Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én tudom és egyértelmû 😄D de nem mondom el (H)
WuFraZselic
te mit flémeltél, kedvesem? 😄

amúgy leszarom, nem kockáztatok ennyi pénzt 😄 ha én felteszek nagy összeget, tuti hogy 0-0 lesz 😄 vagy stuttgart továbbjutás 😄

úgyhogy megkímélem a barca fanokat, és a rájuk fogadókat 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Blueblood
Am tudom h nem fogsz válaszolni Shep, mer egyre jobban kezdem felfogni h ez amolyan szakmai titok, de hátha.
Hogyan fogadsz úgy meccsekre, hogy nem nézel statot? (és profitot termelsz)

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

Forza Italia
Grasshoppers 2-0

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Fabio Capello
figyeld meg, nem lesz olyan sima mint amilyennek várják.

Banano
Nekem van rajta 3.5ezrem,nyugodtan megteheted nyerni fognak ha már én is megtettem!

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

buldozer99
cinkesnek?😄😄 na ne viccelj😄

Forca Barca

Fabio Capello
cinkesnek érzem, fõleg ezzel a kezdõvel... Ezért is mertem megdobni, hacsak poénból is a Stuttgart továbbjutást...

WuFraZselic
nagyon agyalok ezen a kurva barca meccsen... 150bõl hozna 182õt... de ááá félek, bennem van a múltheti Inter bukó

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

rooney8
hátjó 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Fabio Capello
Kezdõk ma estére:

Barcelona, Camp Nou, 20.45. (Élõ, szöveges közvetítés és élõben frissülõ cikk az NSO-n)
Barcelona: V. Valdés – D. Alves, Piqué, Puyol, Maxwell – Busquets, Yaya Touré, Iniesta – Messi, Henry, Pedro
A kispadon: José Pinto (kapus), Márquez, Ibrahimovic, Bojan, Sey. Keita, G. Milito, Jeffrén
Stuttgart: Lehmann – Celozzi, Niedermeier, Delpierre, Molinaro – Träsch, Kuzmanovic, Khedira, A. Hleb – Cacau, Pogrebnjak
A kispadon: Stolz (kapus), Osorio, Boulahrouz, Marica, Gerbhart, Rudy, Hilbert

Bordeaux, Stade Chaban-Delmas, 20.45 (Élõ, szöveges közvetítés az NSO-n)
Bordeaux: Carrasso – Chalmé, Sané, Ciani, Trémoulinas – A. Diarra, Fernando – Plasil, Gourcuff, Wendel – Samah
A kispadon: Ramé (kapus), Henrique, Jurietti, Gouffran, Cavenaghi, Jussie, Sertic
Olympiakosz: Nikopolidisz – Toroszidisz, A. Papadopulosz, Mellberg, Raúl Bravo – Maresca, Sztoltidisz – Zairi, Lua Lua, Dátolo – Derbyshire
A kispadon: Pardo (kapus), Galiciosz, Óscar, Mi. Zewlakow, Mitroglu, Leonardo, Ledesma

Banano
Olyankor meg titoktartási kötelezettség van?<#idiota>

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Matthew Prosac
nem 😄 tízezer a tét <#felkialtas>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

rooney8
szabad tudni mi a másik? 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Matthew Prosac
nem single-be. duóba, méghozzá azért, hogy kijöjjön a 2x oddsz és hogy legyen amin elmegy a szelvény ^^

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Blueblood
Am a Holnapi EL-re gondolva sztem naon jó kis szorzó a 2,25 és a 2,2 az Anderlecht valamint a Fulham gyõzelmére. Mind2 ellenfélnek belefér a vereség, és mind2 csapat jó hazai pályán (Anderlecht-Bilbao 4-0, Fulham-Sahtar 2-1)

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

😄DDDDDDDD single-ba? 😄DD csak barca?
tuti nyernek...
Matthew Prosac
Elcsábultam, megraktam énis a Barcát 😊

Matthew Prosac
1-1 maradt, csak hogy nekem nehogy jó legyen :|

Matthew Prosac
Domzale meccsen okozzak már valamit. Pl örömet nekem..

Forza Italia
Grasshoppers ezaz 1-0😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Shep
Red Sox szerezhetne még pár pontot, mert ez eddig nem túl megnyugtató.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Akkor ez olyan fogadás, hogy raksz nehogy ne rakj és bejöjjön.

aha pont onnan hívtak ;d

jajj ne...ugye nemteljesedik be a jóslat? :o xd

Matthew Prosac
az hagyján, de Sion piroslap is.

igen

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

Grashoppers Góól!!😄^^
Matthew Prosac
Domzale meccsen kérnék még egy gólt az utolsó 20 percre, kö-szö-nööööm!

WuFraZselic
de mára nem találok más értelmeset 😄 newcastle és barca nemtudom mennyire tuti 😄

Sion piros, remélem h nem rúgnak azéé gólt..xD😄😄
Forza Italia
Gyerünk Grasshoppers

Matthew Prosac
miért, felhívtak a kispadról és ezt mondták?

tul sokan megraktuk grasshopperst-nem akarnak nyerni -.o

Matthew Prosac
58' Domzale - Gorica 1-1. Még egy gól és megvan a szelvény.

Na grat az intereseknek teljesen megérdemelten jutottak tovább,de hogy a mocsok cselszi ne lõjjön gólt..hát 20ezrem bánta...

Barcelona
cercle
Newcastle

ezekre ment 30 ezer,remélem ma már nem lesz bukó

zsolt515
Akkor meiket kell biztos kivenni?<#hehe><#hehe>

Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E

12 ezerért én nem kockáztatnék 60at. 2es oddsot simán össze lehet hozni azért meg már megéri.

Forza Italia
palermo hazai pályán nem rossz, és mint tudjuk az Inet tegnap Bl meccset játszott ami elég sokat kivett belõlük. sztem az X benne van a Palermoba.

man. city elég gyér formába van semmiképp nem raknék rá.
sevilla szintúgy.
Stoke is okozhat meglepetést

csuxxxeee
Hát a City az elég meleg meccs ezek közül, én azt nem raknám bele.

Blueblood
Na Go go go Grashoppers!

zsolt515
HY!
Én már a hétvégén gondolkodom...😄 Összehoztam egy ilyet....

251 Palermo - Internazionale 2.23 V

243 Fulham - Manchester City 2.23 V

230 Espanyol - Sevilla 2.23 V

249 Fiorentina - Genoa 1.79 H

244 Blackburn - Chelsea 1.43 V

240 Stoke - Tottenham 2.10 V
Vélemények?

Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E

hát ha mai szeló nemjön be nekiállok totozni eddig is csábitott de ha rosszul sülne el a dolog mindenképp :o

jaja 😄

Forza Italia
Hajrá grasshoppers

toysoldier
lõjön már egy gólt a Cluj :\

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

kispeki
Rudar Velenje - Celje H 1,96
Grasshoppers - Sion H 1,63
Morton - Airdrie Utd. H 1,80
Ayr Utd. - Dundee V 1,80
*(0-1)Newcastle - Scunth H 1,72

17,80398

Vélemény?

SoF II: C4z0rla

kiki888
a Milan szerintem X-el, míg a Malaga-t sem merném hazaira tenni, de sok sikert, te vagy a szaki<#worship>

'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'

Fabio Capello
14 meccs kimenetelét kell megtippelni, 10-tõl fizet.

dragon11
Valaki mondd rá vlmit? mintha valaki totózott volna már itt..😊