Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Majd lehívnak valakit a lelátóról 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

és akkor ki valami 4. kapus?
Shep
Aha szóval ez egy ilyen rugalmas szabály amit lehet alakítani tetszés szerint 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ferke jó is a szeló csak hát a monaco😄
Matthew Prosac
õneki eltört a keze, mert a Samp meccs után idegbõl rávert valami asztalra 😄

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

WuFraZselic
kár, hogy eltörte a kezét, és nem õ fog védeni

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Matthew Prosac
nem szeretek vendégcsapatokra rakni 😄
az Inter otthon lesz, a Chelsea nem 😄

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

ferke123
Végülis ezt raktam össze, vélemény?

Rio Ave - Porto 1X
Inter - Livorno H
Monaco - Sochaux H
Lazio - Siena (szerez gólt az 1-es csapat?) Igen
Parma - AC Milan 1X

csütörtöki tuti napoli megveri a juvet chimeni vagy hogy hívják bevéd 2 gólt
Shep
Illyk-szabályt kell ma valahol alakalmazni?

WuFraZselic
de, de az nem jelenti azt, hogy minden fordulóban ikszelnek 😄
szóval akkor Lazio biztosabb, mint az Aston V?

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

5. tutim

Lazio - Siena
2 esély (ha a rendes játékidõben döntetlen lesz, akkor a tét összege visszajár)
Tipp: Lazio 1.30

Tottenham - Fulham
2 esély (ha a rendes játékidõben döntetlen lesz, akkor a tét összege visszajár)
Tipp: Tottenham 1.18

Inter - Livorno
Háromesélyes fogadás
Tipp: Inter 1.20

FC Barcelona - Osasuna
Háromesélyes fogadás
Tipp: FC Barcelona 1.10

Bologna - AS Roma
A 2-es csapat szerez gólt?
Tipp: igen 1.18

SC Magna Wr. Neustadt - SK Austria Karnten
Háromesélyes fogadás
Tipp: SC Magna Wr. Neustadt 1.30

3.11

vélemény?
Shep
Ja azt hittem valami komolyabb magyarázatod van 😊 Az Inter is 1,5 alatti 😊

A Portó az kupamecs?

Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor

juve gyenge formában van... velük bárki ikszel 😄
ferke.: hazai gyõzelmet várok 😊
ferke123
Én teszek majd a Monacora.

Most a Rio Ave - Porto meccsen gondolkozom.
Vélemény?

Matthew Prosac
Hétfõn beírtam hogy rohadjak meg ha 1,5 alatt rakok mégegyszer. Raktam. Elment. Röviden ennyi. A poén az hogy még a Chernomoretset néztem ki a bolgároktól, hazai pálya, legalább 5 meccse nem nyertek, 1,75x oddsz. Végeredmény:
Chernomorets Burgas 3 - 0 Lokomotiv Mezdra

A Siena X elt a juvéval azt nem rakom meg hazaira :S

Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor

Shep
Kupa + Monaco az gyilkos párosítás 😊

aston hát én nemtom mért érzitek tutira az olyan mint a tegnapi sevilla ha nem rosszabb
múltkor nem te mondtad az Aston villára az ikszet?
most meg megmered rakni ?
Intert mindenki nyomja,kezdek tõle félni...
Monacoval mi a helyzet? Senkise fogad rájuk?
Shep
Astont vedd ki és jó.

köszi
szóval ez a 2 több mint biztos hogy bejönn arányokat tekintve az a baj hogy már megettem ezt de így legalább az a szeló a barcával tuti

barca
inter
lazio gól
spurs 1x remélem ez így jönn is
Shep
De amúgy miért nem?

WuFraZselic
roár. mit rosszalkodtatok itten? 😄

227 Internazionale - Livorno H 1.18
211 Aston Villa - Sunderland H 1.48
177 FC Köbenhavn - Nordsjaelland H 1.25
236 Lazio - Siena H 1.70
errõl vélemény?
tét kb 15k lenne, 3.7es szorzó

Matthew Prosac
Isten õrizz 😄

Shep
Tedd be a Cselzit 😊

Matthew Prosac
még jó hogy a végén levettem a tétet a felére. valszeg újrateszem amúgy, csak a bolgár szopás helyett találnom kell valami mást.

-a cska
Banano
A kis fejemet kicenzúrázták..xDDDD

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

egy kérdés kérés matthoz megmondod mik voltak azon a csakas szelón még???????
Matthew Prosac
Errõl a megoldásról a Kenny jutott eszembe a South Parkból. Mondja/mondaná, de nem érdekel, mert úgy sem érted 😄

Shep
Na ez a buli is megdöglött 😊

Matthew Prosac
Moderált felhasználó! Az üzenete megtekintéséhez ...
hát ez jó 😄DDD

egy klikkelés az új nick bannolása szóval semmi gond nincs! gyors törlök mindent! én én kérek elnézést az õ nevében is!

#54814.:
tök fasza 😄 egyébként azt ott hagyom h lássátok van ilyen is.
de egy pár percre a del-re állítom be h megnézzétek ugy milyen. (ill. megnézem én is ha már lehetõség van rá 😛
Banano
<#whatever>

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

hello mindenkinek valaki tudna mondani pár tippet olyan 2 es 3 as szorzó elég lenne 😊

de amúgy ténleg alapjáraton azért jössz ide hogy tippeket néz úgyis neked kell kitalálni mi legyen
buzi sevilla új edzõ a villareal-sevilla tuti h nekem így már nem is tuti:S
chelsea ods lement kezdek gondolkodni hogy megrakom
ez már sajnos be is következett
Matthew Prosac
Cska Thx. egy 5000-es szeló úszott.

Shep

CSKA Sofia - Pirin Blagoevgrad
kombinációs fogadások Bul. A PFG X @ 4.00

Matthew Prosac
A Cska Szófia is most készül leixszelni. Én már semmiben nem vagyok biztos.

Köszi!
Hmm pedig lehet ezt rakom nagyobb összeggel.....
Tudsz esetleg ajánlani vmi "biztosabbat" 4 körüli oddsal?
hát még így is sima inter szerintem bár hendivel én se teszem
WuFraZselic
az Inter hendivel amúgy csak óvatosan ma, Sneijder nem játszik, Stankovic eltiltott, Milito pedig ugyan nevezve lett, de kisebb sérüléssel bajlódik szintén

remélem ma nem nyer a milan 1x legyen
Matthew Prosac
háát ez azért nehéz kérdés. az Inter szerintem igen, a Barca nem biztos. a Milan meccsen meg pont 1 gólt várok. de lehet az kettõ is. nehéz megmondani tényleg.

Blekk Síp
1-1 GYERÜÜNK CSKA!!!!

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM