Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vezet a CSZKA..nagyon jó..
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
chelsea meg találjon már egy gólt mert ez igy nem jó!
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
az inter, a chelsea meg a sevilla is lõhetne egyet lassan
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
küldöm sms-be😄
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
gyújtsatok rá, nyissatok egy sört és üljetek le meccset nézni 😄xd
A chelseas játékos tisztán látta hogy ott van a védõ és belerohant, az interes elé pedig beléptek.
és még mielõtt elfogultsággal vádolnál, juvés vagyok.
ennyirõl beszélek, de nem tudom, hogy arra felé milyen a közvetítés..
szerk: 1-0-ra megy a Dunfermline 😊
Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!
Dunfermline, Reading, Preston, St. Johnstone, Southampton, Stockport GOGOGO 😄😄😄
És egy Sevilla gól 😄
meg akartam rakni 1-1kval a D-t és a V-t, csak lekéstem...😊)
1 inter gólos szelvényem viszont van😊
Forca Barca
FORZA INTER!!!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
félidõben egy chelsea gólt látni akarok! jó lenne ha úgy nyitnának mint az odavágón az Inter 😛
hajrá kékek! félidõ 2-0 vége 2-1 tökéletes eredmény lenne ^^
#50664: "ahm én ma nem fogadok, nyugodtan akarom élvezni az Inter meccset, majd talán a csütörtöki EL-re teszek valamit 😊"
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Peterborough-Doncaster D
Watford-Ipswich D
St. Johnstone-Aberdeen D
Shamrock-St. Patricks H
sztetek ez milyen??
have fun, good luck
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Megyek meccset nézni,majd répa ha vége lesz.
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Piroslap(szokásos segítség Barcának) utána 10emberrel megszereztük a vezetést és fordított a Barca 1:2lett...
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
SoF II: C4z0rla
cesc fábregas
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007