Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg statisztikailag is.. 2 benn van, 1 kihullik.. Megint a Real filing lesz..
Honda - The Power of Dreams
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Elég biztos mára a Reading gyõzelem ,de ez még attól is biztosabb szerintem..
Barcelona - VfB Stuttgart 1.21 / 5.20 / 10.50
Newcastle - Scunthorpe 1.28 / 4.15 / 7.85
Chelsea - Inter Chelsea szerez gólt: igen 1.11
Tét:12000 Ft
Nyeremény: 20630 Ft
141 H?
Én is arra teszek
remélem behúzzák
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Szerintem a cselszi meccsen épp úgy lehet magabiztos haza gyõzelem mint esetleg egy x-es interes továbbjutás is,ezért maradtam a cselszi gólnál inkább,remélem annyira képesek lesznek otthon.
srác is interes, ti is intert mondtok :S sõt inter gólt 😮
egyszerûen nemtudok mit tenni rá 😄
max félidõben lõ egy gólt a chesea? 1.7ért?
Szerintetek?
Én betippeltem egy Inter gyõzelmet, bár ez csak az elfogultságom miatt meg a nagy szorzó miatt van😄 de X2-t már biztosra mondanék.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!
ManU 4-0
Chelsea ...
most vagy 6-0 lesz, ami kizárt, vagy 3-0 <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
A másik kettõnek meg alapnak kell lennie.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Meg az a baj hogy csak kis pénzekbõl tudom csinálni,így nehéz sztem....
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Csináltam egy poént:
Chelsea-Inter X
Sevilla-CSKA X
Reading-QPR X
Wigan-Aston Villa X
Barca-Stuttgart H
4/5 kombi
5*100-->30250
szerintetek?
Sevilla-CSska:H
Chelsea lõ gólt
Reading-QPR:H
Southampton-Swindon:H
3000---25.845ft
Chelsea lõ gólt
Sevilla lõ gólt
Reading-QPR:H
20.000---47.374ft