Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

180 1 Barcelona - VfB Stuttgart A végeredmény: 1:0 7.00
249 3 Fiorentina - Genoa 1.79 H
242 3 Manchester Utd. - Liverpool 1.65 H
Odds:20,6
183 1 Barcelona - VfB Stuttgart A végeredmény: 2:1 8.00 /
249 3 Fiorentina - Genoa 1.79 H 242 3 Manchester Utd. - Liverpool 1.65 H

Odds: 23,6
Vagy
király volt ez a chelsea,és ez a szevillya!!! komolyan,királyak voltak!!! elismerésem feketedrogbának,és buzilámpárdnak!! meg a szevillyai majmoknak! köcsög kalinka fanok meg tudták verni a spanyol bajnokság 4. legjobb csapatát!! grat!! mára 50 ezret felbaszok Barca-ra,ha jön nullszaldó,60.500 jöhetne,még gondolkodom rajta,de bizonyisten felbaszom rájuk!! és grat annak aki az Intert tette meg,tegnap reggel én is azzal keltem fel,hogy az Interre teszek csak egy 10-est tj-re,de inkább betoltam a cselzit+szevillyát...na mind1,már csak egy csapatban bízok,a saját csapatomban!! ESTE HAJRÁ BARCA!!!

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

Fabio Capello
Nálam 1 harmad után megy eggyel a minnesota 😊

Matthew Prosac
Ottawa - Toronto 0-3. Hát errõl ennyit 😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
Ezekbõl a Nashville fogadás szorzója sztem ajándék, azt nagyobb összeggel is megteszem

Elsõ harmad, 3-1 a Nashvillnek, szóval ez már meg is van. 2400as szelvényen fogadtam rá, de kell még egy Ottawa 1X... (persze vezet a Toronto egy harmad után)

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
hát persze hogy a Phoenix vezet <#szomoru1>

Matthew Prosac
kezdõdik a Tampa, remélem õk lövik az elsõt, különben nem is tudok min izgulni a továbbiakban.. (ez mondjuk eléggé fusztráló 😄)

Shep
Mindkettõ gyanús 😊 és a Nasville-nél sem lepõdnék meg egy 1-1 vagy 2-2-n.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Matthew Prosac
annak nem örülnék, azt megtettem egy másik szelvényen is párban valamivel, 2200al 😊

WuFraZselic
nashville 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Matthew Prosac
3-1, ez az 5,5 over már az elsõ harmadban meglesz 😄

Matthew Prosac
máris 2-1 😄 loller
Shep: min fog? Boston vagy Tampa ? 😄

Shep
Nem azon fog elmenni 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Matthew Prosac
Atlanta már 2-0, ha így folytatják (5 perce megy a meccs), könnyedén meglesz az 5,5 over <#eljen>

rooney8
és télleg 😄

am nem is vagyok rosszkedvû hogy buktam 😄 csak röhögni tudok rajta (pedig -2500 ft, ami nálam soknak számít, fõleg most mikor pénzhiány van :S 😄)

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

WuFraZselic
az a sorozat sem szakadt meg, hogy Mourinho nem kap ki a Stamford Bridge-en <#crazya>

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Burdi
remélem is,úgy feltámad mint a Real, minimum😄

ilyen kis infokat honnan olvastok?😄

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

rooney8
egyszer minden sorozat megszakad 😛

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Matthew Prosac
Köszönöm. Amúgy mindképpen megérdemelnél egy koronát, valamilyen más kategóriában. Én pl még sosem nyertem egy szelvényen 78.400-at, szóval respect (Y). Na de majd most az éjszakai nhl-es szelvénnyel 😄

dragon11
Jó volt az, csak nem jött a papír.

Nekem meg 15ezer ment el Salzburgon Klagenfurt ellen (jégkorong), és az újabb visszavágót meg megnyerték.

Összejön ez..

WuFraZselic
az Inter Mourinhoval nem veszített egymást követõen 2 meccset a bajnokságba. így a H-t kizárom 😄 tartom magam az X-hez, de ez a továbbjutás akkora lökést adott a csapatnak szerintem, mint a kurvaélet

Matthew Prosac
éjszakai poén az NHL-re. Ezekbõl a Nashville fogadás szorzója sztem ajándék, azt nagyobb összeggel is megteszem. Amúgy fun 😊

Burdi
Catanian buktam én is :S 😄
most hétvégére kéne vmi pikáns mert bulik jönnek meg szülinap, és finanszírozni is kéne😄
pl mu-pool, inter😄
juveban nem bízok, utcsó helyes siena ellen, odahaza 3-0ról.. késsz

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

fsgh
Eddig minden fogadásom az Interre azért ment mert Interes vagyok😄D

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Burdi
ezt csak azért mert interes vagy ,vagy mert megérzés😄

fsgh
áhh semmi ilyesmi nem fog történni😄

Palermo-Inter V 2,23 na erre majd megy valamennyi... de az se holnap.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Banano
Már bocsika,de szerinted mire tettem?

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

fsgh inter én egy 50 ropit ebbõl fel is raknénk barca gyõzelem
az 11000 fizet vissza
hát a barca nem egy szar chelsea és a stuttgart messze nincs inter színten na meg hát nefeledjétk mourinho ismeri az egész chelseat majdnem õ rakta össze
fergusonpapa
Banano bocsi,de olyan rossz tipeket teszel,én se vagyok egy nagy mixmaister...de eddig pluszba vagyok és sose tettem nagy öszeget,én 1000ftot nem mertem volna arra tenni amin most buktál,aboó hány szelot tehetél volna:S ezmár függöség,bocsi de igy látom

www.icewebhu

Burdi
bízok bennetek😄
azért rem beírja még pár ember h mit is tesz😊
jó érzés igy látni kinek mi jött be😄

Banano
<#pias>

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Shep
Ne kezdjük el megint jó? Kösz.

Banano
Annyira nyerõ tippet minthogy cselzi ma rúg egy gólt?:@

Am Barca hendivel és olympiakos gól szerintem is.Olympiakos gól az elõzõ meccsen is lehetett volna kb 10, pusztán a szerencsén múlott hogy nem jött össze.

fsgh

Tess nem a levegõbe beszélek😊

stuttgart nemszerez gólt nem??????
WuFraZselic
barca hendivel jó lehet, valamint az olympiakos gól is 😊

Burdi
hnapra vmi? nagyot nyerõ emberek?😄
hozzatok vmit a kicsit nyerõknek😄

nekem ma 1400 jutott, de nem panaszkodom 😊

fsgh
tudom😄 de azt hittem mindenkinek jár aki egy bizonyos oddsot elcsíp😊

fsgh
Általában😄 De most jött be elõször és utoljára ilyen😄😄

fergusonpapa
na..én szelom ugyanez csak wigan gyözelem..200al és természetesen bukta 😊)

www.icewebhu

hülyeség de ezt megrakom 3000el.
St. Louis - Colorado
16 meccse nem ikszeltek egymás ellen! itt az idõ!
spanyolokkal nem történhet hogy egy cspatuk se lesz egy kupasorozatban se tehát barcan múlik minden
rooney8
na menny a... 😄<#worship><#worship><#worship> hatalmas respekt 😄

Ha te mondod .. én Inter gyõzelmet tettem ma 😄

REAL MADRID

Matthew Prosac
113x oddszal még én vagyok a rekorder bocsi -.o

Fabio Capello
nagyonsürgõsen dobj össze nekem egy olyan szelót mint a te másodikod pls 😄

Matthew Prosac
nem tudnád lefényképezni a szelvényeket? be akarom rakni egy másik fórumba (avagy meg akarom mutatni egy-két haveromnak hogy ilyen "hülyék" is léteznek 😄)

WuFraZselic
atalanta xD