Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ja colorado elõtte nap ikszelt vártam. mondm megint ugyse fognak ha nyernek akkor nekem is 3ból 2 jött volna.
na véleményezzed már a szelómat 😄
napoli-cataniat most kéne megtenni 1,7 ez úgy lefog menni:S
Matthew Prosac
holnapra ilyeneket néztem ki, ebbõl a csillagozottakat fogom megfogadni.

071 Alanyija Vlagyikavkaz - Amkar Perm 2.10 H*
079 FSV Frankfurt - Union Berlin 2.62 V*
078 Lechia Gdansk - Legia Varsó 2.10 V
093 Dordrecht - Zwolle 2.30 V
098 NAC Breda - ADO Den Haag 3.25 X
106 Brest - Angers 1.82 H*

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

w77d
rohadjanak meg... a másik szelómona 2 vagy 3 gól volt...

WuFraZselic
hogy kapta már ezt a labdát lavezzi. a legközelebbi juve védõ vagy 13 méterre volt

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

ez fulham 4-1 re kezd hasonlítani😄

ezt a balfaszt is kibaszák?😄
Fabio Capello
Az agyvizem kezdi elérni a forráspontot.

Matthew Prosac
Hüpp hüpp 😞 kár érte

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

ennyi 3-1

REAL MADRID

WuFraZselic
faszom az nhl-be, 500 forintot rádobtam éjjel 5 meccsre, 4 bejött, a kurva colorado meg leikszelt.

mondtam én, 3-1

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

hát bizony 3-1el el xd

kegyelemdöfés 😄DDDD 3-1 <#hawaii>
w77d
háát ez a Juve meccs már elment :S

éjszakára hokitippjeim.:
aki tudja az szóljon már bele a szelvénybe 😄
boston-tampa X (1) - egymás ellen régen...
jersey-rangers 1
islanders-calgary x(1)
phila-minesosta x (2)
caro-whasington x2
louis-LA 12
nah-phoe 12

zárójelben ha kétesélyben kéne tenni.
Matthew Prosac
majd rá*sznak hogy így kitámadnak továbbra is 😄

hm ajax küldi neki rendesen xd

WuFraZselic
pedig lõnek még1et a hazaiak, átgázolnak a juvén szinte minden támadásukkal

Matthew Prosac
tõõõlem. nem kell elnézést kérned te ügyed 😊 én azért bízom... a bíróban 😄

Regal Barcelona - Real Madrid 63-70

eleg jo szorzo volt a realra

REAL MADRID

most én bocs matt de megfogadom nincs 4. gól
WuFraZselic
ettõl függetlenül szerintem nyernek hétvégén, azért mert az õ peches szériájuk megszakadt, a Catania szériájának is meg kell 😄

ma a napili 2 szer fogadtam õk szerzik a köv gólt
+1000 ma fogadásaimat ezzel 0-ztam is:d
és egyszeló él napoli gyõzelem ha megvan mércsak az a. mardid gyõzelem
ajax bombaformában! 3 gólós gyõzelmet vártam ma tõlük 😄
Matthew Prosac
már mondtam. mert én úgy számolok, hogy ezt még nem húzzák be, hanem majd hétvégén otthon szakad meg a sorozat. még nincs vége, én azért reménykedek a bíróban 😄 amúgy meg napközben ez így bevillant. ez a 2-2. megérzés. még jöhet..

ez nem lesz 2-2 😞
mondjuk nekem jó a 2-1 papíron.
100 ft-al megraktam én is a 2-2õt 😛
egyébként filoztam mit rakjak meg, félidõ napoli vagy végeredmény?! e rájöttem a juve formájára.
juve hozzza amit vár tõlük az ember 😄 tudnak vezetni de akkor az elõnyt elherdálják és képesek ikszelni vagy kikapni...
nincs még vége de na 😄
most örülök h megvan a 2.5 over is.
rooney8
ez csak megtévesztés... 2-3 lesz!!!444négy

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

WuFraZselic
Ajax megrázta magát, 3 perc alatt 3 gól

Matthew Prosac
Zwolléval egyetértek, Union Berlin szerintem inkább nyer, a Bastia meccs is veszélyes, bár nem látszik annak..

w77d
mamiiiiiiii 😞 így nem lesz 6-ból 6-os szelóm cask 6-ból 5-ös......

Fabio Capello
nem csak nekünk szarok a bíróink, hanem kb a fél ligában szarok a bírók, ne a juvéval egyeztesd össze az idiótákat, elhiheted mi sem így akarjuk.

Amúgy meg kéretik figyelembe venni, hogy a büdös juve van akinek a kedvenc csapata.

és a reggeli félalomban tipp 2-1😄
WuFraZselic
de miért 2-2re tettél? egyértelmû volt a hazai, nincs olyan hogy 9 meccsen nyeretlenek legyenek, nem egy livorno szint ez 😄

Matthew Prosac
szerintem nincs az az isten, hogy a Napoli ma kikapjon, ezért a következõ gólt inkább a Juve lõje. Félek, hogy ha a hazaiak lövik, akkor be is húzzák.

csyta
Holnapra ezeket néztem ki

Gaz Metan Medias - Otelul Galati 3.05 X
FSV Frankfurt - Union Berlin 3.05 X
Istanbul Büyüksehirspor - Bursaspor 1.83 V
Austria Wien Amatõr - Hartberg 3.05 V
Dordrecht - Zwolle 2.30 V
F. Sittard - Omniworld 2.30 H
Bastia - Sedan 2.64 V
Vannes - Caen 2.85 X

buldozer99
vezet a napoli ezazz, kapjon ki ez a büdös juve,annyira felhúztak msot a szar bíroikkal együtt...

Forca Barca

WuFraZselic
2-1

napoli gól is pipa élõfogadás de szeretem😄😄
csak kérned kell és alakul xd

megvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan
Matthew Prosac
2-1, Juve gólnak jobban örültem volna, ezt már innentõl megnyeri a Napoli :C

Napoliii

REAL MADRID

😄😄

Matthew Prosac
gyerünk srácok, fogy az idõ nekem pedig 2-2 kell, nem 1-1...

<#eljen><#idiota>

WuFraZselic
igazad van 😄 ennyi pénzbõl egy hadsereget ellehetne látni 1 hétig 😄

micsoda pazarlás 😄

Matthew Prosac
fûtés? minek az? csak egy tv kell, meg sok sok szelvény 😄
a kaja sem létszükséget 😄

WuFraZselic
lol, most írja haverom msn-en, hogy egy faszi ma 4x50-ezret tett fel a juvéra a lottózóban elõtte (w77d, hol is laksz xD)

annyi pénzbõl felváltva 500asokra fûtést lehetne biztosítani egy hétig egy garzonlakásba

Fabio Capello
Mindazonáltal a bíró egy orbitálisan gigantikus kalap szar máma, az az egy tuti...

Mikor vezetik már be azt a kibebaszott videóbírót bakker... Jahogy Platini az elnök... Hát akkor amíg fel nem dobja a pacskert, addig nem...

Fabio Capello
de nem marad 😄 sztem kezet csókolhatunk a bírónak és zaccnak is hogy nem lett kiállítva ma...

WuFraZselic
erre lecseréli bazdmeg, pedig most készítettem az ipari mennyiségû konyhasót