Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fergusonpapa
😄DDDDDDD

www.icewebhu

fergusonpapa
Bremen - Bochum 4.00 X

sztem erre is van esély hiszen werder jól kihajtota magát az europa ligában emelet szeret néha botladozni...a bohum meg joideje nem nyert mecset..gyözelmükre nem mernék tenni inkább X keményen fognak védekezni h ne kerüljenek kiesés helyére,sztem

bár én csak tapogatozok 😄

www.icewebhu

Banano
Én úgy ki foglak nevetni ha az inter kikap 3-0ra.. <#nevetes1>

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Matthew Prosac
én maximalista vagyok. és ezzel kategorizálható is 😄

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

fergusonpapa
mindig igaz az a nézet h bármibe kezd az ember csak 3 féle képen teheti:

-rosszul
-jól
-fanatikusan

midenki tegye oda magát ahova gondolja 😄

www.icewebhu

Matthew Prosac
sört? ezzel már nem veszel le a lábamról. minimum 10%ot, és már a mai nyertes szelódból is kérem <#idiota> na folytatom a kutakodást.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Fabio Capello
hmm, ha holnapra össze tudsz dobni egy ilyen jól kikövetkeztetett 2-4 meccses szelót és bejön, akkor leborulok elõtted és fizetek három pofa sört 😄

Matthew Prosac
ja, aztán majd az Inter esetleg kikap 2-1-re ti meg majd jól kiröhögitek az agyonelemzett tippjeimet 😄

fergusonpapa
áhhh 😄 na ezt hivják profizmusnak 😄

www.icewebhu

Matthew Prosac
Várjál ez nem ilyen egyszerû. De a kedvedért elemzem 😄 Így állunk forma szerint most:

Tény: Az Inter az utóbbi 7 meccsébõl csak 2-t nyert meg. De: csak egyszer kapott ki. Tehát nem olyan csúnya ennek a sorozatnak a textúrája, de valóban: egy címvédõnek jobban kell szerepelnie. Meg is tenném én ezt vendégre, ha a hazaiak részérõl nem lenne egy olyan 8 meccses sorozat, amelyben egyetlen egy döntetlen sincs.. Az X2 egyértelmû, de a szorzója kicsi. Lehet vendégre rakni, de joggal lehet félni ezektõl: idegenben lesz az Inter, a Palermo jó csapat (értsd: nem egy Livorno), és még otthon is lesz, az Internek volt egy kemény meccse hétközben és az említett sorozat. Én ezektõl félek és ezért 50-50% nálam hogy x, vagy v. A vendégsiker mellé kb ugyanennyi érvet fel lehet sorakoztatni (ettõl most eltekintek). 50-50 az nálam nem jó arány fogadni, szal kihagyom 😄

szép elméletek de az arsenal otthon fogja tartani a 3 pontot.akármennyire jó sorozatban van is.
vagy pl samp otthon még nem kapott ki juve ellen itt az esély vagy inkább 1x
ergo matt az internek nyerni kell!!
hullnak is??????????,
Matthew Prosac
Amit nagy pénzzel is jónak vélek, azt majd félkövérrel kiemelem.. De addig is:

161 Arsenal - West Ham X 5.40
Csak nagyon kalandoroknak, poénszelvényre. Arsenal 7 meccse nem játszott döntetlent a vendégek 6. Zsinórban öt gyõzelem hazai oldalon, zsinórban 3 vereség a vendégeknél. Ez tipikusan az a meccs lesz, ami vagy 4-0, vagy 1-1. Én most az utóbbira szavazok. Mert senki nem várná.

159 Sunderland - Birmingham H 2.10
Azért erre sem vennék mérget, de elég valószínû. A hazaiak kezdenek kilábalni abból az irtózatos nyeretlen szériájukból ami volt. Elhalaszott meccsükön 4-0ra gyepálták a Boltont, aztán 1-1 a Cityvel, de ott is vezettek. A Birmingham lassan kifúj, a Sunderland meg belelendül egy 5-6 meccses jó sorozatba. Sztem.

160 Wigan - Burnley X 3.20
Vendégeknél zsinórban 5 vereség, elõtte egy gyõzelem. Wigan 4 meccse nem játszott döntetlent, ettõl még nem lenne kötelezõ pont most, de... Azért valószínû, hogy nyerni nem fog a Burnley (majd következõ fordulóban otthon, a Blackburn ellen). De zsinórban hatodjára kikapni se. Így marad a döntetlen.

Folyt köv.

Matthew Prosac
Hansa Rostock 3-1 Duisburg
Ez meg ugyan nem tettem meg, és kicsit erõsnek is éreztem volna hazaira ajánlani, de itt is érvényesült a módszer, csak ezért hívnám fel rá a figyelmet: hazai oldalon 9 meccses nyeretlenségi széria szakadt meg. Papír alapján ez is hótsima vendégnek kellett volna hogy legyen.

Redbull756
rendben, köszi😊

Matthew Prosac
ez meg a Leccés tippem mellet a legszebb a mai napon 😄
"Murcia otthon kikapna? Hát akkor már inkább döntetlen"

Matthew Prosac
más is érdeklõdött már, úgyhogy ezúton üzenem a privátüzenetes kollégáknak hogy ide be lesz írva a topicba. körülnézek, okoskodok egy kicsit, aztán beírom amit jónak látok

rooney8
múltkor én is nézegettem, de mondom áhh nekem ez nem mûködik inkább hagyom 😄 lehet adok neki még 1 esélyt 😛

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Matthew Prosac
pedig a táblázatomnak ez a lényege, csak az ilyenek miatt van vezetve, feltöltve, közkinccsé téve. onnan lesem ki, hogy hol mi várható.

rooney8
hogy ilyeneket nézzek eszembe se jutott... mármint érted 😄 bár ha én okoskodik ki pár ilyet, az úgyse jönne be... 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Redbull756
hali!
Hétvégére is tudnál esetleg néhány tippet, amit úgy 1-2 ezerrel meg lehetne játszani?<#vigyor3>

rooney8
*blackburn

ja és nagyobb téttel lesz... 😄

Matthew Prosac
azt hittem már mindenkinek világos... szóval, csak nézzük a mai tippjeimet, és hogy miért azok lettek, amik.

Clermont Foot - Vannes H (1-0)
Clermont oldalán 4 nyeretlen meccs, ebbõl 3 vereség. Vendég oldalon 5 nyeretlen meccs, de abból 4 döntetlen. Valamelyik szorozata megszakad. Hova billen ilyenkor a mérleg nyelve? Egyrészt a hazai felé, másrészt a Vannes sorozata nem olyan csúnya, mert mégiscsak zsinórban 4 döntetlen, ergo 4 pont megvolt. Ezutóbbi miatt ki is zártam hogy X lesz.

Guingamp - Metz H (2-1)
Volt róla szó. 12 nyeretlen meccses sorozat hazai oldalon, 6 meccses veretlen sorozat a Metznél. Ez egy tökéletes alkalom volt, hogy mindkét sorozat megszakadjon. Megtörtént. Pedig ha csak a tabellára nézünk, akkor sima vendég..

Le Havre - Bastia H (3-1)
Mostmár rövid leszek: 3 nyeretlen meccs vs 3 veretlen az utóbbi fordulókban. Jobb csapat otthon. Nem is kellett több.

Maastricht - F Sittard H (2-1)
Hat meccses nyeretlen sorozat a Maastrichti oldalon. A hazai pálya ismét nagy elõny + szar a vendégcsapat.

Roosendaal - Eindhoven H (4-0)
Az utóbbi 6 meccsén csak egyszer nyert a hazai csapat, az is 5 fordulóval ezelõtt volt. Ismét megszakad a rossz sorozat.

Reggina - Lecce V (2-4)
Függetlenül a tabellán elfoglalt helyezésektõl - rangadó volt. Viszont a Lecce listavezetõként 5 meccse nyeretlen - ebbõl 4 döntetlen 1 vereség az elmúlt hetek mérlege. Ideje volt ismét gyõzni.

Soroljam tovább? A lényeg hogy én mindig az ilyeneket keresem. Mikor valamelyik csapat 5-6-7 meccse (vagy méghosszabb ideje) nem nyert, vagy fordítva: nem kapott ki. Nyilván nagyban függ attól hogy kivel játszik és hogy hol, az, hogy mikor kell megtenni.

rooney8
194 3 Real Madrid - Sp. Gijón 1.13 / 6.55 / 14.0 H
223 3 Blackburn - Chelsea 6.10 / 3.50 / 1.43 V
242 3 Zaragoza - Barcelona 9.05 / 4.65 / 1.27 V

ezt néztem hétvégére, de chelsea-tõl nagyon félek :S a blackbunt igen acélos hazai pályán. esetleg vmi más ilyen szorzó körül?

rooney8
mégpedig milyen módszer?

Banano
Az a baj hogy rájöttem h nem lehet minden nap nyertes szelvényt összehozni,ezért lehet átállok a hétvégi fogadásokra.:S De azt viszont 30-40el teszem meg.

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Matthew Prosac
vonatra indulás elõtt azért még benyomtam egy 2000-est a Lecce egyenlítõ gólra 😉

Matthew Prosac
No hazaértem. Aki ma rám hallgatott, nagyon jól járt 😊
Minden tippem bejött és ezzel ismét igazolódott a módszerem hatékonysága 😄

igazából ezekbõl kéne egy tuti összerakni vélemény????????
holland

wal - ajax 2
franciák

(hétvége legtutibb mérlözés)
auxer- le man 1

többibõl meg jó pár döncis mecs de még statikázni kell melyik
spanyolok

depor- valleloid 1
real -sporting gijon 1 (0-1)is 1
valencia - almeria 1x
zaragoza-barca 2
olaszoknál meg samp-juve 1-x
fiorentina-genova 1-x

meg talán palermo- inter x-2

de többi felejtõs
Blueblood
Kész, köszi!

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

lemented a képet. majd sg fórum fõoldal.
beállítások és ott fel tallózód és kész.
ha kész szólj!
wigen nem is rossz otthon brunly fos idegenben
fergusonpapa
uhh na ennek kivételesen örülök 😊 mert nem tettem meg helyete elmentem mekibe😄D

de Matt tipjei bejöttek amiket megraktam volna hadd ne mondjam h 1000böl 22 ezer😄 de sebaj😄 jól laktam 😄

am hozá tetem volan ezta mecset még akkor 55ezer..😊

www.icewebhu

Blueblood
Bocs az offért, de hogy tudok beilleszteni logót a nevemhez? Mer elkészült a másik topikban.

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

hannover-wolfsburg V-t raktál?
mert akkor a rendes játékidõ számít!
a ho. büntetõ nem 😄
angol 1 mecs neces a hull city új edzõvel pompi megkapta a -9 pontjáz szoval x2:d
angol 2. meg egy nagyon tuti van a notthingem otthon nyer
fergusonpapa
az h a Hannover - Wolfsburg mecsen wolfburg nyert büntetökel akkor is nyertem??tippmixen.

www.icewebhu

Blueblood
Hm...lehet, hogy egy kombiba érdemes lenne bepróbálni, végülis arra én is emlékszem, hogy pl a Leverkusent a legjobb csatárok nélkül (eltiltás miatt hiányzott) verték 3-2-re. A Hertha idén nevetséges, szóval az kisebb fegyvertény😊

Blueblood
És esetleg a Wigan 1,73-ért, bûnrossz ez a Burnley, de azért várd meg Dean, Matt, Wufra, Shep és persze a többiek véleményét😊

csakis a formára.
a leverkusent megverte a nürnberg majd a hertha-t is sikerült megvernie hátrányból (!).
a hoffenheim ujabban elég gyengén szerepel, és még gólt se nagyon tud lõni 😄
sztem a nürnberg megveri 2 góllal is. én erre kb 1.6 os szorzót adtam volna
Blueblood
Az AEK amennyire emlékszem nincs rossz formában, de majd holnap én is megnézem, mára ennyi elég volt, aztán éjjel hajrá Anaheim és jön a 10-es eredõ oddsu szelóm😊

akkor anglia aston,everton és talán arsenqalra merek rakni
na annyir nem vok szomorú,mert most nézem ,hogy az ikszre mikor raktam most élõbe else ment 😄 pedig a számláló vég ment 😄 szóval igy no para 😄
Blueblood
Tudom h a Bayernrõl nem is volt szó, csak jelzésképpen mondom.

hát igen csak stuttgartank nemtom mennyire izlett a 4-0😄(hajrá barca)