Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyrészt ugye én a hazaiakra tettem, másrészrõl õk lettek a kedvenc Nhl csapatom. Sok közvetítést néztem mostanában és szimpatikus a játékuk is, és a csapat is (emberenként is), megszeretemm õket na. Azért durva véletlen hogy õk is Devils, míg én ugye Man United fan vagyok 😊
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
jóóóóó én is azt akarom,hogy ne nyerjen 😄DDD
am alapból én is hazait raktam volna de idejövök és látom 0-0 így most úgy érzem kikapnak :S
nekem mind1,nem fogok szétverni semmit ha nem nyer a xerez.
100 ft-ot raktam rá és lehet belõle 900 ft 😄
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
chicago-phoenix x2-re miért olyan nagy a szorzó mikor a vendégek sokkal jobb formában vannak?
Minesota 2006. októberében nyert a san jose ellen utoljára.
jelenleg a san jose szar formában van míg ellenfele jobb :S
éjjelre.
New Jersey Devils - Columbus Blue Jackets Dupla esély: X2
2.08
Toronto Maple Leafs - Florida Panthers Dupla esély: 1X
1.36
Atlanta Thrashers - Boston Bruins Dupla esély: 1X
1.53
Edmonton Oilers - Vancouver Canucks Dupla esély: X2
1.20
Chicago Blackhawks - Phoenix Coyotes Dupla esély: X2
1.84
Nashville Predators - Dallas Stars Dupla esély: 1X
1.31
Ottawa Senators - Philadelphia Flyers Dupla esély: 1X
1.49
7-es kombi
Teljes szorzó:
18.65
Összes tét (HUF):
123.00
Lehetséges nyeremény (HUF):
2294.33
Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
7k-m többet ér mint a rongyos 1000ft-od.
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
én ma 3k-t buktam a WHU-val, az ég világon nem gondoltam volna hogy nem nyernek 😄 de mind1, gyerünk Sevilla, még ha kb C csapattal is játszanak
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
sevilla-n ne legyen 2 gól mert
a gólókra amit összedobtam és 29 es szorzó jött ki azok közül a bréma-newcstle-n kellett volna 1-1 gól. és még a sevilla 2. szóval sevilla-xerez 0-1 !
]081 Maccabi TA - Partizan Belgrád V 4.40
094 Rapid Wien - Mattersburg H 1.25
095 Quevilly - Boulogne H 3.40
200 > 3740
még 8ezer forintnyi szelvény van függõben, de erre akkor is büszke leszek 😄
Sevillán múlik hogy ma nagyot nyerek-e
Én is ezt fogom csinálni.
Holnap majd utalok megint, ezek a minden este hazautalások azért kellenek hogy kordában tarsam magam, és éjjelre ne rakjak hülyeségeket, ami el is vinné az aznapi nyereményt 😊
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
na megraktam a gijon-t mondom emberelõnyben behúzza a meccset. mire visszajöttem hát látom be 😄DD
itt már nem mertem duhajkodni 😛 A real meg kikapott pedig szép is lett volna ha nyernek 😊
mindjárt lehet megrakom a xerez-t :S
23/03/2010 21:58
Élõ
Futball, Spanyol Liga Primera
Sporting Gijon
Sporting Gijon - Deportivo La Corunya
Végeredmény : Sporting Gijon
221,00 Ft 3,80 839,80 Ft
Meccs eredmény : Legia Warsaw
Doncaster - Newcastle 2 @ 2,00
Meccs eredmény : Newcastle
Malmoe - Orebro 1 @ 1,70
Meccs eredmény : Malmoe
West Ham - Wolverhampton
kombinációs fogadások Anglia, Premier Liga 2 2 (1-3) 4.80
Philadelphia Phillies - Tampa Bay Rays Az Ön fogadása: Egyes, 1 @ 1,75
Baltimore Orioles - Florida Marlins Florida Marlins 1.77
elsõ oldal megnézve 😄 jön a többi 😛
bazzeg
1. Nottingham Forest - Crystal Palace
1
2. Scunthorpe - Peterborough
1
3. Middlesbrough - Preston
1
4. AFC Wimbledon - Barrow
1
persze,hogy a Wimbledon viszi a szelvényt 😞
bréma no komment :S vicc, augsburg egy gólt nem volt képes lõni ? 😞
QPR hozta amit vártunk :S 1x-et
Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!
Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!
már az elõzõ fordulóban is botlottak (nem volt meglepõ, balckburn otthon igencsak jó, míg pompey közel sem annyira mint a blackburn), ha ez sem sikerül nekik akkor maradnak a 3. helyen, ha nyernek felmennek a 2-ra. nekem ez a holnapi nap tutija 😊
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D
112 *(0-1) Bremen - Augsburg H 1.91 (2-0, így 2-1)
120 Doncaster - Newcastle V 2.00 (0-1)
130 Southampton - Hartlepool H 1.43 (3-2)
200 Ft -> 1,095 Ft
második nyertes szelvényem <#smile>#smile>
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
You\'ll Never Walk Alone