Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Matthew Prosac
Napoli hazait már említettem énis, szóval megerõsítem 😊
#55543: megint lemaradtam, mit csinált?

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

á ez se piros na jó most megfogadom hogy lesz piros a juvénél
WuFraZselic
camoranesei 3. piroslapját kaphatta volna 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

de uncsi az a napoli mecs<#unalmas>
nekem is napoli gõzelema tuti
kuznetsova is ilyen laza?😄 már 5-1
WuFraZselic
na jó, most nézem, hétvégén a Roma vereségen kivül a Napoli - Catania H lesz a hétvége tutija 😄 emellé kell vmi random 3. esemény és mehet 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
én igazából leszarom, annyiban megnyugodtam hoyg nem csak a mi meccseinken van járás 2-beli játékvezetés. de ez is mind pofon az olasz focinak, így meg hiába a 80m nektek nyárra, a f*szom akar ide igazolni =/

WuFraZselic
szerintem ha 1 hétig állsz a forró víz alatt, akkor sem lesz 0-2 😄

nagyon nyom a Napoli

WuFraZselic
kár, 200 forintra szépet hozott volna az a 3 esemény 😄

de amúgy 1.20ért meg nem is tettem volna ajaxot, azért a GAE nem olyan szar csapat, kupában bizonyította is 😄

w77d
kéne egy nyugtató Juve gól... elmegyek fürödni, remélem mikor visszaérek 0-2-t látok majd 😄

Matthew Prosac
nem neked kell bocsánatot kérni (képletesen). csak ez egyszerûen a futball megcsúfolása, és végtelenül kiábrándító. nem csodálom hogy egyre kevesebb ember kíváncsi az olasz focira.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Shep
Ajax x-rõl lemondhatunk szerintem 0-2

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

kuznetsova brek már meg is van
Fabio Capello
pont most írtam be juve topikba, örülnék ha nyernénk, de így... ez még egy juve drukkernek is fáj, elhihetitek hogy mi sem így akarunk nyerni...

WuFraZselic
ó, én fél6kor léptem focizni, azóta nem tudtam semmit a világ történéseirõl

w77d
Hajrááá Juve!!!!!!

WuFraZselic
ÚR ISTEN , mi a faszt fújtak be most lesnek 😄 nee 😄

Matthew Prosac
oké, csak mire befejeztem és elküldtem a tied már ottvolt 😄
jesszusom ez is hol volt már les? 😮OO elképesztõ

Fabio Capello

Matthew Prosac
ezek szerint kettõs emberhátrányban a Juve, csak pont a bíró nézett másfelé. Capello, minden tiszteletem a tiéd meg a botladozó kedvenceidé, de én ebben az évben ahány Juve-meccset láttam, annyiszor tévedtek igen súlyosan a zebrák javára. Azok a bizonyos tizenegyesek is... 😄
ja és nem vádolhatsz elfogultsággal, mert nem vagyok se Milan se Inter se Juve fan 😊

WuFraZselic
nem véletlen hanyatlik az olasz futball... sajnos

Shep
Most vetted észre? Pedig ez a vita is abból indult ki 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fabio Capello
igazándiból a tököm tele van az egész undorító olasz bíróbagázzsal, függetlenül attól hogy nekünk fúj/nektek, ellenünk/ellenetek, roppantmód bûzlik az egész banda.

Olyan bírók követnek el fatális hibákat, akikre pár éve mindenki büszke volt, hogy az egyik legjobb bíró... Nem tudom ki fújja a mai meccsünket, de a jelenlegi teljesítmény alapján a megyekettõben, sõt inkább a megyeháromban lenne a helye.

Egyszerûen csak borzalmas az idei bírófelhozatal, egy olyan meccset nem láttam idén (se inter, se milan, se juve), ahol ne lett volna valami fatális hiba, ami alapvetõen változtatta meg a meccs menetét...

WuFraZselic
háháh, bröndby mekkorát szopott már megint 😄 de jó, hogy ma nem fogadtam nagypénzzel, csak apróval a napoli gyõzelem - GAE X - Boca hármasra. de még messze nem állok jól

WuFraZselic
én még a könyöklésnél lemaradtam

de utána is volt 2 szimpatikus camoranesi hátulról-becsúszós

#55517 nem dehogy is, a juvét sehogy sem tudják lõtávolon belülre csalni 😄
csak annyi, hogy ezt Inter meccsen tuti kiszúrják 😄
(nem más csapatnak fújtak eddig se, hanem Inter ellen 😄 úgyhogy most megúsztad 😛)

rooney8
ezzzaz 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

rooney8
Young Boys gyerüüünk!!

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Fabio Capello
jajistenem ha most elkezded a mindenki az inter ellen van dolgot, én kihajítalak az ablakon 😄

Azér arról ne feledkezzünk meg, hogy az elmúlt öt-hat meccsen volt két jogtalan pirosunk, ennyi talán néha nekünk is jár...

Matthew Prosac
lemaradtam. most volt megint, vagy még Del Piero durva könyökösérõl beszélsz?

WuFraZselic
hát gondolom nem az unibetes 1ft 😄

100-120-250 😄 whatever

amúgy ez miért nem juve piros?

Matthew Prosac
És mi az az alaptét? Úgyértem mennyi. Mert ezt az egyet megjegyeztem tõle, de számszerûsíteni azóta sem tudom.

Shep
Egyiket megtaláltam 😊

Marhára nem érdekel, ki mit gondol 😊 Egyébként szerintem meg pont, hogy az összeg lényegtelen, mert az teljes mértékben pénztárca függõ. A tipp sokkal fontosabb, mivel jó tipp nélkül kenheted a hajadra a sok pénzed a fogadásnál.

jAsOn VoOrHeEs
Bakker miért nem Chimenti állt most a kapuban. 😄

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Matthew Prosac
hopp ilyet se sokat látni Del Piero-tól. Mindenesetre ez piros volt. Csak épp valahogy a bíró/partjelzõk nem látták. Mily meglepõ 😄
Szóval a következõ mozzanat egy Juve tizenegyes lesz... (jogtalan)

jAsOn VoOrHeEs
Te te te, hát tényleg. xD

:facepalm:

WuFraZselic
alaptét 5xösét tette egy 3 hónapja egy 8x-os kombira 😄 erre emlékszem 😄

WuFraZselic
az már megszakadt a fiorentina ellen, te te te 😄

Matthew Prosac
Max egyszer, de akkor sem értettem. De ha tényleg leírtad már többször, akkor valaki biztos tud válaszolni, mert akkor az én memóriám szar. Pl Dean. Most akkor hogy van ez?

w77d
szarni a népre XXXXXXXXXXXD

hát így lehet ma foci mindegy a juve miatt

de tenis meg nhl meg nba egy szelón rem bejönn Ivanovis tenis pipa😄
jönn kuznetsove lassan remélem az is
THeArrow
napoli gyõzelmet kér a nép =P

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... &#9835; &#9835; &#9835;

jAsOn VoOrHeEs
Vagy pont az otthoni veretlenségi széria szakad meg ma. xD Nekem is nápoli kéne mondjuk, vagy legalább egy iksz, hogy 1-es szorzós maradjon.

Shep
Már többször leírtam a tétekrõl a véleményem, nem fogom újra.

w77d
igen, még korai sajnos az öröm, de legalább jól kezdõdik. Jelen pillanatban 6-ból 6 meccs jó és ezekbõl csak 3 van neccesen 😄

Matthew Prosac
Énis erre gondoltam, de azért megtisztelhetnél egy értelmes,komoly válasszal ha már úgy kérdeztem.
#55499: 2-2 lesz az 😉 amúgy szép kis take részemrõl 😊

WuFraZselic
nem akarom a jókedved szegni, de 15 perc telt el 😄

(szerintem fordítani fog a Napoli, nem ellened vagyok, de szerintem végre megszakad a napoli nyeretlenségi szériája)

Shep
Unibeten játszok 1 Ft-al fogadok 😊

w77d
hajaj XD

...és újra helyreállt az egyensuly az univerzumban... :o