Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

buldozer99
messi xD

Forca Barca

Shep
Dean hát ezt nem Messi lõtte 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Forza Italia
2-0

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Matthew Prosac
2-0, lesz ebbõl 4 is

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

dragon11
reméljük fordít.😞

Fabio Capello
ty, be kéne már rakni könyvjelzõbe... 😄

Banano
Bordó meccsen is lesz még gól..remélem.De amióta nézem bordónál nem igazán volt a labda.

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

naccerû,Newcastle barca már vezet,Hajrá cercle!
Matthew Prosac

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

rooney8
baszki :S teniszen fog elmenni a szelóm... még délután írta vki, hogy ajándék 1.5ér... de már vezet 1-0ra a másik :S

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Matthew Prosac
ja, a Manchesterrõl is azt mondták hogy C.Ronaldo nélkül nem fog érni semmit. Aztán nézd meg az idei szezont. Hülyeségeket ne beszéljük már plz 😊

FERNANDINHO1997
newcastle góóóóóóóóóóóóóóóóól!!!!jejejejejjejeejej<#wave><#beka2><#integet2><#fogmosas><#awink><#taps><#taps><#taps>

buldozer99
hétfõn este ezt írtam össze, sikerült végül 2 meccset kicserélni, el is ment egy belõle, kiváncsi leszek a barca hendire...

46 Chelsea-Internazionale V 5.90
188 Bordeaux - Olympiakosz H 1.48
172 *(0-1) Barcelona - VfB Stuttgart H 1.58
31 Lugano - Bern 4.m. V 1.95
27 Wolfsburg - Iserlohn H 1.60

Eredo odds: 43.04527

Forca Barca

Fabio Capello
a tv0 linkjét adja már meg valaki pls

ne legyen igazad!

na newcastle-n is megvan a félidõ gól a barcán is mostmár happy 😄
na azért nyerjen a castle és a barca! barcán még 3 gól és kész. ami sztem jönni fog!
AlieN911
Mert nem az a 2õõ lesz 😄 De majd meglássátok xDDD

Honda - The Power of Dreams

a srác tippje beigazolodni látszik 😄 2 messi gól XD
azért durva,ha nem lenne messi ez a barca semmitse érne sztem..
remélem az oly megfordítja a meccset ^^
Forza Italia
Newcastle góóóóóóól
Bruge kell akkor márcsak

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Matthew Prosac
az Olympiakos és a Stuttgart. Mit kell ezen ennyit agyalni? 😄

Banano
Nekem még kell egy oly gól,majd utána.

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Oziris666
Ott a Messi gólom köszipuszi 1.60ért ojándék volt😄

FERNANDINHO1997
góóóóóól<#gun>

buldozer99
messi😄

Forca Barca

AlieN911
barca is 1-0...😄 akkor még nem tudni h. ki esik ki xDDD

Shep
Na 1-0 😊 Le lehet fújni mindkettõt.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Forza Italia
Mekkora góóóóóóóóóóól messsssssssssssiiiiiiiiiiii

Shep
Még simán kieshet a Bordó is

AlieN911
Akkor a barca esik ki.. xD

Shep
Morton 1-0, na

Banano
Na bordó zsír!Akkor most egy Oly gólt és egy barca gyõzelmet és hepi leszek.😄

Forza Italia
Bordo ezaz

Shep
Nézek statot, de nincs akkora mágikus szerepe, mint ahogy azt sokan vélik. De pl. fogalmam sincs melyik csapat milyen feállásban játszik, ki sérült, mi az ideális kezdõcsapatuk stb.

Matthew Prosac
vezet a Bordó

barca X lesz...
8)

jAsOn VoOrHeEs
Akkor induljon a Lehmann-show part 2. 😄

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

WuFraZselic
az szerintem 1.8 de mindjárt megnézem számológéppel is 😄

igen annyi 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

na mára akkor oly gyõzelmet
barca gyõzelmet
4 gólt a barca meccsen!
félidõben gólt a barca-newcastle meccsen!
ennyit kérek! ja
barca-newcastle gyõzelmet!
1.5 * 1.2 = 2 😄
WuFraZselic
hát a bruges nálam egyáltalán nem tuti, pláne nem 1.37ért... =/

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Forza Italia
ember jól vagy????😄
Barca és Bordo gyõzelem rendel.
Bruge és Newcastle is😄

rooney8
nana<#ejnye1><#smile>

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Fabio Capello
egy stuttgart-olympiakos továbbjutás maga lenne a mennyei manna 😄

WuFraZselic
kétlem hogy abból kijönne a 2es odds

inkább az over 1.5 / 2.5 a bordeaux emccsen 😊 vagy olympiakos lõ gólt

hülye vagyok bocs. tuti nem a bordeaux ugye?😄 mást nem találtam! max olympiakosz lõ gólt.
Fabio Capello
Fradi topikban kicseszettül elegem lett egy arcból, aki drukkernek vallja magát, de minden hozzászólásában csak az szerepel hogy szégyen a Fradi, szánalmas a csapat, stb stb stb.

Finoman szólva is bassza a csõrömet az ilyen, gabber beírt hogy nyugi legyen, ezek után õ odaszólt nekem hogy fejezzem be, én meg finoman visszaírtam neki hogy még neki áll feljebb azok után amit itt összehord...

Röviden ennyi, de nem bánom, elegem van belõle és kész.

Blueblood
És ezt mégis mibõl gondolod? Am ha már akkor a Bodreaux, gyenge formában vannak (bár ahogy írtam az Inter meccsei megtévesztõek vtak, annál sokkal jobban fognak játszani-így is lett) de hát...mind1, arra a meccsre semmit nem tettem.

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

Matthew Prosac
na mondjad mi a tipped?

utóbbinak örülnék!<#hawaii>
gogo oly és gogo barca!
sok sikert mindenkinek 😛
AlieN911
Ma vagy a Barcelona vagy a Bordeaux el fog búcsúzni...

Banano
Nõi megérzés.