Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

inter94
hajrá frankfurt😛

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

banok
az idegeimmel játszik a Werder. Remélem Pizarro talál egy gólt.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

WuFraZselic
Middlesbrough, Peterborough gólt kérnék 2. félidõre 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

kispeki
Hajrá Nürnberg igaz Dean? 😊

SoF II: C4z0rla

mi ez h mindenki ellenem van? Hajrá MÜNCHEN<#mf2>
Sziasztok! Hogy játszik a Frankfurt? Bennük van a gól?😊
++++++1

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

dragon11
Kérnék szépen egy Middlesbrough gólt vagy akár kettõt is.😄

tyy😄

Matthew Prosac
Osijek bekaphassa. Wislán már nem is kell izgulnom innentõl . Go Frankfurt 😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

gyökér charlton:S meg szolnok...

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

kraawz
werder,everton gólt a 2. félidõben😊

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Bremen megin eljátsza az EL-es történetet😄😄😄😄😄😄 lehet 4-4 lesz a vége?<#idiota>
kéérlek münchen, még 1 gólt legalább
inter94
lessz frankfurt egyenlítés?:o

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Matthew Prosac
hopp 2-2 😄

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

WuFraZselic
na jó , most olvastam gazettán kik a roma hiányzói. Udinese idegenben 5 pontot gyûjtött, szerintem itt a tökéletes alkalom nyerni. ezt megteszem singlebe ha lehet tippmixen, 2-3ezerrel

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

ja nálam is egy 15e-es szelót elvitt amin a west brown és a celtic lett volna, mindkettõ vezet.
De a másik 12ezres neccesebb még áll és jól hisz a Doncaster és a Nottingham is vezet,ide este még az auxerre kéne.
banok
Werder egyenlítés. na még egyet zöldek!

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Matthew Prosac
Bochum vezet megint 😄

kispeki
pontosan. 😊

még jóhogy véletlen nem olvastam el azt a kommentet :S meg én hazait éreztem igen nagyon 😄
figy nem gond.
wigan maradjon 0-0
nürnberg találjon egy gólt kész.
és este jöjjön a 2 iksz és állati boldog leszek / megnyerném életem legnagyobb nyereményét a tippmixen 😄
közben bréma 1-1 ..
gogo frankfurt
Matthew Prosac
Osijekkel most meg fogom cumizni. Nem jöhet mindig az utolsó pillanatban a gól. Ez bizony 0-0 marad :C

dragon11
nagyon kéne..

WuFraZselic
még jó hogy beírtam , hogy az aston villával vigyázni 1.35ért, mert akkora X lesz mint a ház

Middlesbrough remélem 2. félidõben megnyeri a meccset.

145 Nürnberg - Hoffenheim H 2.40
154 Aston Villa - Wolverhampton H 1.35
143 Bielefeld - Paderborn H 1.77
149 VfB Stuttgart - Hannover H 1.40
Eredõ odds: 8.02872
Tét: 500 Ft

nürnberg nyer akkor aston miatt nem nyerek 4 kilot 😄DDD
nembaj nürnberg jöjjön már mert akkor az 5/4es kombimon 2 találat már lenne is ^^
kispeki
Hali, én is megraktam azt a szelvényt, amit tegnap beírtál 😊 (4/5-ös kombi, két hazai 3 döntetlennel) Egyelõre jól állunk, bár Nürnberg találhatna egy gólt 😊

kraawz
everton 2/0
bolton 4/4

everton gólt szurkoljatok ki 😄

Matthew Prosac
jól. elõbb utóbb jön az a hazai gól. 15 percenként van egy veszélyes kontra, de amúgy uralják a játékot.
Banán: Pirosban.

Banano
Melyik mezben van wisla?

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Blueblood
Boro, Everton és Wigan gólt (vagy akár többet is) szeretnék az aranylábú focistáktól😊

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

hy megjöttem!
lám nürnberg 0-0
remélem Mintal bácsi talál egy gólt és 1-0 lesz!
Aston meg kapja már be 😄
bréma 0-1 komolyan ez meg egy rohadt nagy vicc ,pedig még nincs is április elseje 😞
bayern-stuttgart 2-2 gól kéne még!
frankfurt meg egyenlítsen már ki! Nem szeretném a kétesélyes szelvényt eldobni a bayern miatt!
WuFraZselic
dragon, remélem emlékszel mit mondtam a blackpool és villa meccsekrõl 😊

stuttgart közben 2-0 sajna =/

buldozer99
stuttgart 2-0 pics*ba:S

Forca Barca

Banano
wislanak?Hogy játszanak am?

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Blueblood
Bár nem raktam rá, de remélem a Vidi meccse így marad. Jó lenne, ha a Loki nyerné meg a bajnokságot, mert valjuk be õszintén, másnak esélye sincs a BL szereplésre, talán csak nekik.

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

nem lesz x,azért se 😊
Blueblood
Azért egy kicsit meg fogok lepõdni, hogy ha a Bayern hozza meccsét, úgy gondoltam h az nem lesz meg nekik.

Matthew Prosac
Pompey 1-1
közben Brozek mit baszott el :|
szerk: + még egy nagy helyzet megint..

kraawz
ha nem lõ az everton gólt hazai pályán, tényleg földhöz vágom magam 😄

Matthew Prosac
hendikeppel vendégre raktam bwinen egy poénszelvényen.
no, a Wisla nagy riválisa leikszelt (1-1), remélem tudatják majd velük a szünetben, akármennyi is lesz addig az állás. Kénytelenek lesznek nyerni így 😊

Blueblood
Megraktad a Hull gyõzelmét?

WuFraZselic
ó, és Sunderland is 2-0 😊

WuFraZselic
na re!
aston vila x-em meg is van 😊

WBA 3-1

nottingham 1-0, de úgyis X lesz a vége 😊
Boro gólt 😊

Middlesbrough,gogogogoooo!!!

Matthew Prosac
Osijek mûködj! Már csak negyed óra..

Banano
....Remélem nyernek..

Matthew Prosac
vezet a Hull, jólvan!
a Wisla ellen meg most akkora ziccert hagytak ki, hogy el sem hiszem 😄

kraawz
az everton 30p alatt még kaput sem talált.. nagyon nem tetszik ez nekem.

Matthew Prosac
Magyarország 2010. Ne várj sokat.