Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sztem erre is van esély hiszen werder jól kihajtota magát az europa ligában emelet szeret néha botladozni...a bohum meg joideje nem nyert mecset..gyözelmükre nem mernék tenni inkább X keményen fognak védekezni h ne kerüljenek kiesés helyére,sztem
bár én csak tapogatozok 😄
www.icewebhu
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
-rosszul
-jól
-fanatikusan
midenki tegye oda magát ahova gondolja 😄
www.icewebhu
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Tény: Az Inter az utóbbi 7 meccsébõl csak 2-t nyert meg. De: csak egyszer kapott ki. Tehát nem olyan csúnya ennek a sorozatnak a textúrája, de valóban: egy címvédõnek jobban kell szerepelnie. Meg is tenném én ezt vendégre, ha a hazaiak részérõl nem lenne egy olyan 8 meccses sorozat, amelyben egyetlen egy döntetlen sincs.. Az X2 egyértelmû, de a szorzója kicsi. Lehet vendégre rakni, de joggal lehet félni ezektõl: idegenben lesz az Inter, a Palermo jó csapat (értsd: nem egy Livorno), és még otthon is lesz, az Internek volt egy kemény meccse hétközben és az említett sorozat. Én ezektõl félek és ezért 50-50% nálam hogy x, vagy v. A vendégsiker mellé kb ugyanennyi érvet fel lehet sorakoztatni (ettõl most eltekintek). 50-50 az nálam nem jó arány fogadni, szal kihagyom 😄
hullnak is??????????,
161 Arsenal - West Ham X 5.40
Csak nagyon kalandoroknak, poénszelvényre. Arsenal 7 meccse nem játszott döntetlent a vendégek 6. Zsinórban öt gyõzelem hazai oldalon, zsinórban 3 vereség a vendégeknél. Ez tipikusan az a meccs lesz, ami vagy 4-0, vagy 1-1. Én most az utóbbira szavazok. Mert senki nem várná.
159 Sunderland - Birmingham H 2.10
Azért erre sem vennék mérget, de elég valószínû. A hazaiak kezdenek kilábalni abból az irtózatos nyeretlen szériájukból ami volt. Elhalaszott meccsükön 4-0ra gyepálták a Boltont, aztán 1-1 a Cityvel, de ott is vezettek. A Birmingham lassan kifúj, a Sunderland meg belelendül egy 5-6 meccses jó sorozatba. Sztem.
160 Wigan - Burnley X 3.20
Vendégeknél zsinórban 5 vereség, elõtte egy gyõzelem. Wigan 4 meccse nem játszott döntetlent, ettõl még nem lenne kötelezõ pont most, de... Azért valószínû, hogy nyerni nem fog a Burnley (majd következõ fordulóban otthon, a Blackburn ellen). De zsinórban hatodjára kikapni se. Így marad a döntetlen.
Folyt köv.
Ez meg ugyan nem tettem meg, és kicsit erõsnek is éreztem volna hazaira ajánlani, de itt is érvényesült a módszer, csak ezért hívnám fel rá a figyelmet: hazai oldalon 9 meccses nyeretlenségi széria szakadt meg. Papír alapján ez is hótsima vendégnek kellett volna hogy legyen.
"Murcia otthon kikapna? Hát akkor már inkább döntetlen"
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Hétvégére is tudnál esetleg néhány tippet, amit úgy 1-2 ezerrel meg lehetne játszani?<#vigyor3>#vigyor3>
ja és nagyobb téttel lesz... 😄
Clermont Foot - Vannes H (1-0)
Clermont oldalán 4 nyeretlen meccs, ebbõl 3 vereség. Vendég oldalon 5 nyeretlen meccs, de abból 4 döntetlen. Valamelyik szorozata megszakad. Hova billen ilyenkor a mérleg nyelve? Egyrészt a hazai felé, másrészt a Vannes sorozata nem olyan csúnya, mert mégiscsak zsinórban 4 döntetlen, ergo 4 pont megvolt. Ezutóbbi miatt ki is zártam hogy X lesz.
Guingamp - Metz H (2-1)
Volt róla szó. 12 nyeretlen meccses sorozat hazai oldalon, 6 meccses veretlen sorozat a Metznél. Ez egy tökéletes alkalom volt, hogy mindkét sorozat megszakadjon. Megtörtént. Pedig ha csak a tabellára nézünk, akkor sima vendég..
Le Havre - Bastia H (3-1)
Mostmár rövid leszek: 3 nyeretlen meccs vs 3 veretlen az utóbbi fordulókban. Jobb csapat otthon. Nem is kellett több.
Maastricht - F Sittard H (2-1)
Hat meccses nyeretlen sorozat a Maastrichti oldalon. A hazai pálya ismét nagy elõny + szar a vendégcsapat.
Roosendaal - Eindhoven H (4-0)
Az utóbbi 6 meccsén csak egyszer nyert a hazai csapat, az is 5 fordulóval ezelõtt volt. Ismét megszakad a rossz sorozat.
Reggina - Lecce V (2-4)
Függetlenül a tabellán elfoglalt helyezésektõl - rangadó volt. Viszont a Lecce listavezetõként 5 meccse nyeretlen - ebbõl 4 döntetlen 1 vereség az elmúlt hetek mérlege. Ideje volt ismét gyõzni.
Soroljam tovább? A lényeg hogy én mindig az ilyeneket keresem. Mikor valamelyik csapat 5-6-7 meccse (vagy méghosszabb ideje) nem nyert, vagy fordítva: nem kapott ki. Nyilván nagyban függ attól hogy kivel játszik és hogy hol, az, hogy mikor kell megtenni.
223 3 Blackburn - Chelsea 6.10 / 3.50 / 1.43 V
242 3 Zaragoza - Barcelona 9.05 / 4.65 / 1.27 V
ezt néztem hétvégére, de chelsea-tõl nagyon félek :S a blackbunt igen acélos hazai pályán. esetleg vmi más ilyen szorzó körül?
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Minden tippem bejött és ezzel ismét igazolódott a módszerem hatékonysága 😄
wal - ajax 2
(hétvége legtutibb mérlözés)
auxer- le man 1
többibõl meg jó pár döncis mecs de még statikázni kell melyik
depor- valleloid 1
real -sporting gijon 1 (0-1)is 1
valencia - almeria 1x
zaragoza-barca 2
fiorentina-genova 1-x
meg talán palermo- inter x-2
de többi felejtõs
Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!
beállítások és ott fel tallózód és kész.
ha kész szólj!
de Matt tipjei bejöttek amiket megraktam volna hadd ne mondjam h 1000böl 22 ezer😄 de sebaj😄 jól laktam 😄
am hozá tetem volan ezta mecset még akkor 55ezer..😊
www.icewebhu
Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!
mert akkor a rendes játékidõ számít!
a ho. büntetõ nem 😄
angol 2. meg egy nagyon tuti van a notthingem otthon nyer
www.icewebhu
a leverkusent megverte a nürnberg majd a hertha-t is sikerült megvernie hátrányból (!).
a hoffenheim ujabban elég gyengén szerepel, és még gólt se nagyon tud lõni 😄
sztem a nürnberg megveri 2 góllal is. én erre kb 1.6 os szorzót adtam volna