Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

megyek levágom mindenk a lábát szopjanak is ki akkor
új edzõ lesz nemhíszem el ha nem baszák ki

rohadjanak meg a faszba
Banano
Akkor fizesd ki a kárunkat. xD

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Ez a gól 70k-t jelentett 😄

Banano
EZAZ! Mondtam...-7k szuuuuuuper sevilla-feketelista

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

a FASZOM ELSÜL ettöl a kuvra sevillatol mia faszomnak adtam nekik 3. esélyt bazdmeg -.-

éreztem a gól elött már:S
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Burdi
bazzzz meg 1-1

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

WuFraZselic
1-1, leszopom magam, de isten a tanúm, hogy éreztem

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

SEVILLA ISTENEM!!!!!!

na faszom
WuFraZselic
2 perc, ezt igazán kibírhatná a Sevilla

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Banano
Akkor is olvastam valami élõfogadásos taktikát...elvileg az odssokkal lehet úgy "szórakozni" hogy mindhárom kimenetelt megteszed vagy ha bátrább vagy akkor csak kettõt és a végén +ban jössz ki.Persze nem olyan pluszban mintha simán kombiba rakod meg ,de viszont ez biztos.

Matthew Prosac
maradjunk annyiban, hogy van az a meccs és van a szituáció, mikor ez mûködhet, de nagyon nagyon kevés ilyen alkalom adódik. szóval erre nem lehet taktikát építeni.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

WuFraZselic
Sevilla bekkelje ki ezt a bõ ~8 percet 😄

Banano
Jó ,ebben az esetben nem mûködik 😄. De ha mondjuk meccs elején MU-ra teszel,õk szerzik az elsõt,aztán bebiztosíthatod magad azzal h bolton szerzi a másodikat...ha nem jön be akkor örülsz mert 2-0ról valszeg nem adják le.

Matthew Prosac
ezt marharosszul hiszed. nincs 4-5x szorzójuk, max akkor hagy egy Barca-Tenerife meccs van és vendégre rakod a köv.gólt...

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

WuFraZselic
hát nemtom. ha pl a manchester - bolton meccsen az 1. gólt a bolton szerzi, kétlem hogy a 2. gólt United szerzi fogadásra 1.7nél magasabb lenne az odsd

Banano
Ha az egyik csapat gólt rúg akkor annak utána 2-es szorzója van.Mármint h õk szerzik a második gólt is..és az ellen csapatnak pedig 4-5körül.

bakker xerez igen nyom :d

Matthew Prosac
csak azt nem értem, hogy az a bizonyos 5x oddsz hogyan jön ki?

de nem fekszek le amíg noncs vége a sevillnak
ez most nekem érthetetlen de késõ van már
Matthew Prosac
Leicester - Reading 1x
Sheffield Wed - Watford 2
West Brom - Coventry x

Banano
Lujza..most azon gondolkoztam hogy mi lenne élõfogadásokra "specializálódni".Azaz megteszem az egyik csapatot 3k-val pl..vezetnek,aztán már azt teszem meg mondjuk 1000Ft-al h ki szerzi a második gólt,és az nem az a csapat lesz akire tettem,vagyis ha bejön akkor 5x szorzót kapok...ha pedig nem jön be akkor imádkozok h ne legyen X 2-0ról.
Vélemény?

Matthew Prosac
Blackburn - Birmingham - ez nekem döntetlenszagú
#54570: deigen

blackburn 1 is jól hangzik
city jobb vmivel,bár bármi lehet 😄 (ja igen akkor X1)

"kell találnom két darab 1,75 és egy 2,0 körüli biztosnak tûnõ szorzót/meccset"

1.7ért megvan a lazio,nemde?

jóéjt.grat mindenkinek 😛
hát az auxert most csak a Bl hely érdekli sztem annyi pénz lenne hogy végre jöhetne 1-2 jó játékos kupamecsek meg minden már megérdemlik jó ideje a kieséssel küzdtek
Matthew Prosac
a holnapi ManCity-Everton meccs a második fordulóból lett ide halasztva. a bajnokság elsõ két fordulójában nem született döntetlen. lehet hogy utólag bepótolják, hogy legalább 1 db legyen ? 😄 (a logikát nem kell érteni, vagy ha már valaki érti, az gondoljon arra a bizonyos francia fordulóra..)

a bwin 4k-s freind bónuszt nemkell megforgatni?

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

olasz b-n ma kaszálhatott volna pedig...

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

PSG továbbjutott.😄 (csak a rend kedvéért írtam.xD)
csaknem...

WuFraZselic
én rámprivátozott helyett vámpírozott-at olvastam 😄

amúgy szerintem nyitott egy fogadócéget, amely piroslap és 11esekre specializálódott

holnap inter barca chelseare is igaz:d

bár barca ha van messi akkor 3-1 lesz vaqgy 4-1
Matthew Prosac
nemhinném. no most hogy bevittem a mai adatokat a táblázatba végre átnézem mi is lesz holnap pontosan. kell találnom két darab 1,75 és egy 2,0 körüli biztosnak tûnõ szorzót/meccset

én komolyan levágom az összes lábát ha nem nyernek
reméljük nem lett semmi baja 😞
sevilla elmegy a csába ha még1 gól lesz ezen a mecsen 😄

raktam egy ilyet 4/3ba

Calgary Flames - Anaheim Ducks
Meccs eredmény : Χ
Atlanta Thrashers - Boston Bruins
Meccs eredmény : ATL Thrashers
Minnesota Wild - San Jose Sharks
Meccs eredmény : MIN Wild
Toronto Maple Leafs - Florida Panthers
Meccs eredmény : TOR Maple Leafs
Matthew Prosac
Maszkával vajon mi lehet? A múltkori Barca-Stuttgarton még rámprivátozott egyet, de amúgy nyoma sincs.
Megint elbukta mindenét?

Banano
Ne örülj még nincs vége.Én sem örülök.

Burdi
huhúúú😄
sevilla😄

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

WuFraZselic
maradjon így a meccs vagy lõjön még 2õt a sevilla, vagy csak fújják le a gecibe, és nagyon szép nap lesz 😄

fúják is le a mecset
jó,rakok másikat is ahol a szériára megyek 😄 2 gyõzelem + 1 iksz.
egyik jöjjön 😊
THeArrow
többsekell!! 😄

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫

WuFraZselic
vezet a Sevilla!

nah fujják le a g..be 😄

köszi