Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blueblood
kibaszott szarok

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

matt ez a system mit takar hogy 3ból 2 jönn be menynit nyersz???,
Banano
Sevilla meccsen se lesz hazai gyõzelem! ezaz.

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Matthew Prosac
és ezért kellett volna Mansfield gyõzelem, de 5 perc alatt õk már nem fognak fordítani. Max ordítani. Empoli meg a nap tutija volt

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Burdi
huu te ennyire kened az ien meccseket?😄
alsóbb osztályhoz én alig merek hozzányúlni :/😄

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

Banano
Lol..hirtelen azt olvastam h ,,Budapest vagy Honvéd vagy X" XDD ilyen fogadás kell nekem is.

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Blueblood
Csak egyszer mondaná el shep h mi alapján fogad...

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

2,5 fölött werder-ausburg vicc
Matthew Prosac
Empoli 4-0
Bristol 5-2

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

nem baj rapid jött ha holnap jönn az inter meg a barca akkor az 1,75 k
ha sevilla jönn és holnap barca inter akkor az 1,75k
ha chelsea inter barca az is 1,75 k
és ha mind az 5 akkor fain:d mert van egy közös is
Banano
Na bwin reklám.:
Real Madrid - Barcelona - A meccs sorsa öntõl függ.😄DD
Milyen igaz..xDDD

Blueblood
Mit raktál meg?

Matthew Prosac
najó akkor a Bristol kipipálva: 5-2

hát persze hogy csak 2 gól esett nem 3 :@
baszki ha sevilla igy folytatja szivrohamot kapok -.-

Matthew Prosac
15 perc alatt kellene fordítani a Mansfield-nek. Elég esélytelen. De legalább 2 másik szelvényem jönni fog.

dragon11
1et adjunk már át Auxerrenek, ok?😄

AlieN911
Haver is megtette 4,5ért..:S Hát remélem rúgnak 4et 😄

Honda - The Power of Dreams

Matthew Prosac
Empoli desima 😄DD 4-0

Shep
Na akkor jönni látszik a 4,8-as szorzóm 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

bazzzzzz borowski nézi valaki rajtam kivül a mecset én már szívbajt kapok hogy iylen csicskák
dragon11
Gyerünk már Auxerre, ezt nem hiszem el..

megint 1en fog elmenni? anyám..

w77d
na jó West ham meccsen elég lesz a gólból..

WuFraZselic
jézusom de szar ez a west ham

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

fook
mondjuk wolwesra én számítottam , már aston villa ellen is bíztató volt a játékuk 😊 közben 0-3

WuFraZselic
csak a Sevilla nyerjen, leszarom a WHU-t 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

AlieN911
WOLVES 3...............

na bazzzzzzzzzzzzzzzzzz 2 ilyen helyzet ne kúrjnaka már fel
fook
whu 0-2 😄😄

sry "kiütöttem" vkt -.-

Shep
Wolw 0-2 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

AlieN911
WEST HAM 3 gólt kérünk!
HAJRÁ

xerez...a sz.r is megdermedt bennem most xd

Blueblood
Kurva élet a wolves 0-2....

Matthew Prosac
West Ham 0-2 😮

Blueblood
Bocs, elõtte kicsit beparáztatlak, meg szeretnék kedvezni azoknak akik over 2,5-re fogadtak itt😄
Na de mostmár fordítsd WHU és Mansfield is😊

AlieN911
Wolves 2-0................

AlieN911
Én az 1. fi H-t xD

én tettem igen

bazz almeida:@ ne most gyakorolj
sevillat megtette egyeltalán ma vk? Xd

w77d
Auxerre egy nagy szar. Ha nem képes 2 szaros gólt szerezni akkor kívánom hogy ne jusson tovább...

Blueblood
Nekem a Bristol már édesmindegy mer vitte a retek Gratkorn:@
Veendam jött
Malmö jött
Bristol jön
Barca hendi, tuti jönne
Pompy-CFC V, ez talán neccesebb de ez is jönni fog sztem. 15-szörös szorzó, ha nincs ez a lúzer fc...

West HAM gólokat!

Matthew Prosac
70' Mansfield 0 - 1 Altrincham
nem így gondoltam :C

dragon11
Gyerünk már Auxerre ezt nem hiszem el.

vagy ausburg de leszarom ki szerez ott gólt
Blueblood
Rajta vagyok az ügyön😊

AlieN911
Bremen 2 xDDDDD WEST HAM hajrááá

na buzi verj mégegyet léci:d
werder köszipuszi

Matthew Prosac
meccsek után megbeszélük. addig is drukkolj egy Mansfield gólnak, hogy utána is jó kedvemben találj 😄