Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tigristank
Ibra nélkül még akár az is benne van. Az az ember lõtte a csapat góljainak több, mint felét. 😄
Jobban ráépül a csapat, mint a Real CR-re, vagy a Barca Messire...

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

passatgt
sztem nyernek, csak 1.66-rt felesleges megrakni kb😄

WuFraZselic
szrt-n elég nehezen...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

w77d
a PSG így is ki fog szopni... jó nagy bunda az egész. Én még azt is elképzelhetõnek tartom, hogy a két piros is le lett zsírozva, hogy élõben pakolják az emberek a fordítást meg a PSG gólt mint a vadbarom...

én most rennes dnb-t tettem 4.00-ért egy ezressel. hátha kivédekezik

Tigristank
Jaja, 2.10 van rá...

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

na most biztosítsd be a szelvényed RENNES vagy DÖNTETLEN-nel, és akkor megoldhatod hogy bármi legyen, te sokat nyerjél.

Tigristank
És majdnem Rennes gól. 😄

Még1 Rennes piros 😄

w77d
nna már elment a szeló, de alakul az 5-bõl 5 hiba XXXXXXXD

passatgt
hm?

Tigristank
Angol meccseken a 2.5 over kombi jól fizetett volna (33-as odds). 😊

na erre nem számítottam, hogy fordítani fog a reading .DD de rohadjanak meg,hogy az everton megtudják verni de akit kéne meg nem...

kisrod: bl az más 😊 a wba meg kurva jól nyomja, a tabellán való helyezésük is tök reális már ami a jelenlegi formát és játék képet mutatja.
nem véletlen mondtam, hogy ma ütheti a wba a chelseat, 2.5 over is jó 😄
szóval ezt telibe sikerült lõni 😄
elõrehaladva, a szpartak sztem 1-et tuti ver a barcának. idegenben lõtt 2-t, vezetett akkor hazai pályán bebaszna ha nem lõne. ebben kb annyira biztos vagyok mint a celtic-barcan a hazai gólban. egyébként a döntetlent sem zárom ki.... hazai gólt mindenesetre tuti bevállalom.
valószínû az lesz,hogy szpartak félidõben gólt lõ pár ezerrel aztán ha nem lõ gólt akkor félidõben rakom a szpratak gólt 2.00 feletti szorzóval fogják adni úgyis ugyanakkora téttel mint a fi. gólt raktam.
WuFraZselic
amúgy a szisztémám szerint X-nek kéne lennie annak a meccsnek, és látva, hogy jött a Bayern X, Bolton X, Hannover vereség, Reading és Arsenal gyõzelem, kezdek aggódni, hogy a PSG meccs is az lesz, aminek "lennie kell" :/

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Ezt a fhos Chelsea-t ha nem veri rommá a Juve, akkor megeszem a kalapom!
WuFraZselic
43at

amúgy elsõre azt tettem be a "kosárba", hogy Reading + PSG 15ezerrel, az 90et hozott volna, szóval ha a PSG-n ne adj isten elmegy, akkor is baszhatom, mert õket mindenképp megjátszottam volna

viszont a Leicester+Pool gyõzelem hoz 3ból 6.500at , kár, hogy ezt nem mertem többel :/

Tigristank
Kicentizték. 😄
Rohadjanak meg, amiért 22 kapuralövésbõl csak a végén tudtak gólt lõni. <#idiota>

mondom én 😄😄😄😄😄

Tigristank
1-2, köszi! 😄D

jAsOn VoOrHeEs
PSG 2. félidejében öregedni fogsz pár évet. 😊 50 körül hozna?

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Jó tipp vót 😄

WuFraZselic
READING KECI 😄 ezaz

Láma!
közben vezetnek újra..😄

passatgt
elfelejtettem fogadni debrecen vereségre, pedig fel is írtam:/

arist jól gondoltam h vendég lesz xD
ide X-t tennék 😄DD
szóval inkább dnbre rakja aki erre pénzt akar költeni.

am suarez góljánál most se mentek a csapattársak? XD
WuFraZselic
Rennes piros, szóval a PSG siker egyre valószínûbb

FERNANDINHO1997
Há ez olyan ''nyerjük vissza a pénzünket'' tipp😄DDDd

Forza Italia
mint az ARis? 😄😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

WuFraZselic
Reading nyerjen már 😞

FERNANDINHO1997
RECOVER UR LOST MONEY

NORWAY: Adeccoligaen - Playoff
Time : 18:00
Match : Ull/Kisa - Bodo/Glimt
Tip : 2
Odd : 2.30
Sure : 1000%

XDDDDDDDDDDDDDDDDDD

banok
Ismét vezet a WBA.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

WuFraZselic
gyerünk Reading keci 😄

WuFraZselic
faszért nem csak a Leicestert tettem 😄 1.55ért hozza, amit kell, amellé viszont muszáj lenne egy Pool gyõzelem...

BBeno2
legalább a kazan jön 1,80 ért, mellé még jöhetne este a genk.

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

ja nézem 0-2 😄 ha tudom, hogy a soutal játszanak sztem megjátszottam volna ahazait én is 😄 de az iksztõl picit tartottam volna ám erre semmiképpen sem számítottam...
mondjuk a wba elleni is egész jó volt a southampton
BBeno2
ezt mondjuk nem ártott volna tudnom meccs elõtt..

qpr-nél is gondok lesznek az edzõvel mert 0-2 a sotonnak.

f

Hogy mi a daxért nem tettünk Southampton gyõzelmet... Sima 4x.. 😄

Ez az QPR 😄😄😄😄😄

Tigristank
Ott valami gondok vannak az edzõvel.

BBeno2
szétszedik a hannovert... el sem hiszem. elég a statra nézni. itt már X sem lesz pedig dnb-vel raktam hazaira.

1-0 😄DD
Tigristank
Newcastle gól jónak tûnik stat alapján... 1.40 jelenleg. :S

De hogy lehet egy ilyen csapat, mint a QPR ekkora balfax ? Ilyen játékosok nyomulnak majd a 2. osztályba? 😄😄

WuFraZselic
pedig már ÉN is letettem róluk 😄

oda X-et tettem, viszont a Readingnek megkéne törnie a saját és az Everton sorozatát is, remélem ugyanúgy fordítanak a hazaiak mint múlt héten a kék férgek 😄

Na akkor -5K, QPR ma sem gyõz 😄😄😄😄

dave9004
akkor dislikeoltam amikor máshoz kellet likeolni, hogy kitegyen vmi meccse 20 perccel kezdés elõtt 😄
Tigristank
1-1 😄

w77d
Nna már az elsõ meccsem elmegy?