Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

digisport.hu-n rámegyek élõre és csak tölt,tölt,tölt, de semmi😞
Matthew Prosac
Osijek gól is jöhetne már lassan.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

G1nic
amúgy hogy lehet ilyen ostoba a digi hogy dortmund - leverkusen helyett arsenal westhamot adnak pff

oldschool.trance.techno.rave

Blueblood
Na nekem most Go go go Sunderland, Middlesborough, Everton, Wigan!!!

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

na a nottingham is vezet. már csak a Charltonnak kellene.

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

igeeen Nottingham coool.
Ja, nekem a Mainz fordítás is kellene 😄

REAL MADRID

G1nic
nekem ja nézem is

banok
egyre kevesebb az idejük a fordításra... :S

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

nektek digisport.hu-n betölt az élõ?
G1nic
Lehet bekéne fizetni bwin-re... sokkal jobbnak tûnik mint ez a papírtippmix

Matthew Prosac
Sunderland 2-0. Helló mi ? 😄

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

kosziinkabbne 😄

REAL MADRID

buldozer99
😞 x legyen😊

Forca Barca

Matthew Prosac
azt is megmondom elõre hogy a Wislában Pawel Brozek betalál 😊 Elég gólerõs spíler

Doncaster már vezet is jolvan !
még csak 8perc telt el nyugi 😄
Vezet a Stuttgart 😊

REAL MADRID

nekem még a charlton is kell😊 na meg a zte és a dvtk-eto x

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

Matthew Prosac
Sunderland 1-0 😊 Helló mi?
basszus és ráadásul Bent, akit meg akartam tenni góllövõnek, de végül kiszedtem azon az alapon hogy 3 góllövõt szinte biztos hogy nem találok el :C

Matthew Prosac
nagyon 3 esélyes. az a baj, hogy Rapid az elõzõ fordulóban megszakította egy nyeretlen sorozatát otthon az Austria ellen (simán nyertek). Elvileg most nem kellene újra kikapniuk, de mégiscsak idegenben lesznek egy Sturm ellen. legvalószínûbb a döntetlen.

na hajrá nottingham,és doncaster!
vezet a bayern, MÉG TÖBB GÓLT LÉCCI😄
Banano
Na most hajrá wisla..gogo

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

G1nic
Matt erre nincs tipped?

Matthew Prosac
54' 1-2 Vladimir Gluscevic
jó hogy most írták ki... le is fújták. azért igazán tájékoztathattak volna idõben, hogy ne izguljak. a lényeg hogy megvan

Messze még a vége.

REAL MADRID

banok
Werder Bremen ne csináld ezt velem.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Na,hajrá Sunderland és Middlesbrough

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Matthew Prosac
90' Mornar 1-2 Mogren
gecciiiiiiiiii jajdenagyon kellett!!!!! 2,65x oddsz egy poénszelvényen is rajta van és egy 4 vagy 5 ezres systemen is.

G1nic
Sturm graz - rapid viennára tipp?

Nem egy szelvényen vannak + megjátszottam életem elsõ Totó szelvényét is 😊

REAL MADRID

Matthew Prosac
Ha-ha 😄DD Õrült-e vagy

Csak ezek 😄

Frankfurt-Bayern München V
Freiburg-Mainz V
Nürnberg-Hoffenheim H V
Stuttgart-HSV Hannover H
Werder Bremen-VfL Bochum H
Borussia Dortmund-Leverkusen D V

REAL MADRID

Matthew Prosac
Frankfurt erõsen nyom, Butt most nagyot védett.

toysoldier
hála a villának megint az elsõ meccsen megy el a tippmixem <#eljen>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

király volt a villa <#eljen> xd

Matthew Prosac
25' Dornbirn 0 - 2 Innsbruck <#eljen>
Mogrennek viszont lassan vége van.

Matthew Prosac
Freiburg is vezet, de nem Cisse a góllövõ (õ csak a gólpasszt adta) hanem valami Flum 😊

G1nic
aston villát se rakom meg többet

villa faq
Shep
Na a kombi el is ment, még jó ,hogy 1-2-nél megraktam 3,00-ért az x-et 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Matthew Prosac
vezet a Bayern nem örülök 😊

Matthew Prosac
no, kinek mi kell a német meccseken? részemrõl hajrá frankfurt, meg a góllövõk akiket a poénszelvényen raktam.

Shep
Miért késõ, van még idõ bõven, lehet rúgni akár még 3-at is.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Matthew Prosac
FK Mogren Budva gól kéretik 😄
Még 20 perc van hátra.

2-2 gyerünk még1et

Banano
Bundesliga III.

68' Ingolstadt 0 - 0 Kickers Offenbach
68' Regensburg 0 - 0 Bayern Munich (Am)
68' Sandhausen 0 - 0 Erzgebirge Aue
68' Dynamo Dresden 0 - 0 Burghausen

xDDD

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Villa 2-2 de rohadt késõn 😞
Matthew Prosac
3' Dornbirn 0 - 1 Innsbruck <#eljen>