Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2-0 kéne megrakni
stuttgart nem szerez gólt
ezekbõl kéne párat rakni
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
utóbbi 7 meccsbõl 6szor iksz lett míg egyszer nyert az atalanta 😮 elég durva
REAL MADRID
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
GRAT
fõleg a 2. szelvényhez! bár Shep cska továbbjutását megkellett volna tegyem, de nem panaszkodom 😊
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
gratula 😄
shep.: még mndig nem mondtad mekkora téttel toltad meg a moszkvát és z intert 😄
46 Chelsea - Internazionale V 5.90
10.000 > 59.000
46 Chelsea - Internazionale D 3.45
10.000 > 34.500
52 Chelsea - Internazionale Chelsea (H) vagy Internazionale (V) jut tovább V 1.85
16.000 > 29.600
viszont sajnos legalább 1-1et vártam, így ez is elment 😞
51 Chelsea-Internazionale: Mindkét csapat szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.80
67 Sevilla - CSZKA Moszkva: Mindkét csapat szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.86
8000 > 26.784
szóval, KÖSZÖNÖM Inter, ismételten 😄
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
16000----94000
Cselzi - Inter V 5,9
Sevilla - CSZKA V 6,3
Wigan - Villa V 2,12
500----40000
Életem legjobb napja😄
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
REAL MADRID
-12.000
Cselzi over 1.5 😊) tényleg bejött a 99.7%-os tipp!
Inkább nem mondok semmilyen jelzõket túl sok csillag kéne hozzá,meg már amúgy is megszoktam hogy a hétvégén olyan papírkurvaanyja volt mint a szar,de amikor felrakok egy kis pénzt akkor rögtön elmegy.
chelsea - inter V 5,90
sevilla gol: igen 1,1
wigan - aston villa V 2.00
500 --> 6500
REAL MADRID

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!
odavágó 1-1 , oroszoknál most indul be a bajnokság és mégis nyernek idegenben :S holnap várok egy bordó x2õt.
stuttgart 2-2 ?😄DD
Minnesota - Edmonton H 1.55
Vancouver - NY Islanders H 1.63
R. Federer - M. Baghdatis H 1.07
Eredõ odds: 2.70336
kb mint én bezöldítem az inter gyõzelmet 6.2es szorzóval azt nem mondom mennyivel raktam 😄 (100 ft vagy 1000 ft)
Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!
odavágó végén megfogadtam ,hogy megrakom az intert mert idegenben se fog kikapni tuti. erre azóta jöttek a bajnoki mccsek és megváltozott minden gondolatom 😄DDD
mai nap -6000 ft.
végén 500al megraktam az inter gyõzelmet mikor 6.2 volt a szorzó filoztam h all in-t rakjak (3500 Ft) de mondom inkább nem,kicsit bánt 😄
nembaj...
sporting-wolfsburgot már most megrakom!
lol, ebbõl kijönni öregem...
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Champions League To Qualify CSKA Mosco @ 3.75
Champions League To Qualify Inter @ 2.00
Chelsea v Inter Milan 2 @ 6.00
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
még estére levadászok valami nhl meccset, folytatás holnap 😊