Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
meccs elõtt csak nem volt ennyi rá ?! :D
hazai csapatnak nem gyenge nyeretlenségi szériája szakadt meg
1,72
haver megrakta spanyol gyõzelmet de én ellenük vagyok :D
a tahiti gól szerintem is jó volt, hiszen azt hittme,hogy nigéria gyõzelemre kb. 2.3 van a hazai siker meg 4.5 körül, aztán lepõdtem meg mikor megláttam,hogy csak 1.04 a nigér gyõzelem... :D
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
1K --> 4K
Over 3,5
6,4K -- > 10,7k
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
27. percben 0-3
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
kedden a spanyolok szerintem fognak gólt kapni.. eddig a tornán senkinek sem sikerült gólt szereznie ellenük
hajrá olaszok !
tahiti 15 mérkõzés óta nem ikszelt
nigéria 20 mérkõzés óta veretlen...
0-4 nagyon megy nekik
otthon kikapnak máltától, idegenbe meg 0-4 a dánok ellen
5/7-es kombi,500 forintos alaptétbõl nyert valami 1millió 200ezret,és a komplett finn forduló FÉLIDÕ eredményt eltalálta :D:DD döntetlen nem is volt pedig,ha jól emlékszem
már az elsõ percben kaptak egy gólt a dánok
elvitték a totómat a szemetek
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Dánia
0 - 4
Örményország
12-es oddszért elég laza gyõzelem :D:D:D
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Al. Bedene - P-H. Mathieu V 1.42
G. Garcia-Lopez - X. Malisse V 1.40
Partizan Belgrád - Crvena zvezda H 1.34
Horvátország - Portugália V 2.30
Odds : 8, 57 .
szerintetek mehet 2000-el ?
F. Ribery, S. Nasri, B. Sagna, P. Evra or P. Pogba won't be in the first 11 tonight!
Franciák elég ócska kerettel állnak ki.
-3k :D:D:D
203 Miami - San Antonio H 1.40
215 Zimbabwe - Egyiptom V 1.92
243 Thor Akureyri - Valur V 2.25
250 Brazília - Franciaország:Franciaország szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.52
buktam vele 400-at mert 0-0 a félidõ ami a meccs alapján egy csoda
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.