Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Matthew Prosac
Remélem alakul a 2-2-m 😄

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

w77d
gyerekek úgynézki visszatértem XD

w77d
IGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEENNN

w77d
a félidõ tõlem lehet X ha a vége Juve gyõzelem lesz 😊

Matthew Prosac
Napoli - Juve 0-1

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

gec de jó hogy lassú a bwin míg beléptem már gól
Matthew Prosac
"Tétes témát amúgy már párszor megbeszéltük ,hogy nem írok és kész."
De még mindig nem értem hogy miért. Mi annyira titkos ezen, hogy még nyertes szelvénynél sem lehet beírni? Mert ha még eltitkolod a veszteseket, vagy ilyesmi, hát istenem. De számomra ez felfoghatatlan, hogy miért kell ennyire elsunnyogni.

na napoli-juve félidõ x megy elõ szelóra
Shep
Hát akkor ezek szerint csak nekem egyértelmû, hogy ha valaki ellen teszek akkor az 1x vagy x2. Tehát nem rá fogadok, hanem ellene. És nem félidõ, meg nem sima 1 vagy 2.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

okéééééééééééééééé
az ellen -> nekem ez ugy jött le h nemtudod milyen formában!
1x vagy sima 1es vagy félidõ h :S mert mind3 pl. a juve ellen van téve 😊
mind1.
w77d
de jó lenne ha a Juve nyerni tudna... ha nem nyer és a többi így marad akkor is kasza lesz, de úgy még jobb lenne...

realon 0-3 nál nemtom miért voltam f*sz és nem raktam meg a 4.5 overt :S
mostmár még1 gólra se merek fogadni mert ezek képesek belangyosodni 😄
Shep
Ebben neked mi nem konkrét az ellene teszek az szerinted mi? Meg jó, rosszul emlékeztem juve- atléta, most lovagoljál ezen!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

real mecsen még legalább 2 gól lesz de lehet 3
"real és juve és az ajax ellen fogok tenni, csak még nem tudom hogy"
ezaz semmi konkrétum 😄 másrészt meg nem juve hanem atletico-t irtad!

de megtaláltam az írásod.valóban adtál tippet 😄
"Na de tessék Atlanta Braves - Pittsburg Pirates 1
Gremio Prudente - Mogi Mirim 1"
link

mind1. ezen nem vitázok mondom,ha nem mondasz tipped akkor ne tedd 😊
á nekem happy megvan a getafe gólom😄
hát akkor vissza a reményhez napoli és atletico gyõzelem rendel😄
w77d
1-4... kicsit gólerõs meccs

juve ezek után még nyer de remélem nem
w77d
Reál meg sem áll 10 gólig XXXXXXXXD

slavia praha liberec 0-2, elsírom magam.
w77d
ma este már csak a Juve lesz necces...

Shep
Beírtam ,hogy a real és juve és az ajax ellen fogok tenni, csak még nem tudom hogy, valamint írtam egy tippet is ami nem mellesleg igencsak jól áll. Tehát nem értelek. A Brondbyt nem írtam be és akkor mi van?

THeArrow
énis handivel 😊

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫

real meg nekem oltári meglepetés 😄
hendivel sima hazai gyõzelmet várok erre tessék simán nyer a real 😄
1-4 lesz akkor a végeredmény?
Getafe 0 - 3 Real Madrid

nah ez a nem mind1
de nem érted? semmi konkrétumot nem mondtál igy nemtudom mi nem tudna bejönni??????
ha vendéget irsz miért hülyézünk le? sztem nem fordult elõ ilyen.

"Ha nem jön akkor megy a Banán stílus, "
pl. tegnap matt ajánlotta h esélyes a city az ikszre -> jött a banan stílus mert nem jött? nem volt semmi stílus semmi basztatás.
egymás segítése a lényeg,eszmefuttatás.

fsgh.: itt nincs vita 😊 Csak mondom kicsit fura h kérdezi az ember azt semmi válasz de útólag meg jön minden 😄
mind1 nem kötelezõ egymással megosztani h ki mire rak,mindekinek szívügye és azt ír be amit akar.
De azért volt pár ember aki elõre beírta és szépen jött is a szelvénye...
rooney8
Young Boys ezzaz 😊 így tovább

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

w77d
áldom magam hogy tudtam ellenálni és fogadtam a realra XD

pffffffff annyit raktam mind2 szerez gólt de ez getafe efy fos nemfog gólt lõni:s
Forza Italia
0-3

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Nem nagyon szoktam idézgetni magam, hát de azért nah<#crazya> megmondtam.
Erre a csapatra én soha többet nem fogadnék az tuti. Mára szerencsére nem raktam semmit, de látom sokan megrakták.Hát sajnálom õket<#szomoru1>
rooney8
Young Boys nem kéne...

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

fsgh
Tudjuk, félsz hogy kirabolnak😄

Na de mindenki azt és úgy oszt meg ahogy akar. Ezen ne menjen a vita sztem😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

w77d
Ez a Real sima lesz, de jó hogy nem halgattam rátok XXXXXXXXD

na a másik is betalált pffffffffffff
Shep
Na tessék ha így jobb neked. Amúgy pont az ilyenek miatt utálok ide bármilyen tippet, vagy szelvényt beírni. Ha nem jön akkor megy a Banán stílus, ha valami jön akkor meg az irigykedés és a nem is raktad meg, meg miért nem írsz tétet dumák. Tétes témát amúgy már párszor megbeszéltük ,hogy nem írok és kész.

w77d
most nézem hogy vezet a Grasshoppers is.... alakul, naggyon szépen alakul 😄

gyerünk plzen, 2õt bekell rámolni
w77d
Vezet a Boca is yeeeesssssss

Ezt a stílust lehet mellõzni.

REAL MADRID

Shep
Ja és a másik ha beírom ,hogy Brondby kikap akkor meg jól lehülyéztek.

w77d
Vezet a Real 😊 de jó hogy nem vettem le a szelóról 😄

na a buzi betalált (c.ronaldo)
Matthew Prosac
mondjuk ezeknek (#55438) én sem tudom mi értelme van. se tét, se nyeremény, se p.screen, csak egy bezöldített szorzó.

Shep
Jó, de most mindent nem fogok elmondani, ígyis félek, hogy azokat lelõttem és nem is fognak jönni.

w77d
csak pár percig voltam lusta aztán rákerestem XXD

rooney8
eredmények-en:
19:45 23' Boca Juniors 0 - 0 River Plate

Matthew Prosac
stream
imádom a lusta embereket

w77d
visszavonom, az eredmenyek.com mutatja rendesen csak a bwin hülye...

w77d
viszont már több perce van a 45-ödikben.... valaki kisegítene infoval hogy mi a gyászba borult van? most van meccs vagy nincs? hanyadikban tart???