik csapatot szidná ha nem lenne képes nyerni hazai pályán?😄
én az anderlechtbe látok annyi spirituszt,hogy idegenben egy ikszet vagy akár egy gyõzelmet is kiharcoljon!
fsgh
arra a meccsre is mehet az X2 fogdás simán😊 és bõven 2felett lesz rá odds.😊

hát a chelsea-inter párharc nagyon jó lesz az tuti
az a baj hogy chelsea túl jó otthon de hajrá inter
Shep
Ezzzel egyet értek.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Banano
Nem csak egy helyzetbõl áll a meccs,és nem csak arról a 20mp-rõl van szó,hanem hogy 90 perc alatt csak EGY gólt tudtak rúgni HAZAI pályán egy lyon ellen..és tudom mit jelent a mumus.De leszarom,akkor is jussanak tovább mumus nem mumus,ugyanolyan csapat mint a többi,statisztikák alapján kevesebbszer nyertek és akkor mi van-.-

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

áááhh chelsea nem fog kiesni :S sztem otthon megverik az intert bár nekem tök mind1 de vszinü 3 angol csapat megint ott lesz a legjobb 8 között
fsgh
Következõ búcsúzó a Chelsea lesz😄

hát szánalom a real hogy nemtud bejutni a legjobb 8-ba
sevilla ellen 90+ ban vdv elé pattant a ladba és belõtte.
itt kapufaról kifele ment és nem lõtték be. ennyi! meg a mumus szó vágod mit jelent?na mind1.

mostazt mondom srácok az inter nem fog továbblépni 😄 pedig erõsen élt bennem h tovább megy de nem fog!
a realnak a lyon ellen nem megy,vártuk h megtörik az átok nem tört!
az internek az angol csapatok ellen nem megy és sztem nem is fog ! Max megrakom,hogy gólt lõ az inter jövõhéten és kész!
bordeaux-oly is nálam 3 esélyes szal nem lesz vmi jó kínálat a blben sztem 😄
Shep
Hát pedig fognak 😊

Shep
Mennyi idõ kell szerinted míg összeszokik pár játékos évek? Jól játszottak, de leriverelték õket, bízhatnak a hosszú távban 😄

uhhh bazzeg haver te is jól rábasztál<#wow1><#csodalk>
toysoldier
köszi, regeltem újra, remélem nem bannolnak 😄

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Banano
Mit kell ezen érteni?!
Sevilla ellen 20perc alatt eldöntötték a meccset,mert akartak játszani,itt meg már a 80. percben olyan képük volt mint akik hátulról megszappanoztak...pedig volt még 15 perc<#falbav>

Shep
Reading v Derby
(Összesített gólok) fölött 2.5 @ 1.9

Real Madrid v Lyon
(Dupla esély) Döntetlen vagy Lyon 3.25

Borussia Dortmund II v Werder Bremen II
(Összesített gólok) fölött 2.5 1.95

3.52
Real Madrid v Lyon [to score/not to scor 2 to score @ 1.85
Kasimpasa v Bursaspor <2.5 @ 1.90

Reading v Derby County 1 @ 1.80
Manchester Utd v AC Milan >2.5 @ 1.80

rooney8
mégpedig "tobet250"-et kellett vna

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Aki nem ert hozza annak hiaba magyarazod 😊

REAL MADRID

Fabio Capello
be kellett volna írna a promókódot regisztrációnál...

toysoldier
és azt hogy kapom meg?
pár napja regisztráltam, de nem kaptam kezdõpénzt (:

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

na ne magyarázkodj már a lyon is új cspat elment mindenki man.utd elment ronaldo aláznak szóval ne magyarázad má ki hogy egy rakás fos a real és jõvõre is új keretre hivatkozhatsz mert úgyis 200 milláért jönnek új játékosok.
Banano
<#falbav>SEVILLA ellen eléggé össze voltak pedig szopva.

aki a real-t szidja az nézze már azt is,hogy ez a csapat most került össze! szinte nem is szoktak össze mert sok posztra tök új játékosok kerültek. szóval egy új csapat ez 😊 még is eddig jutottak és igy is arra képesek voltak mint az évek alatt.bajnokságban 1õk egy összeszokott barca elõtt szóval ne szidjátok 😊
ha szerencséjük van akkor higuain lövése nem kifele hanem befele pattan a lécrõl !
szép volt... majd jövõre talán átvészelik a 8ad döntõt persze ha nem a lyon-t kapják 😛
Banano
Faszom most nagyon ideges vagyok...:@ megyek a gumiba,aztán átgondolom mi legyen.

rooney8
aha, 250 ft 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

toysoldier
tobet-en van kezdõpénz? :o

burnley iksz is jött 😄 jáj de jó 😄
zsír.
burnley iksz
lyon gólt lõ
ez hozott nekem pénzt papíron
neten meg 2 kilo bukta :S ha nem 11 szöglet van hanem 12 akkor ott nincs minusz. mind1... holnapra lehet építkezni!
lille -t sztem singlebe megtolom vmennyivel.
Realra soha többet nem fogadok mert ez egy összevásrolt cspat mindig nuku hozzáértés edzõk fosok
remélem barca nyeri a blt csak azért mert a bernabeuban lesz a kis nyomorék realosok hogy elszégyeljék magukat
Banano
Na én most felmondok egy ideig ..valakinek pedig jövök egy rekesz sörrel lyon továbbjutás miatt..én meg buktam 8ezret mert all in volt.Vicc

Oziris666
Asszem Perez kezdhet spórolnia nyárra😄
260millábol erre futotta...

buldozer99
ennyit a realról, méghogy úgy jár a lyon mint tegnap a porto, nah persze...😄

Forca Barca

áááá bazz féldiõ 1 vége 2
bazz 5000 ft-ot hozott volna 100 ft-ra ha lisandro vagy delgado nem kurja el a helyzetét 😞
1 szöglet és akkor is nyerek igy 11.5 under lett :'(
na mind1.
a real nemtudja megverni a lyont :S
3 gy 3 d
azért ez durva.
kiki888
zsíííííííííííííííííííír ennél jobb nem is lehetne 😄 milan bukta 😄 real bukta 😄
háháá

'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'

rooney8
tobet-en kívül nincs vmi fogadóiroda ahol kapunk kezdõpénzt? 😄

"nagy bátorság a realt hendivel megrakni, simán sem fog gyõzni...

de durván 5óra múlva kiderül"

"majd meglátjuk.... 😊 "

5 órával ezelõtt ezt mondtam...
ami azt illeti nem véletlenül voltam ebben olyan biztos...<#mf2>

XXXXXXD

most meg delgadoet 😞
1 szöget bazz lgyen már
Fabio Capello
és delgado is kihagyja gyááááááá 😄

nah dean most tuti eltörném a te helyedben lizandro lábát 😄 ezt ne vegyétek komolyan nem ugy gondolom<#buck>
lisandro majdnem hozott 5 kilot :S apám nemhiszem el :@@@@
Mu milan 4:0 egy vicc ez a milan nem is értem mit keresnek ilyen csapatok a bl-ben egy rohadt gólt nem tud lõni idegenben ellenben kap 4 et pf szánalmas nah meg real arról meg ne is beszéljünk
kiki888
yehaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 4-0 😄DDDDDDDDDDDD

'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'

grat!

am ugy néz ki a realnak a lyon egy óriási mumus !
na mostmár bízom egy lyon kontrában és hátha 😄
3 szöglet vagy lyon gyõzelem vagy 1 gól a milanon vagy 2 gól itt! vagy 1 real gól
burnley iksz remélem az is marad.
ezek közül jöjjön már legalább 2 esemény.
na hajrá!
végén szép lenne ha Cassilas elõre jönne 😊
persze de azért irjuk rendesen! értelek én is dühös lennék a helyedben bíztos 😊

3 szöglet kéne nekem a real meccsen :S vmi jöjjön már pls!