Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WuFraZselic
na jött a Juve X is, eddig 3/3 a 6/4es szelvényem, ha a Schalke valahogy leikszelne akkor már szar nem lehet a nap

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

vágom,nyugi .. 😊
demonsss
Minden Hazai csapat a premierbe gólt lõtt na ezt nevezem én teljesítménynek

FERNANDINHO1997
Még1x mondom nem az én tipeem. egy oldalrol olvastam, és be másoltam..

Tigristank
Ez a Puzsér mekkora tapló: "menj az anyádba!" 😄

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

WuFraZselic
Schalke nem igen fog gólt lõni, max egy Leverkusen öngólban bízhatok... pedig oda is kéen az X eléggé

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

2-0 😄D
adj még tippet így kétesélyben tuti a gyõzelem XD
BBeno2
szerintem most a spori verte meg az espanyolt nem a valencia. valaki nem nézi? leszorítottra befújta a tizit + gyorsan kicsapott 2-t az espanyolból.

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

ma csak a nürnberg-bayern D jött be nekem. 200ból 980Ft 😄... egy ezrest rá kellett volna tenni

WuFraZselic
lehetõleg ne húzzák be

ahogy elnézem a juve 1-0rabehúzza... legalábbis stat alapján 1 gólt kéne találniuk..
demonsss
ez nem így van a piros lapok semmit nem jelentenek , ha egy védekezés jól meg van szervezve meg a Psg-be is 2 ember mindig hátul van tehát 8 Vs 8 ember volt

Szar támadok Vs Jó védelem = Jó védelem ez a megoldása az egyenletnek
Mintha nem láttunk volna már olyat , h valakit kiállítottak egy csapatból és még is nyertek úgy hogy a kiállíts elõtt döntetlen volt esetleg vereségre álltak

az a vicc, hogy amíg ilyen emberek, mint te, 5-ös szorzóra többszáz ezret felpakolnak, addig õk hátradõlve élvezik ahogy befolyik a pénz. a szorzókból amugy is lecsippentenek az iroda hasznára. nem is beszélve arról, hogy egy csomóan x pénzt pakolnak 10-es meg afeletti szorzókra, amibõl lehetetlen profitot csinálni

w77d
most nem arról van szó, hogy ki mikor pakolta, de 2 piros után szarabb csapatok vernek el erõsebbeket. Ha 8+1 emberrel védekeznek, akkor is átjátszhatóbb már sokkal a védelem.

demonsss
+ ha beáll a Rennes és Kb a Psg-nek egy foss támadósorra van valószínû , h áttörjék , ha át is törtik csak éppen , h egy szar kiszorított helyzetbõl ha tudnak lõni
Eddig is a Psg csak azért nyert mert Ibra ott volt. Nincs ebbe semmi meglepetés

11 vs 11 ig én is ezt mondtam 😄 11 vs 10 akkor is azt mondtam talán jöhet a döntetlen...
ám 11 vs 9 ellen nem gondoltam volna,hogy még az ikszre sem lesz képes a psg...
meccs elõtt am én is azt mondtam, hogy nem olyan tuti a psg gyõzelem..
jövõre lesznek õk igazán jók, jövõre a bajnokságot is megnyerhetik, idén még kóstolgatják a gyõzelem ízeit ill. szokják egymást. jövõre maradjon mindenki és akkor nyerhetünk mi is velük ahogy anno a cityvel
demonsss
És az mit jelent ? Semmit , kurvára lehetett gondolni , h az elsõ kiállítás után 9+1 emberrel fog védekezni a Rennes és Kontrára építenek , semmi meglepetés nincs ebbe , meg ugyebár nem meccs közbe hanem meccs elõtt pakoltátok

w77d
2 kiállítással 40 percen keresztül? na ne vicceljünk már

w77d
az szrt csak profitál abból, hogy a bwin meg hasonlók veszik a meccseket...

demonsss
Nem tudom , mi volt ebbe a Psg meccsbe az Óriási meglepetés mikor , 4-5 éve rendre szopatja a Rennes a Psg, meg mint ha a Rennes olyan foss csapat lenne aki legalább egy xet ne tudna összehozni a Psg ellen , fõleg úgy , hogy Ibra nem játszik , a PSG támadó sora kb egyenlõ a nullával

Egy szó , mint száz teljesen 3 esélyes meccs volt a mai Psg meccs

persze, az szrt veszi meg a meccseket 😄

WuFraZselic
azért valljuk be, hogy ha számítana Neked a pénz, akkor sokkal megfontoltabban fogadnál Te is! biztos vagyok benne, ha nem 10/0, hanem mondjuk 10/6-7 lenne a nyerési arányod, ha nem elsõ ránézésre tennél dolgokat 😊

w77d
vannak köztük olyanok is igen, de az 1.2-es meg hasonló szelóim sem jönnek mostanság meg másnak is igen ritkán.. Nem magamból indulok ki, mert nekem az a sorsom és a végzetem, hogy ne találjak el semmit, hanem olyan emberekbõl, akik szintúgy csak pislognak az eredményeken. Csak úgy megsúgom, hogy biztos infoból tudom: az SZRT-nek sosem volt olyan jó féléve, mint ez a második félév...

WuFraZselic
w77d, azért olyan meccsekre raksz -gondolom én- milliókat, amik egy 500forintos poénszelvényre valók. jó, a mai PSG az óriási meglepetés, de a legtöbb amivel buksz, az több, mint necces

w77d
há gyerekek hiába nézem nem csak én cumizgatok mostanság 😄 a klubban nálunk is senki nem nyer, pedig voltak biztos emberek évekig...

persze, nem te baszod el évek óta

w77d
gyerekek higgyétek el, ez már meccs elõtt eldõlt, hogy így kell lennie... mostanság akcióba lendültek a fogadóirodák hogy kegyetlen pénzeket halmozzanak fel, mert jövõre szarabb lesz csak a gazdasági helyzet. Nézzétek meg naponta mennyi brutál meglepi van.

WuFraZselic
utóbbi 2

maestro, mastercard, visa?

WuFraZselic
csináld már meg k&h bankkártyáról... de jófej leszek, és 10mp helyett adok 2 órát

akármelyik irodához pénzt berakni kb 10 mp

WuFraZselic
juve és leverkusen meccsek döntetlenre végzõdjenek, és egy egész szép nap is lehet a maiból

Hát HDV-re tenni kibaszott nagy baromság....

FERNANDINHO1997
Mekkora egy birka csapat..😄DDDDDD Komolyan mondom mostantól ha fogadok csak gólokra fogok tenni. Az se mindig jön, de H D V nél azt vettem észre egyre több a meglepi.😊

Tigristank
De azért szögletre rakni "hülyeség", mert gólra játszanak. <#zavart1><#eplus2>

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

És 2-vel többen vannak 😄😄

BBeno2
nekem mondjuk jól jönne ha maradna az 1-2 mert pakoltam 4x-ért a rennes-t dnb-vel

BBeno2
18 szögletet végzett el a psg 😄😄😄😄

Ez a PSG Ibra nélkül egy raklap szar, most bebizonyította 😄😄

tippmix,max van most wufrának szal ez esélytelen ....
most ha neten lenne pénzem tuti dobnám az over 3.5-t a psg meccsen 😄 szóval ha nem fordítanak akkor maradjon ennyi az állás és akkor ez egy jel h ne is játszak 1-2 napig.
Tigristank
Zorró bevágta. 😄

PSG gól, de elõtte már fújt a bíró 😄

Ez a PSG azért elég gáz.... 9 ellen nem bírnak gólt lõni? Tenni akartam góljukat, de 1,1-ért nem tettem, lehet jól tettem 😄

WuFraZselic
ha a 75. percig nem egyenlít a psg, akkor elkezdek aggódni a pénzemért

WuFraZselic
nekik is érik az X

MU mit alkot ma?

Tigristank
1-et mindenképp be kéne kotorniuk, de arra meg 1.14 van...

passatgt
megeszem a hajam ha ezek nem lõnek legalább 1 gólt

passatgt
2 kapufa😄