Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Forza Italia
Newcastle 3-0

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Fabio Capello
Ott a két messi gól 😄

Forza Italia
Messi 3-0

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Banano
Nem lesz rossz..oly piros.

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

WuFraZselic
és az jó lesz a népnek?

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Banano
Mindjárt kitágítom az orrlyukamat.

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

rajkonnen92
köszi.bár nemjó hír

Glory Man United Go Kimi Go

rooney8
teniszen elment... faszom pedig a többi tök simán jött😄 most itt élvezhetném a hátralévõ idõt erre meg idegeskedek 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

AlieN911

Honda - The Power of Dreams

30 ezret hoz a cercle,barca newcastle trió így a tegnap bukó után is bõ pluszban leszek de jó 😊
rajkonnen92
hali. nem tudja valaki ez a meccs hogy áll (spanyol kézilabda kupa) mert a neten sehol nem találok élõ eredményt : Valladolid - Ademar Leon

Glory Man United Go Kimi Go

olympiakos gól kénne nagyon

Matthew Prosac
raktál volna inkább 3,5 overt 😄DD

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

rooney8
én -.-" cercle-t nem mertem, mer kupa izé hozé, gondoltam ott van az a tenisz, az tuti bejön.

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

tegnap 3 ikszet vártam és egyse jött, ráse tudok nézni most az NHL-re 😞
közben majdnem Olympiakos gól,csak les..

jAsOn VoOrHeEs
Én mára nem tettem semmit. 😊

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Banano
Cöh..1-1 de mégsem mert egy lábnyi les volt.

Matthew Prosac
jól meggondoltad h mit cselekszel ? 😄

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

jAsOn VoOrHeEs

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Matthew Prosac
Gyementyjeva meg úgy ki fog kapni mint az szar. Volt aki megrakta?

Banano
Hopp ez viszont majdnem 2-0 😄D

Fabio Capello
jaaa 😄 nekem elég volt a gól is 😄

Fabio Capello
akkor egy rugóra jár az agyunk 😄

Banano
Még nincs vége az oly meccsnek.

Forza Italia
azért mert Bordo gyõzelemre tettem és egy gól nem gól😄

Matthew Prosac
szintén

Fabio Capello
van már egy, minek még egy? 😄

dragon11
Én lelövöm magam, pont akkor jönne be eddig minden (Forza Italia haverom tippjei), amikor nem rakok.

wtf..

Forza Italia
igeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen
Bordo gólt még és szuper lesz az egész

WuFraZselic
én kihagynám 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

cercle 2-0 :😄😄

á nem hiszem el hátra dõlve nézhetem a barcát minden meccsem sima 😄
Fabio Capello
Dean, Matt, Wufra, mi a véleményetek a ma éjszakai NHL-rõl?

Matthew Prosac
hát az tökmás tényleg. Ha meg nincs Rooney, akkor meg van más. Ha meg nincs más, akkor van egy csapat. Ha nincs Messi, akkor van egy... - és itt most kéretik felsorolni Iniestától kezdve Ibrahimovicig bezárólag szinte mindenkit, aki klasszis és el tud dönteni meccseket..

Cercleeeeeee igen!
Forza Italia
ezaz😄

jó az más 😄 ott van egy rooney 😊 mind1.
faibo. megy a streamek gomb-a a tv0 linkje!
newcstle 2-0 😄 1.24 es szorzó volt a hazaira. 1.25 volt a félidõben lesz 1 gól ...
Matthew Prosac
vezet a Cercle is

na barca visszanyeri nekem a hétvégét meg a tegnapot:d bejönn a félidõ a gyõzelem meg remélem a hendi is mind:d
nagy lenne ha 2-0 vagy 3-0 lenne
stutgart no gól
WuFraZselic
faszért nem tettem ma xD

Newcastle is 2-0 na mindenem a cerclén múlik!!!!!
Fabio Capello
Castle 2-0!!! 😊

Fabio Capello
majdnem ott volt az henry gól 😄

Forza Italia
Newcastle 2-0
Cercle Brugge gyerünkkkkkkkkkkkk

rooney8
tudom épp ezért mondom 😄

Fabio Capello
Na eddig faszányosak a dolgok, bordeaux gól megvan, castle és barca vezet 😊

Matthew Prosac
harmadikat Henry lövi ^^

Shep
Elsõ szetet beégte.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

rooney8
na gyerünk Dementieva<#worship> 😊

buldozer99
akarom mondani pedro😄😄😄

Forca Barca