Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
De még mindig nem értem hogy miért. Mi annyira titkos ezen, hogy még nyertes szelvénynél sem lehet beírni? Mert ha még eltitkolod a veszteseket, vagy ilyesmi, hát istenem. De számomra ez felfoghatatlan, hogy miért kell ennyire elsunnyogni.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
az ellen -> nekem ez ugy jött le h nemtudod milyen formában!
1x vagy sima 1es vagy félidõ h :S mert mind3 pl. a juve ellen van téve 😊
mind1.
mostmár még1 gólra se merek fogadni mert ezek képesek belangyosodni 😄
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
ezaz semmi konkrétum 😄 másrészt meg nem juve hanem atletico-t irtad!
de megtaláltam az írásod.valóban adtál tippet 😄
"Na de tessék Atlanta Braves - Pittsburg Pirates 1
Gremio Prudente - Mogi Mirim 1"
link
mind1. ezen nem vitázok mondom,ha nem mondasz tipped akkor ne tedd 😊
hát akkor vissza a reményhez napoli és atletico gyõzelem rendel😄
hendivel sima hazai gyõzelmet várok erre tessék simán nyer a real 😄
1-4 lesz akkor a végeredmény?
nah ez a nem mind1
ha vendéget irsz miért hülyézünk le? sztem nem fordult elõ ilyen.
"Ha nem jön akkor megy a Banán stílus, "
pl. tegnap matt ajánlotta h esélyes a city az ikszre -> jött a banan stílus mert nem jött? nem volt semmi stílus semmi basztatás.
egymás segítése a lényeg,eszmefuttatás.
fsgh.: itt nincs vita 😊 Csak mondom kicsit fura h kérdezi az ember azt semmi válasz de útólag meg jön minden 😄
mind1 nem kötelezõ egymással megosztani h ki mire rak,mindekinek szívügye és azt ír be amit akar.
De azért volt pár ember aki elõre beírta és szépen jött is a szelvénye...
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Erre a csapatra én soha többet nem fogadnék az tuti. Mára szerencsére nem raktam semmit, de látom sokan megrakták.Hát sajnálom õket<#szomoru1>#szomoru1>
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Na de mindenki azt és úgy oszt meg ahogy akar. Ezen ne menjen a vita sztem😊
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

REAL MADRID
19:45 23' Boca Juniors 0 - 0 River Plate
imádom a lusta embereket