Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
GREECE: Super League
Time: 16:15
Aris - Giannina
Tip: 1
Odd: 2.10
Sure: 1000000000000000000% Fixed
Stake: Max max max bet
Érdekes...😊
Llrois meg nem szomorkodhat hiszen tavaly Friedel is 5-t kapott, megismétlõdött a tavalyi eredmény 😄
jó ez még viccnek is rossz..
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
+700Ft
😄
1,35x
am a wba sztem ma ütheti a chelsea-t de a hazai gól borítékolható kategória! (persze mivel lehetõségem nincs nem tudok rá fogadni) talán a 2.5 over sem rossz..
brazilon ahogy már írtam én is szoptam volna XD
mondjuk én múlt héten is. mert pl. arsenalra is tuti toltam volna az overt 3-3 után, 20 perccel a vége elõtt xD aztán ugye 96ban kihagyott büntetõ...
most is sztem lesz még gól, de nm merem bevállalni mert az is elképzelhetõ, hogy marad a 3-1
én a psg-bõl is kinézem a döntetlent
juve talán 2.5 over de az is bármi lehet (lazió gólt nagyon várok)
tottenham gól amiben 110%ig biztos voltam, tippmaxon lehetett volna fogadni rá akkor megtettem volna
félidõben gólt lõ a spurs 2.5ért is elég jó lehetett volna ,de mivel neten nincs pénzem így nem tudtam ezeket megjátszani.
szó mi szó nem jó a kínálat és kedvem sincs nagyon most fogadni 😄
remélem jövõhéten a bl-ben megint lehet kaszálni azaz potyogni fognak a gólok.
1,35x
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Nem tudjátok Fortunawinen, ha elhalasztják a meccset, és még nem lõtt gólt a csapat akkor érvénytelenítik a fogadásom ugye ? Zenit gólrol van szó
+30k
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.