211988
image-BD73_519E93E2.jpg
  • tippmix945
    a luxemburgiak miota ilyen nagy jampik?50 evig golt se rugtak,most meg 6 pontjuk van mar VB selejtezon.
  • miluu92
    Nyugodtan, ismét bebizonyítod, hogy lófaszt nem értesz a sporthoz, csak a neten tudod verni a nyáladat. Hajrá :). Remélem mobilról írtál, és kint vagy a meccsen...
  • Effe88
    így van
    nem a hangulatot fikázom hanem a színvonalat:D:D
    nyomorék még zsákolni se tud pl,:D:D
    a hokis ütközésekről ne is beszéljek
    gagyik itthon na:)
  • Effe88
    végig se olvasom te csöves
    bamm tiltólista:)
  • miluu92
    Na látom ismét ez a téma :D:D. Azért az európai kosárlabdát szánalomnak nevezni elég nagy amatörizmus. Minta hogy, összehasonlítani a nagy amerikai nemzeti sportokat, egy európai összevetéssel. Ha nálunk is bármely ország annyit invesztálna, és úgy csinálná (gondoljunk a háttérre) a dolgokat, mint kint nálunk se lenne másképpen. Ettől függetlenül egyáltalán nem szánalom Európában ezek a sportágak. Amúgy egy NHL/NBA után egy magyar bajnoki valóban lehet 0, de a magyar foci még az amerikai "európai" focinál is nullább. Na barátom ez a szánalom tudod?
    demonsss: Ezt komolyan gondoltad? "az igazi sportok ugyanúgy élvezhetők Élőbe , mint tv-be"
    Semmilyen sportág nem élvezhető ugyanúgy, mint élőben.
  • kisgyerek2
    Tudtok valami stream címet a magyar észt meccshez?
  • Gerypapa 95
    na mindegy akkor , köszönöm
  • Narusco
    1 ember 1 fiók. nem tudsz küldeni egyikről a másikra pénzt sajnos
  • Gerypapa 95
    na de most olyan van hogy az egyik fiókomon a lakcímem található a másikon pedig a tartózkodási helyem . A gond annyi lehet hogy az ip cím megegyező . Mindegy , aki tudná esetleg tudok-e fiókok között küldeni pénzt megköszönném ha írna és elmondaná hogy tehetem meg
  • Narusco
    egy olyan ember próbál lehülyézni, aki szerint minden sport szar, kivéve a foci
    te egy fogyatékos vagy, de meg is érdemled hogy ha ilyen hülye vagy akkor soha ne éld át azokat az élményeket amiket azok, akik élőben követik ezeket. nézd meg minden este a bl meccset, aztán verd ki, és aludj
  • FantaszTIPPek
    Sziasztok!

Sziasztok!

A mai napon ismét világbajnoki selejtezőket játszanak Európában is, így adott a lehetőség egy mélyebb lélegzetvételű elemzés elkészítésére.

Esetemben a kazah - svéd illetve olasz - cseh meccsről.

Kazahsztán - Svédország
    Világbajnoki selejtező, C csoport
    Asztana, 2013 szeptember 10., 18:00 (helyi idő szerint 22:00)

A kazahok megszerezték első győzelmüket a selejtezőcsoportban, úgy, hogy 0:1-ről fordítottak (Kazahsztán - Feröer-szigetek 2:1). A svédek szintén fordítottak, ők azonban idegenben és papíron is erősebb ellenfél ellen (Írország - Svédország 1:2).

A svédek a csoport második helyére pályáznak, azonban ez nem mindig elég, mert csak a 8 legjobb csoportmásodik játszhat pótselejtezőt. Ebben a svédek a 7. helyen állnak 8 ponttal (a hat csapatos csoportokból csak az utolsó ellen szerzett pontokat nem számolják), mögöttük a bulgárok 7, majd a norvégok 5 ponttal. Szóval a biztos pótselejtezős hely érdekében szükséges a pontgyűjtés, főleg a már tovább nem jutható kazahok ellen.

Mindkét csapatban 4 hiányzó:
    Kazahsztán: Kirov, Chichulin, Nurgaliev, Gridin.
    Svédország: Safari, Wendt, Rasmus Elm, Holmén.

Várható kezdőcsapatok:

Kazahsztán: Sidelnikov, Yuri Logvinenko, Aleksandr Kirov, Viktor Dmitrenko,Mark Gurman,Kairat Nurdauletov,Maksat Baizhanov,Heinrich Schmidtgal

Svédország: Isaksson, Jonas Olsson, Per Nilsson, Mikael Lustig, Martin Olsson, Anders Svensson, Erkan Zengin, Sebastian Larsson, Oscar Hiljemark, Johan Elmander, Zlatan Ibrahimovic

A tippem, hogy a svédek a későbbi kellemetlenségek elkerülése érdekében begyűjtik a 3 pontot!

*106 Kazahsztán - Svédország V 1.30*

Olaszország - Csehország

Világbajnoki selejtező, B csoport
    Torino, 2013 szeptember 10., 20:45

Az olaszok egy győzelemmel biztosíthatják helyüket a VB-n. A következő két meccs pedig a kísérletezésről szólhatna.
    Utolsó meccsükön Bulgáriát győzték le otthon, 1:0-ra. Az olaszok utoljára a spanyoloknak nem rúgtak gólt, előtte pedig pont a csehek elleni odavágán a csoportban végeztek 0:0-ás döntetlenre (20 meccs alatt 3 rúgott gól nélküli meccs).
    Visszatér Balotelli és Osvaldo is az eltiltás után, valószínűleg kezdőként kapnak lehetőséget.

A négy hiányzó ( Barzagli, Abate, Antonelli, Marchisio) közül Abate és Marchisio a fontosabb. Barzagli a Konföderációs Kupán is eléggé gyenge volt, szerintem van nála jobb védő is.

Várható kezdőcsapat: Buffon - Chiellini - Rossi - Bonucci - Giaccherini - Montolivo - Pirlo - Candreva - Maggio - Balotelli - Osvaldo

A csehek legutóbb otthon kaptak ki az örményektől. Kutatásom alatt megnéztem az összefoglalóját a meccsnek. Az első gól amit kaptak labdavesztés után, egy irdatlan bombát kapott Cech a jobb felsőbe. A második a 92. percben érkezett, egyszer megfogta a kapus, de visszapattant a csatárra. A rúgott góljuk szintén egy megpattanó lövés után született. Hiányzójuk nincs.

Várható kezdőcsapat: Cech - Limbersky - Kadlec - Sivok - Selassie - Darida - Plasil - Husbauer - Rosicky - Kadlec - Kozák

Nem érzem az átütő erőt az olaszokban mostanság, de a csehek tüze sokkal halványabban lobog, bár az örményektől elszenvedett otthoni fiaskó után illene javítani, de pont a Brazília felé robogó olaszok ellen nem sok esélyük van.

*131 Olaszország - Csehország H 1.50*

!!!A végére pedig egy-két gyors tipp amin el lehet gondolkodni.!!!
    Ukrajna - Anglia, ha az angolok győznek is, elég kis különbséggel, de esélyes a döntetlen.

Fehéroroszország - Franciaország, franciák öt meccs óta gólt sem lőnek, tippem az előzőhöz hasonló, vagy döntetlen, vagy (1:0) hendivel döntetlen!

Örményország - Dánia, nem lepődnék meg egy hazai győzelmen, vagy döntetlenen sem!

Norvégia - Svájc, a svájciak elrontották az izlandi meccs végét, javítaniuk kell, de szerintem 2,5 gól alatt lesznek!

Jó szurkolást! {b}

Többi elemzés a fantasztippek.blogger.hu oldalon! :)
  • demonsss
    iszonyatosan nagy balfasz vagy , az igazi sportok ugyanúgy élvezhetők Élőbe , mint tv-be és képzeld el voltam már élő kézin de szánalmasabb sport a világon nem sok van , + kosár ki az a farok aki kimegy egy magyar meccsre amilyen balherék h évente dobnak 2 db 3 pontost Hülye vagy te próbálod meg magyarázni a hülyeségedet
  • Narusco
    évek óta akit elviszek kosár / hoki-ra majdnem mindenki visszajár, akár bérlettel, és beszarnak hogy élőben mennyire odabassza a focit. de menj el, nézd meg, és belátod.
    amit irtál abból látszik hogy te is kanapé elől beszélsz, mert ha a hangulatot néznéd, egy amerikai sporton semmi nincs, az emberek ülve tapsolnak kb. itt meg már csak amiatt is megéri.
    vagy nézd meg a csarnokok kihasználtságát. na ezért érné meg ezeket pénzelni, és nem a 800 fő előtt játszó botlábú faszokat.
  • Effe88
    magyar kosár magyar hoki( mondjuk inkább európai kosár és hoki) maga a nagybetűs SZÁNALOM
    kivéve mondjuk a KHL-t mert az minőség

de egy nba vagy nl meccs után belenézni egy magyar bajnokiba kosár-hoki
    sírás kerülget olyan gagyiD::D:D

mondjuk a magyar foci is szar ez is tény
  • NLN
  • Narusco
    nem hinném. sőt ha megtudják kitiltanak lakcimmel mindenestül
  • Gerypapa 95
    bet-en ha 2 fiókom van , tudok utalgatni pénzt oda és vissza ? ha igen akkor hogyan ?
  • Narusco
    te lennél a legnagyobb kussban, ha látnál egy rendes meccset élőben, és rájönnél mennyire jó
    ja hogy kanapéról tekered át tévében a külföldi szarokat, bocs nem oltalak tovább
  • Narusco
    :DDDDDDDDD te szerencsétlen faszkalap menj el nézd meg élőben a helyi csapatot és rájössz
  • Ferrari23
    Rosario Central - San Lorenzo

Hazai 4 hazai meccse óta nem kapott gólt.

San Lorenzo gól - 1,5x
  • banok
    F1 streamek itt mindig
  • mrdavid
    megtaláltam :))

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://tevenezo.net/2013/09/08/elo-forma-1-olasz-nagydij-futam-hd-online/
  • mrdavid
    Ráadásul most meg melózok és egyetlen esélyem, hogy nézzem az F1-et az a stream :)

(m1-hd lenne az igazi)
  • mrdavid
    Gondolom a tippmix gyér kínálata és a hihetetlen eredmények miatt sokunknak elmnet a kedve a játéktól.

Tegnap is bepróbáltam 2.000 , persze el is ment ... Tunézia, Elefántcsontpart...

Ennyi :P
  • ReszegKoldus
    Utoljára ennél a témánál pörgött jól a topik, most meg fél nap alatt egyetlen hozzászólást szült. Csalódás :D
  • mrdavid
    hali !

Tudna valaki adni egy m1 hd stream-et a most kezdődő F1 - Olasz nagydíjra ?

A múltkor ez jó volt, de sajna most nincs:

http://webtv.at.ua/load/magyar_online_tv_csatornak/m1_hd/1-1-0-71

köszi
  • demonsss
    "amik sokkal látványosabbak mint a foci" látom még mindig balfasz vagy , mi látványos van ezekbe a sportokba , mint a kézilabda vagy a jégkorong , legalább ha hülye vagy ne irkálj be faszságokat
  • Narusco
    rendes kézilabda liga kell, és rendes jégkorong, mert ezek az alulértékelt sportok, amik sokkal látványosabbak mint a foci.
    kosárlabdáról ne is beszéljünk. az is iszonyat jó lehetne, és vonzaná az embereket. nem csak a majmok amerikából a tv elé...
  • Narusco
    úszást ja, meg a vizilabdát.
    a kutya nem nézi, csak ha világverseny van.
  • Dean Winchester
    mintha vatert hallanám :DDD
    Tegnap " ezeknek stadion, minek??? " az úszást kéne inkább pénzelni, de nem ezeket....

Egyébként sajnálom, hogy ennyi volt a magyar válogatott. Egy szemerkényi tüzet se láttam bennük, a győzni akarás szikráját sem látni... szomorú
    Még az kell,hogy az észtek is elverjenek aztán a 2.helyből lesz egy gyönyörű negyedik.....
  • A Kaszas
    kosz a jo hirt :)
  • Ferrari23
    1 a baj 10 cm-es víz áll a a pályán :D Szerintem meccs se lesz :D
  • A Kaszas
    kolumbia siman fog nyerni ? 10 rongyal raknam
  • Ferrari23
    Én mondtam már, hogy be kellene tiltani a magyar focit, de akkor leszóltál, hogy milyen magyar vagyok én :D:D:D Örülök, hogy mostmár te is így látod :D:D
  • Effe88
    a Fradi pályát ne bántsd....:)
    Az nagyon szép lesz
  • w77d
    azért ilyenkore kedvem lenne 1-2ezer magamfajtával összeverődni és porig rombolni a pénznyelő stadionjainkat... minek ezeknek???
  • Ferrari23
    Csak a szokásos, semmi meglepő nincs ezen.
  • w77d
    Gyerekek szó szerint felháborító amit a magyar csapat csinál...
  • Zenszkij
  • Ferrari23
    Idegenben 7 meccse azaz 7*90 perce nem lőttek gólt, ennyire balfékek nem lehetnek akármilyen gyenge csapat. Kazakok meg azért szeretnek bekapni gólokat. :D Erre alapoztam, semmi másra.