Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
171 West Brom - Preston 1,48 H
201 Auxerre - Le Mans H 1,52
198 PSV - Twente 3.20 D
167 Nottingham - Peterborough H 1.44
Ez milyen ?
154 Aston Villa - Wolverhampton D 3.80
149 VfB Stuttgart - Hannover D 3.60
192 Xerez - Tenerife D 3.05
144 Augsburg - Ahlen D 3.80
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
ez jobb lenne helyette???
Auxerre - Le Mans H
Young Boys - Grasshoppers H
Diósgyõr - Gyõr V
Nottingham - Peterborough H
Everton - Bolton H
West Bromwich - Preston H
Real Madrid - Sp. Gijón H
Hamilton - Falkirk H
Feyenoord - Vitesse H
szerintetek ez milyen mára???
Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫
igényelni kell, és kb 1 hét múlva fizetik ki
160 Wigan - Burnley D 3.20
189 Roma - Udinese V 5.25
159 Sunderland - Birmingham H 2.10
153 Dortmund - Leverkusen D 3.00
190 Palermo - Internazionale D 2.85
161 Arsenal - West Ham D 5.40
200 > 1.042.400 <#idiota>#idiota>
ez Matt és a saját vad tippjeim egyvelege :D az Intert D-re mondanám én is, pedig V felé húz a szívem :D azt még kitalálom
154 3 Aston Villa - Wolverhampton H 1.35
190 1 Palermo - Internazionale H 2.17
194 3 Real Madrid - Sp. Gijón H 1.13
241 3 Valencia - Almería H 1.5
242 3 Zaragoza - Barcelona V 1.27
254 3 Standard Liege - Gent H 1.8
Odds:11.351
Ezt nagyobb téttel mehet?
127 Bray - Sporting Fingal V 1.63 1-3
137 Reggina - Lecce V 2.66 2-4
122 Guingamp - Metz H 2.53 2-1
3/5 kombi
Tét: 5000 Ft (10x500)
gondoltam nyerek kb 10ezret, valahogy így. erre most nézem:
24.550
lol :D
a Napoli, Udinese, Inter D vagy V, Boro, Sunderland nálam is itt figyel, csak még nemtudom hogy osszam el :) ugyanakkor nekem a Twente X kb 70%os tipp :D
lehet kéne egy ilyen olasz kombi
Milan - Napoli V
Roma - Udine V
Samp - Juve H / D
Palermo Inter D / V
:D csak konkretizálni kéne :D
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
ha az anaheim hosszabítás után nyert csak, akkor megvan a hazai?
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
147 *(1-0) Frankfurt - Bayern München 2.36 H
153 Dortmund - Leverkusen 3.00 X
159 Sunderland - Birmingham 2.10 H
160 Wigan - Burnley X 3.20
166 Middlesbrough - Reading 2.00 H
172 Bristol City - Newcastle X 3.20
189 Roma - Udinese V 5.25
205 Nice - Paris SG X 2.80
217 1860 München - FSV Frankfurt 1.71 H
229 Milan - Napoli V 5.35
239 Malaga - Villarreal X 3.00
241 3 Valencia - Almería 1.50 H
247 Lombard-Pápa - Újpest X 3.15
254 Standard Liege - Gent H 1.80
Lokeren - Anderlecht kétesélyes (1X) szóval inkább nem buzdítok senkit a hazaira, az Arsenal X-et úgysem teszi meg senki, a Chelsea meccstõl is van félnivaló, a Willem II - Utrechtet így hirtelen nem szúrtam ki a kínálatban (ha egyáltalán bennevan) arra meg döntetlent mondok, más ügyben meg ne is nagyon kérdezzetek. :) Ezúttal Wufrára, Shepre és a többiekre vagyok bízva papírügyben :)
Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Ezen kívül (már nem olyan sok pénzzel, de..) a Mjallby (svéd) és a Haugesund (norvég) hazai gyõzelmét. Esetleg az Unterhaching-ot a német harmadosztályból. Kb ennyi. Túl sok biztos meccs nincs. Akikre nagyobb pénzt áldoznék (tízezres mértékben), azokat kiemeltem fenntebb.
montenegrói liga, Mornar - Mogren V 2,65-ért adják. Nagyon finom szorzó!
arsenal 1,2 ill 1,6
augsburg 1,34
sahtar 1,13
nottingham 1,44
auxerre 1,52
nice 2,53
montpellier 1,78
rennesX 3,00
ftcX 3,00
twenteX 3,20
fiorentina 1,78
lokomotiv 1,23
celtic 1,2
real 1,13 ill 1,38
bilbao 2,00
ajax 1,18 ill 1,51
zürich 1,33
barca 1,27
PAOK 2,00
standard 1,8
nekem ez a 21es listám:D
#52004: A Dortmunddal egyetértek, a Twente is jöhet (50-50-%os eset megint), a Stoke meccset passzolom.

na én erre gondoltam..
Wigan - Burnley X 3.20
Sunderland - Birmingham H 2.10
Standard Liege - Gent V 3.55
Arsenal - West Ham X 5.40
4/3
www.icewebhu
Dortmund-Leverkusen:X
Stoke-Tottenham:X
PSV-Twente:X
elég reménytelen csapat ez a Bristol, de néha (5-6 meccsenként) összeszedik magukat azért. Neten fogadósoknak jó lehet egy poénszelvény erejéig. Ezzel a tippmixeseknek azt is üzenem, hogy szerintem ezen a hétvégén ne tegyenek az Újkastélyra.
milan - x2. már a Chievo ellen is csak mákkal nyertek. jó ez Nnapoli, jobb mint aminek mutatja magát. Ez a Milan meg rosszabb, mint aminek (ez a United elleni meccsen ki is jött..)
utobbi 4 mecses veretlenségi sorozatban van :)
de csak tapogatozok inkabb megvarom te mit mondasz :D
www.icewebhu
samp 1x
hull x2
milan 1x(bár napoli naon régóta nem nyert milab túl jó)
ez olyan 2-3 közötti ods