Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

1-4 hertha 😊
Matthew Prosac
Malaga - Villareal 1x, ezt is jól gondoltam. Na majd re.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Banano
Jó ha ilyen sok szelvényed van rajta akkor ok.xD

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Matthew Prosac
mostmár szeretnék filmezni. nem minden kérdésre 36x válaszolni, amikor az elsõben ott a válasz. volt róla szó már, olvass vissza. nekem 5db 1000es szelvényen is rajtavannak. ha elbuknak hát így jártam/jártunk. én biztosra veszem, a döntés úgyis a tiéd, akárcsak a felelõsség is.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

WuFraZselic
szrt-n van cask pénzem, bwinrõl vagy 3-4 hete leutaltam

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

fsgh
😄DDd

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Banano
És mennyire biztos h jönni fog?😛 Mert az sem mindegy..azért még is csak 6k,ha elbukom akkor kezdhetem elõröl.

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

ajj ez a PAOK nem tudom h megtudja-e forditani a meccset hazai pályán nagoyn jok
csyta
Sziasztok. Egy ideje már csak 200-1000ig tolom, és elég fos szelvényeket rakok fel, és nem tartottam érdemesnek rá hogy beírogassam 😊 sry

viszont ha nyer a Hertha tökönszúrom magam <#violent>

Szombat délelõtt feltettem egy ilyet tippmixen, a hétvégi biztos meglepetéseimmel:

Roma-Udinese X 3.30 (4-2)
Palermo-Inter X 2.85 (1-1)
PSV-Twente X 3.20 (1-1)
Wolfsburg-Hertha V 6.10 (ez nálam 100%os V volt..)

200ból nyerhettem volna 36700-at...

Nem tudom mikor lesz még egy ilyen szelvényem, de ezt most nagyon sajnálom..

Mostmár szívbõl remélem, hogy a Wolfsburg legalább visszahozza D-re.. 😞

Matthew Prosac
38' Haugesund 1 - 0 Strømsgodset
yesss! (gondolom nem raktad meg WuFra a Valencia helyett)

Matthew Prosac
a steauát nem is kell kétesélybe. sima hazaiba kell. találj mellé egy 1,1x oddszot (az ugye már menni fog?) és akkor megvan az 1,5x szorzód. ennyi.

Fabio Capello
Bordeaux 3-1

ezzel a piros lappal simább lett mint vártam... 😊

Banano
De tudok csak kétesélybe nem.
Amúgy 1.35 a szorzó simában.
Betclic.

Matthew Prosac
Steauára nem tudsz fogadni mi? Most tulajdonképpen te milyen fogadóoldalnál vagy?

Matthew Prosac

Banano
Pedig kéne mára valami 1.5-ös szorzó hogy kivegyem a pénzem...😞

Standard 1X - Barca gyõzelem?

Matthew Prosac
Montpellier 2-1.
#53131: hááát. ezen még gondolkodni kell

WuFraZselic
wolfsburg fordítást kérnék a 2. félidõre 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Banano
Na akkor matt.:
Roeselare 1X
standard 1X
+
mellé esetleg barca?

Jó lenne 6k-val?

Shep
Hanem a Cselzin 😞

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Matthew Prosac
ottvan e: 1-1
ez most amolyan "tudd, hogy értsd" helyzet 😄

Shep
Úgy fest nem a Herthan fog múlni a nagyszorzós szelvényem 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fabio Capello
és ott is a Bordeaux vezetés!!!

Matthew Prosac
... nemsokára jön a Blackburn egyenlítés is 😊

Fabio Capello
Lille piroslap!

Matthew Prosac
naszóval, Paok - Aek 0-1, Wolfs - Hertha 1-3 jelenleg. Alakul az a 3 papírformaborulás, amit jósoltam..

PAOK 0-1 AEK Athén

köcsög AEK:@
Montpellier 2-0 Valenciennes

alakul
jó mondom ok!
atletico mecsen meg jött a szokásos piros lap...
mindjart szétverek valamit :C
Matthew Prosac
következõ gól büntetõbõl lesz sztem. 12x oddsz.

Fabio Capello
na go bordeaux!!!!!

1,5-ös volt a bwinen a wolfs gólra...nem meglepetés hogy nem nagyobb 😊
4. gól az a Wolfsburg meccsen,nem a 3. Egyébként aki teheti,tegye meg élõbe a Wolfsburg meccsre az X-et, vagy a 3-3 végeredményt

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

WuFraZselic
1.5, mondta matt

elsõ 7 hogy játszana már helyezésekért? 😄D

jAsOn VoOrHeEs
1.50, az egész meccset figyelembe véve, 3.00 pedig, hogy még az elsõ félidõben. (bwin)

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

ja de várj. nem az elsõ 7 játszik a helyezésekért?
egyébként mekkora volt a szorzó,hogy a 3.gólt a wolfsburg szerzi?
betson menjen a picsába komolyan 😮O
az elsõ gól óta felvan függeszteve a live fogadás.
még a chelsea-n is 😞
közben már jött volna a gól.
most is megraknám a 4.5 overt sõt még az 5.5 overt is dehát ezek gondoskodnak róla h ne tudjak fogadni :cc

szerk.: ja tényleg 6! mind1 bocs 😊
jött is az a wolfs gól 1,5 volt rá 😊
Matthew Prosac
Wolfs 1-3, meglesz az a 4,5 over amit a meccs elõtt jósoltam

Matthew Prosac
az elsõ hatba kell bekerülnie ha ki akar jutni az európai porondra. a Zulte 2 pontra a Truiden 3-ra...

WuFraZselic
elsõ 6ba
hogy lehetne már elsõ 7 csapatnak play-offot játszania, gondolkozz 😄

dragon11
😊 jaja, jó hogy nem raktam ma.

Mondjuk én figyelmeztettem mindenkit a fórumon, hogy az a meccs nagyon húzós lesz.(csyta is mondta) szurkolói botránya volt Herthanak, így most 150%kal tolják.:|

matt a standard azért nyer h ott legyen az elsõ 7 be ugye?
na már most nekik az iksz is jó 😄
hiszen standard 39 pontos mig a mechelen 36 pontos.
szóval az ikszel is ott van a 7be...
gyerünk PAOK nagyon kellesz
Matthew Prosac
akkor viszont egy hónapig nem járok majd a topicba <#beka2>

Matthew Prosac
semlegesen helyszínen volt, szóval tökmindegy. nem fognak belekötni, mert nincs pályaválasztó, így a kínálatba is hasraütésre helyezik a két csapatot hazaira ill vendégre

Fabio Capello
Na, alapozzunk Matt Blaha Lujzás kijelentésére:

Ha nyer a Hertha, ebben a topikban egy hónapig mindenki Lujzának szólítja utána Mattet 😄😄😄

hát wolsburg papa
Matthew Prosac
3-0 után 3-1 jön, fõleg most. meg is teszem ha jó a szorzója 😄
szerk: 1,5x - kevés. nem teszek rá

WuFraZselic
az mekkora lenne <#idiota>

hertha meg hihetetlen, ezeknek a meccseire tényleg nem szabad fogadni. atletico 2

banok
pont most ébred fel a Hertha? MIIIÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉRRRRRTT?! <#gun><#szomoru1><#levele><#violent>

https://www.facebook.com/ferfiklubb/