Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
holnapra ki melyik csapatot szidná ha nem lenne képes nyerni hazai pályán?😄
én az anderlechtbe látok annyi spirituszt,hogy idegenben egy ikszet vagy akár egy gyõzelmet is kiharcoljon!
az a baj hogy chelsea túl jó otthon de hajrá inter
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
itt kapufaról kifele ment és nem lõtték be. ennyi! meg a mumus szó vágod mit jelent?na mind1.
mostazt mondom srácok az inter nem fog továbblépni 😄 pedig erõsen élt bennem h tovább megy de nem fog!
a realnak a lyon ellen nem megy,vártuk h megtörik az átok nem tört!
az internek az angol csapatok ellen nem megy és sztem nem is fog ! Max megrakom,hogy gólt lõ az inter jövõhéten és kész!
bordeaux-oly is nálam 3 esélyes szal nem lesz vmi jó kínálat a blben sztem 😄
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Sevilla ellen 20perc alatt eldöntötték a meccset,mert akartak játszani,itt meg már a 80. percben olyan képük volt mint akik hátulról megszappanoztak...pedig volt még 15 perc<#falbav>#falbav>
(Összesített gólok) fölött 2.5 @ 1.9
Real Madrid v Lyon
(Dupla esély) Döntetlen vagy Lyon 3.25
Borussia Dortmund II v Werder Bremen II
(Összesített gólok) fölött 2.5 1.95
3.52
Real Madrid v Lyon [to score/not to scor 2 to score @ 1.85
Kasimpasa v Bursaspor <2.5 @ 1.90
Reading v Derby County 1 @ 1.80
Manchester Utd v AC Milan >2.5 @ 1.80
mégpedig "tobet250"-et kellett vna
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
REAL MADRID
pár napja regisztráltam, de nem kaptam kezdõpénzt (:
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
ha szerencséjük van akkor higuain lövése nem kifele hanem befele pattan a lécrõl !
szép volt... majd jövõre talán átvészelik a 8ad döntõt persze ha nem a lyon-t kapják 😛
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
zsír.
burnley iksz
lyon gólt lõ
ez hozott nekem pénzt papíron
neten meg 2 kilo bukta :S ha nem 11 szöglet van hanem 12 akkor ott nincs minusz. mind1... holnapra lehet építkezni!
lille -t sztem singlebe megtolom vmennyivel.
remélem barca nyeri a blt csak azért mert a bernabeuban lesz a kis nyomorék realosok hogy elszégyeljék magukat
bazz 5000 ft-ot hozott volna 100 ft-ra ha lisandro vagy delgado nem kurja el a helyzetét 😞
1 szöglet és akkor is nyerek igy 11.5 under lett :'(
na mind1.
a real nemtudja megverni a lyont :S
3 gy 3 d
azért ez durva.
háháá
'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'
de durván 5óra múlva kiderül"
"majd meglátjuk.... 😊 "
5 órával ezelõtt ezt mondtam...
ami azt illeti nem véletlenül voltam ebben olyan biztos...<#mf2>#mf2>
XXXXXXD
1 szöget bazz lgyen már
'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'
am ugy néz ki a realnak a lyon egy óriási mumus !
na mostmár bízom egy lyon kontrában és hátha 😄
3 szöglet vagy lyon gyõzelem vagy 1 gól a milanon vagy 2 gól itt! vagy 1 real gól
burnley iksz remélem az is marad.
ezek közül jöjjön már legalább 2 esemény.
na hajrá!
végén szép lenne ha Cassilas elõre jönne 😊
3 szöglet kéne nekem a real meccsen :S vmi jöjjön már pls!