Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Matthew Prosac
õszintén remélem hogy a New Jersey meccsen mész el 😄
egyrészt ugye én a hazaiakra tettem, másrészrõl õk lettek a kedvenc Nhl csapatom. Sok közvetítést néztem mostanában és szimpatikus a játékuk is, és a csapat is (emberenként is), megszeretemm õket na. Azért durva véletlen hogy õk is Devils, míg én ugye Man United fan vagyok 😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

11-es máshogy nehéz is lett volna gólt szerezni de mért érzem hogy nem megy be_?????:S
el ne kurd nekem sevilla xd

"De nyerjen má sevilla yo?!"

jóóóóó én is azt akarom,hogy ne nyerjen 😄DDD

am alapból én is hazait raktam volna de idejövök és látom 0-0 így most úgy érzem kikapnak :S
nekem mind1,nem fogok szétverni semmit ha nem nyer a xerez.
100 ft-ot raktam rá és lehet belõle 900 ft 😄
Banano
11-ES!!!!!!

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

OTTVAN!!

Matthew Prosac
tegnap pl buktam, olvashattad is, mert nem titkoltam el. ma is beraktam a Mansfieldes szelvényt, ott 5000 volt a bukó. igaz a mai nap így is +8ezer lett. Evvan.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

atalanta 2006ban nyrt utoljára a boston ellen most meg jobb formában is van. 😮
chicago-phoenix x2-re miért olyan nagy a szorzó mikor a vendégek sokkal jobb formában vannak?
Minesota 2006. októberében nyert a san jose ellen utoljára.
jelenleg a san jose szar formában van míg ellenfele jobb :S

éjjelre.

New Jersey Devils - Columbus Blue Jackets Dupla esély: X2
2.08
Toronto Maple Leafs - Florida Panthers Dupla esély: 1X
1.36
Atlanta Thrashers - Boston Bruins Dupla esély: 1X
1.53
Edmonton Oilers - Vancouver Canucks Dupla esély: X2
1.20
Chicago Blackhawks - Phoenix Coyotes Dupla esély: X2
1.84
Nashville Predators - Dallas Stars Dupla esély: 1X
1.31
Ottawa Senators - Philadelphia Flyers Dupla esély: 1X
1.49
7-es kombi
Teljes szorzó:
18.65
Összes tét (HUF):
123.00
Lehetséges nyeremény (HUF):
2294.33
THeArrow
remélem nyer a sevilla ...estére aza 15 jolenne =)

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫

Shep
Csakhogy nem ezen múlik.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

úgy megfogom lassan utálni a sevillat mint a deport
de faszom rábvetetek erre a fos sevillare nyerjen is
WuFraZselic
mert kb 2kor tettem meg a szelvényeket, azóta nem voltam gépközelben 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Banano
De nyerjen má sevilla yo?!
7k-m többet ér mint a rongyos 1000ft-od.

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Shep
Hát miért nem kérdeztél meg engem, mondtam volna, hogy ne rakd meg õket 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

egyedül neked kell a xerez szinte mindeki másnak sevilla szal maradjunk a H-nál .o

na buzi se4villa gyerünk má
WuFraZselic
vagy csak nem tesszük be a vesztes szelvényeket 😄
én ma 3k-t buktam a WHU-val, az ég világon nem gondoltam volna hogy nem nyernek 😄 de mind1, gyerünk Sevilla, még ha kb C csapattal is játszanak

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

go go xerez mostmár 😄 had jöjjön a 9es XD
sevilla-n ne legyen 2 gól mert
a gólókra amit összedobtam és 29 es szorzó jött ki azok közül a bréma-newcstle-n kellett volna 1-1 gól. és még a sevilla 2. szóval sevilla-xerez 0-1 !
WuFraZselic
remélem lebeszéltem aki kosárra akart tenni, mondtam hogy a Partizannal vigyázni kell, ekkora oddsért meg ... 😄

]081 Maccabi TA - Partizan Belgrád V 4.40
094 Rapid Wien - Mattersburg H 1.25
095 Quevilly - Boulogne H 3.40

200 > 3740

még 8ezer forintnyi szelvény van függõben, de erre akkor is büszke leszek 😄
Sevillán múlik hogy ma nagyot nyerek-e

Shep
Itt mindenki nyer csak te nem, nem tudtad? 😊

Banano
Csak akkor amikor én is megteszem.(:

Shep
Nem mi mondtuk 😄DDDDDD

dragon11
Te minden este nyersz?😄

Matthew Prosac
ja mert amúgy csak hülyeségeket hadoválok össze, mi? 😄D

Banano
Na végre mondtál valami okosat is xD.
Én is ezt fogom csinálni.

WuFraZselic
LOL, most nézem. nyert a Queville is, meg a Partizan is 😄 mekkora! 😄

Matthew Prosac
20ezret haza is utaltam, csak 1200at hagytam számlán, amibõl éjjelre ezt tettem:

Holnap majd utalok megint, ezek a minden este hazautalások azért kellenek hogy kordában tarsam magam, és éjjelre ne rakjak hülyeségeket, ami el is vinné az aznapi nyereményt 😊

WuFraZselic
persze, hát a brémának 3-4 góllal kellett volna kikapnia, minimum

rooney8
azért, mert megvert egy hull city-t, meg pár fordulóval elõtte egy burnley-t? 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Shep
Hát behoztam az egymás elleni statot és az utolsó pár meccset amit játszottak és abból ez derült ki számomra, nem szabad sokat mediálni rajtuk, mert akárhányszor elkezdtem gondolkodni ,hogy de ez most jobb csapat, vagy sérültek ,vagy akrámi akkor mindig félremegy a tipp. Elsõ megérzést meg kell rakni és elég jól jönnek, persze vannak ott is elcsúszások ,de hát senki nem 100%-os.

nagyon 😄
na megraktam a gijon-t mondom emberelõnyben behúzza a meccset. mire visszajöttem hát látom be 😄DD
itt már nem mertem duhajkodni 😛 A real meg kikapott pedig szép is lett volna ha nyernek 😊
mindjárt lehet megrakom a xerez-t :S
23/03/2010 21:58
Élõ
Futball, Spanyol Liga Primera
Sporting Gijon
Sporting Gijon - Deportivo La Corunya
Végeredmény : Sporting Gijon
221,00 Ft 3,80 839,80 Ft

Shep
Legia Warsaw - Ruch Chorzow 1 @ 1,65
Meccs eredmény : Legia Warsaw

Doncaster - Newcastle 2 @ 2,00
Meccs eredmény : Newcastle

Malmoe - Orebro 1 @ 1,70
Meccs eredmény : Malmoe

West Ham - Wolverhampton
kombinációs fogadások Anglia, Premier Liga 2 2 (1-3) 4.80

Philadelphia Phillies - Tampa Bay Rays Az Ön fogadása: Egyes, 1 @ 1,75

Baltimore Orioles - Florida Marlins Florida Marlins 1.77

Banano
Azért vicces volt egy kicsit nem?<#szomoru1><#idiota>

260 üzi 😮OOO
elsõ oldal megnézve 😄 jön a többi 😛
bazzeg

1. Nottingham Forest - Crystal Palace
1
2. Scunthorpe - Peterborough
1
3. Middlesbrough - Preston
1
4. AFC Wimbledon - Barrow
1

persze,hogy a Wimbledon viszi a szelvényt 😞
bréma no komment :S vicc, augsburg egy gólt nem volt képes lõni ? 😞
QPR hozta amit vártunk :S 1x-et
Blueblood
De honnan gondoltad, hogy x2? mer kicsi szorzó? Milyen statisztikát nézel? Oszd meg velünk furcsa, ámde eredményes módszereidet😊

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

én is honvédre tettem 😊

Blueblood
Hát legyen igazad, mer örülnék neki, csak ez a Pompy most elég kiszámíthatatlan, kb jobbak azóta amióta kiesett csapatnak nyilvánítják õket.

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

rooney8
okés köszi 😊

már az elõzõ fordulóban is botlottak (nem volt meglepõ, balckburn otthon igencsak jó, míg pompey közel sem annyira mint a blackburn), ha ez sem sikerül nekik akkor maradnak a 3. helyen, ha nyernek felmennek a 2-ra. nekem ez a holnapi nap tutija 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

WuFraZselic
Boro 2-0, na mostantól csak a Sevillán múlik

Blueblood
Te így fogadsz? és milyen statot nézel?

Matthew Prosac
na akkor mégegyszer, én ez voltam ma. Mansfield 1-1 lett.

Shep
Hát a Bröndbytekre én ránéztem, mondom ez x2 és az is lett 😊 Én a focival nem sokat szarozok 10-20 perc, megnézem a kínálatot ahol jó a szorzó ott megnézem a statot ha nem egyértelmû dobom és jön a köv meccs, a stat megnézése kb 10-20 mp. Többet nem éri meg agyalni a meccseken. MLB-nél meg még ennyi idõ sem kell.

dragon11
Nagyon szívesen megfogadnám a tanácsod, mert mégiscsak tapasztaltabb vagy, mint Én.. de ennek óriási akadálya van, mégpedig az, hogy nincs 1ftom se.😞

Shep
3 óra az marha sok. Nem kell annyit agyalni rajta. Holnap próbáld ki, hogy 5 perc alatt átfutod mik lesznek, másik 5 perc alatt kiválasztasz 5 meccset ahol jó a szorzó aztán megnézed a statot a köv 5 percben és 2-t megraksz belõle 1-1 szelvényen-

Burdi
fõoldal, beállítások. ha jól emlékszem😄

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

toysoldier
sziasztok

112 *(0-1) Bremen - Augsburg H 1.91 (2-0, így 2-1)
120 Doncaster - Newcastle V 2.00 (0-1)
130 Southampton - Hartlepool H 1.43 (3-2)

200 Ft -> 1,095 Ft

második nyertes szelvényem <#smile>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

kommenteim alá ilyen szövegaláírást hogyan lehet beállítani?

You\'ll Never Walk Alone

Blueblood
Ne mond, hogy te csak ránézel az oddsokra és a tabellára és meg is mondod h ki nyer?

nem viccel az edzõ sevilla zokora sérült küldjünk be csatárt kell is:d