Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a gólszerzõ ki más lehet mint ??? Lukalu 😄DDD
hazai siker kell
1.: rajta van a szelvényemen
2.: megelõzi a gyõzelemmel a samp a juvet
3.: a juve mélygödörbe került ne most akarjon már kiábalni.
elég indok ,hogy sima hazai siker legyen?😄
félek tõle ez nem vitás...
valencia ki is kaphat csak lássak már 2 gólt 😊
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
onderjyske iksz
majd köbenhavn tól megint vereség.
vendég 3 vereség iksz majd gyözelem majd 2 iksz.
sztem a vendégek megszerzik elsõ idegenbeli gyõzelmüket a bajnokságban
x2 nálam. másnál tuti hazai.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
odahaza veretlen
formailag jobb formában van mint a juve
ha nyer megelõzi a zebrásokat.
sima hazait várok 3-1 es végeredményt megraktam 18.5 os szorzó volt rá (igaz csak 100ft-al toltam meg)
montpelier
basel
1860 münchen
6.82 ods 500ft<#eljen>#eljen>
na lassan hajrá Standard, please ha csak 1-0 egy 90. percben szerzett góllal is, de nyerjetek
'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'
Bár én csak tippmixen.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
3 iksz mindhárom 0-0 majd
U. Craiova Gaz Metan 1:2
megint 3 iksz ami mind 0-0 😄
most meg elkéne egy vereség ^^
reméljük bejön mert ezt raktam + standardot.
valencian a 1.5over nagyon fontos lenne számomra
Gaz Metan Medias 0 - 0 Vaslui
Gaz Metan Medias 0 - 0 International
Ceahlaul Piatra Neamt 0 - 0 Gaz Metan Medias
Gaz Metan Medias 0 - 0 CFR Cluj
Ne várj túl sok gólt 😊 1-0 vagy 2-0. Haugesund közben 2-2, nem ártana a hazai, bár ha így marad én már nem bukok vele - döntetlennél visszakapom a tétet.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
steaua meg 0-0 😞
a szorzó is már 1.7 ...
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
és 1x raktam oda
én elrontottam, mert saját nevemre regisztráltam és nem vagyok 18..:| és kifizetésnél 99% hogy elkérik majd a személyigazolvány/lakcímkártya másolatát?😄
oldschool.trance.techno.rave
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
hertha meg egy nagy vicc 😄DDDD
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Valahol máshol? 😛
SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Tud valaki valamelyik oldalra valami bónusz kódot, ami ad egy kis lóvét fogadni? 😊
SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!