Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Burdi
11 sérültje van a SEVILLAnak, az szép..
most meg Kanute csere.

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

Matthew Prosac
szerintem nem baj ha sokat agyal rajta, az hogy szinte mindig egy meccsen megy el, már jelzi hogy jó úton jár, és közel van ahhoz hogy tökéletesítse a szisztémáját, ezáltal legalább nullszaldós játékos legyen. énis sokat agyalok, kell is az. a Bröndbyn pl egy percig sem gondolkodtam hogy elmehet, ez volt a baj.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Blueblood
Én Chelsea drukkerként mondom, hogy hagyd ki a Pompy meccset, gödörben van a csapat, már hazai pályán is alig vertük meg õket, rossz az öltözõi hangulat, rossz formában van a csapat, és a Pompy képes hazai pályán egy ikszre. 1,23-ért nem éri meg. Inkább rakd meg hétvégén 1,4-ért titeket a Bolton ellen.

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

dragon11
Mé, most tippeljem végig?

Matthew Prosac
pillanat, át kell néznem újra a holnapi kínálatot mert csak a Lazio van a helyemben 😊 meg a Chelsea.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Shep
Akkor ez a baj, túl sokat agyalsz rajta 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Banano
Most kivételesen egyetértek veled.<#idiota> Szerintem is elég egyértelmû volt h ez lesz a vége..és ez most nem "utólag okoskodás" régebben szóltunk már azt hiszem, hogy hülyeségekre raksz,teljesen logikátlanul.

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

közel járok hozzád 😊 valahogy sehogy sem úgy alakul ahogy az jó lenne nekem :S

You\'ll Never Walk Alone

Shep
Sok sikert hozzá.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Burdi
kiszurkolunk min. 1et😄

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

Blueblood
Hát asszem mostmár értem mi alapján fogadsz (statisztika, ha vmelyik csapat rég nyert/döntetlenezett, akkor rá fogadsz), teszem is a meccseket, de nem nagyon jönnek. (ill hétvégén nyertem ezret, de buktam 2 ezret min, eddig a héten 600 ft bukta)

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

rooney8
188 3 Barcelona - Osasuna 1.13 H
207 3 Portsmouth - Chelsea 1.23 V
227 3 Internazionale - Livorno 1.18 H

Matt ehhez kéne még vmi 1.1es odds... hogy kijöjjön a kerek nyeremény 😄 tudsz segíteni? 😛

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Burdi
huh nekem tippmixen..
kb olimpia óta semmi😄

Bwin ennyivel könnyebb számomra

Matthew Prosac
nem is lehetett más a vége. sok szerencsét, jobb hozzállást az élethez.

kapcsolja a .... 😄 látni akarom a sevilla gólokat 😄

dragon11
Napi 3órát minimum eltöltök vele és mégsem jön össze soha.. 14.szeló zsinórban ami elment.

rekordot döntöttem legalább?

Shep
Na a Kasztli is megvan 😊

Burdi
nem azt mondtad h kikapcsolod a tV-t?😄

egyb tényleg jöhetne a sevilla gól

fsgh
Autó árát?? Mondjuk az se mind1 milyen autóét.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

AlieN911
1-1,5 milla.. :S
Én is minuszban vagyok, szal együtt érzek veletek 😞

Honda - The Power of Dreams

Banano
650-tõl kezdõdik😮.

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

nah amit elmult pár percben müvel a sevilla mindjárt jobban tetszik :o

Matthew Prosac
aki elég idõt ráfordít annak nem. könnyebb ezzel nyugtatni önmagunkat

holnap egy tuti szeló?????

totthanem,lazio,almeria

vélemény ???
w77d
kb egy 2002-es 1.4-es Fábiára...

Matthew Prosac
Ancona - Reggina 1-2

Blueblood
Lassan a tippmix is olyan mint a kaparós sorsjegy, szerencse kérdése. Lehet inkább veszek 200-ért egy olyat, minth ugyanennyiért a semmit vegyemXD Legalább lehet kaparni, az tök jó😛

dragon11
Akkor a tippmix már elment.. gg^^

Banano
Egy autó árát?😮 Trabit láttam 30k-ért.Milyen autóra gondoljak?

Matthew Prosac
90+ Mansfield 1 - 1 Altrincham
kicsit késõn... De így legalább nem estem letargiába hogy ez mi?
Amúgy közben lefújták :|

Blueblood
Holnapi kínálat már 1 fokkal jobb, talán akkor lehet vmit nyerni8-)

w77d
részemrõl biztos ennyi volt, egy autó árát elbasztam erre a szarra, amit ma sportnak neveznek. Abbahagytam az biztos. Mondanám hogy elkezdhetnék tenni az esélytelennek vélt szarokra, de akkor meg egybõl fõként papírformák jönnének. Nem éri ez meg, más hobbi kell. Inkább vásárolok pár részvényt aztán nosza....

remélem azért behúzzák

You\'ll Never Walk Alone

Matthew Prosac
-21e minden, csak nem good game 😊

mindegy ma csak egyx sevilla gyõzelmet kérek na meg az esti nba-t
Blueblood
Hosszabbítás

Matthew Prosac
Ez a Mansfieldi vereség számomra felfoghatatlan és érthetetlen. Majdnem minden a hazaiak mellett szólt, még maximum egy döntetlent tudtam volna elképzelni, de hogy vendég ??? 😮
1,75x oddsz volt.

Blueblood
Én csak továbbjutónak tettem meg az auyerret

dragon11
szünet van az auxerre meccsen, miért?

majmok szardobálása rendezettebb mint amit ök müvelnek :o

hát nemtom nekem az auxer elég tuti volt hogy nem lesz sima mecs ez francia kupa elég az elõzõ mecset nézni 4.osztályú a boulugne ellen 3-1
Banano
Azért most mi maradt ki sevilla oldalon..xD

dragon11
Hát, nekem már nincs pénzem, sztem gg volt.

~-21k.

sportfogadás rulzz

komolyan...fáj nézni amit ez a sevilla müvel inkább ki is nyomom a tv-t mert csak felhuzom magam -.-

Matthew Prosac
necces meccs volt az Auxerre, fõleg mert francia kupa. Arról is le kellett volna hogy beszéljelek.

Banano
Én is fel fogom õket venni a feketelistámra.

Matthew Prosac
attól függ melyik jön be ill melyik megy el. ott van alul az a kis táblázat a szorzókkal..

dragon11
De azért Empoli jönni fog.;-)
Legalább ma pluszban vagy, én ma Auxerrenek köszönhetõen elvesztettem minden pénzem.. ezt már nem hiszem el. Ha holnap Monaco meg Lazio behúzza, akkor ismét 1meccsen megy el..😊

Matthew Prosac
81' Bristol City 5 - 3 Barnsley
vajh eljuvéskodják 5-2-rõl az utolsó 10 percben? 😄

nah ja ettöl félek én is...életem során 2x tettem eddig sevillara 2x buko ha most is azlesz eltöröm az összesnek a lábát -.-