Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Matthew Prosac
most hozzák le 😄
valahol felfogható egyfajta menekülésnek is 😄

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

WuFraZselic
hát ha a pályán marad akkor besózom a játékvezetõi 3as szemét

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

kéne napoli gól nagyonnagyon!
ha mást nem juve gól de napolinak örülnék istenigaziból
buldozer99
fú de undorító ez a juventus...

Forca Barca

álmaidban xd

WuFraZselic
ez milyen mocskos megmozdulás volt camoranesitõl - kb 4edjére

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

camoranesi fog pirosat kapni tuti
Matthew Prosac
mennyémá, talán a paleolitikumban ítéltek utoljára 2 tizenegyest a Juve ellen egy meccse -.-
#55587: mert már volt kettõ is, csak a bírónak nem szólt senki 😄 szerintem a bwin szolidaritásból kifizeti a végén azoknak a fogadóknak a nyereményét, akik Juve pirosra fogadtak. ha végül nem lesz meg. 😄

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

mért nem lehet a pirosra fogadni:@
WuFraZselic
érik a napoli gól

most is volt 2 lerántás a 16oson belül (amikért inkább adtam volna 11est, mint amiért megkapta a tizit a napoli)

vagy egybõl a napoli gólt fogadjam és bejönn a 2-1 tipp amit reggel írtam?:d
csyta
Neeem, de nekem õk a legszimpatikusabbak egész Európából <#vigyor3>

Iszonyat sok KHL,DEL,SM-Liiga,Elitserien meccset nézek napi szinten (ha épp van forduló persze), nagyon sok csapatot láttam már több meccsen is, de ez a Jokerit megfogott 😊 Tesznek rá, ha vezetnek pl. 3-0ra, akkor is 100% attack.. És ez a baj mostanában az EU jégkoronggal, hogy a vezetés tudatában jópár csapat visszavesz a tempóból (fõleg a német bajnokságban érzékelhetõ, de ugyanez van Svédországban is..)

Ez nekem olyan, mint fociban a Malmö.. kedvenc csapat a Bayern után 😊

na most köv fogadás lesz még gól a mecsenn meg mostmár megrakom a pirosat is
rooney8
+1!!!!!!!!!!!!! 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Matthew Prosac
szerintem nincs az az isten, hogy a Napoli ma kikapjon, ezért a következõ gólt inkább a Juve lõje. Félek, hogy ha a hazaiak lövik, akkor be is húzzák.

w77d
sírok.... Hajrá juve!!!!!!

Shep
Érdekes meccs lehet 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

dragon11
Tényleg.😄 sry.😞

rooney8
juve bászkii 😄 jó ez így is, csak majd a végén rúgjanak 1et és nyerjenek 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

elõfogadás pipa megfogadtam a köv gól napoli 11-es elött amikor kihagyta majdnem szívbajt kaptam
Matthew Prosac
na gyerekek, még egy hazai és még egy mákos vendéggólt kérek, aztán fújják le a gerelybe 😊

Matthew Prosac
1-1 IGENNNNNNNN!!!

1-1 jee

REAL MADRID

Fabio Capello
1-1. érett már.

1-1
na napoli méget 😄
WuFraZselic
1-1, Hamsík

Matthew Prosac
az nem a Jokerit volt, hanem a Go Ahead.

haha

dragon11
Jah. Beírta még tegnap asszem, hogy annyit nyert már rajtuk, hogy 1 ezrest visszaad.😄

Matthew Prosac
ilyen sokat kaszáltál már rajtuk, vagy mi? 😄

csyta
Nekem mára ezek voltak (nem nagyon mertem kockáztatni a nagyobb oddsokat..)

Jokerit-Tappara H 1.98 (5-4 - nagyon jó meccs volt <#vigyor3>)
Grasshoppers-Xamax H 1.60 (2-1)
FK Teplice-Slovácko Synot H 1.44 (2-1)

1200->5475 Ft

+ tudom, hogy senkit nem érdekel, de ma hívtak a Nike-tól, hogy szerdára kész lesz a saját készítésû szurkolói mezem <#vigyor3><#idiota>

+ még van a Go Ahead-Ajaxom H-ra egy ezressel, de azt már tegnap írtam, hogy full esélytelen..

dragon11
kihagyta, LOL

Matthew Prosac
pedig ez nagyon kellett volna hogy meglegyen az a 2-2 :C

Shep
Kihagyta? Nem hiszem el.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grat ... vicc

REAL MADRID

Matthew Prosac
Ez a hülye kihagyta ...........

Shep
Na a Randers is behúzta 2,6-ért 😊 (tudom ezt sem mondtam elõre, de az utolsó pillanatban raktam meg.)

WuFraZselic
hovalõttedbazmeg

nah lol...

WuFraZselic
akarom mondani Napoli

ez nem volt befújható azért

Matthew Prosac
HÁHÁ! Napoli tizi!

WuFraZselic
Juve 11es 2. percben

napoli napoli... xd

w77d
akarod mondani 1-2 XD

w77d
nna eddig Boca behúzva, Real behúzva, Grasshoppers behúzva, Veendam behúzva, Juve eddig jó és kell majd az Athletico Madrid, de azzal nem hiszem hogy baj lesz...

itt vok :S juve vezet ... ez szokásos mostmár kezdheti megint leadni az elõnyét 😄 2-1 legyen a lényeg kell még 2 gól feltétlenül.
cammoranesi sárgája van már az leránotta a játékost 2 kézzel
WuFraZselic
Zunigát vízszintbe helyezte a keze segítségével 😄

Matthew Prosac
még nem, majd most a szünetben elkezdtem a kutakodást, meg tapogatózást a hétvégi tippeket illetõen.

WuFraZselic
ó, basztam visszaolvasni, boccs 😄

amúgy még írtál vmi jó kis tippet? kiváncsi lennék (és lusta vagyok 😄)