Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zero la zero 😄

REAL MADRID

buldozer99
hnapra tudtok mondani 1-2 jó tippet?

Forca Barca

rooney8
elmegyek fürdeni, mire visszajövök azt lássam, hogy 0-1 😉

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

ááhh ennyi volt miért ilyen késõn jött a piros az ellenfélnél:S:S vagy legalább az a köcsög steaua lõtt volna 1 gólt a piros elõtt pff mind1
Jajj hát nagyon fáj neki :|

REAL MADRID

rooney8
kicsit hamarabb is jöhetett vna :S 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Piros lap a masikoldalon 😄 Steauanak van 1 perce. Hajrá! 😄

REAL MADRID

Pff caen közben 3:0 ra vezet csak kár hogy szart sem ér a Steaua nélkül:S
Matthew Prosac
55' Vannes 0 - 3 Caen

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
43' Brest 2 - 0 Angers <#eljen>
errõl van itt szó!

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Nah itt már csak vmi csoda segíthet:S gyerünk steaua kellene egy gólocska
Ott volt a lehetõség de az a falábú a védõbe cselezte a labdát :S

REAL MADRID

rooney8
tudom, nézem :S de csak 1 támadás kell, már abból is lehet gólt szerezni 😊

dragon11
WuFra ment pm még délután, ha már msnen nem vagy.😊

Félpályát se tudják átlépni 😞

REAL MADRID

rooney8
na Steaua akkor mindent bele... szorkuljok már ki azt a gólt 😄

Matthew Prosac
0-2

rooney8
megvan, a sárga 😄

rooney8
m milyen mezbe van a Bukarest? 😄 fehér vagy sárga? wikin teljesen más színek vannak😮

Steaua Bukarest léccci!!!

Fabio Capello
esti nhl, nba tippek esetleg valakinek?

hétvégén jó lenne némi pénzt generálni, kérem a tisztelt topiklakók segítségét a cél elérésében, kell egy új videókártya. 😄

Hát nagyon jó lenne, de sztem már örülnek az 1 pontnak is sajnos 10 emberrel:S fu pedig de nagyon kellene ez a meccs:S
rooney8
csak becsorog egy szabadból, vagy szögletbõl egy gól 😊

dragon11
Vezet Zwolle, beszarok ha a félelmem miatt megint rosszul járok.:F

ájjáj..

pff ezt nem hiszem el:S kiváncsi vok mit alkotnak 10 emberrel:S de hát ha 11-el sem ment a gól lövés akkor 10 el ......😞
rooney8
Steaua Bukarest piros... ajjaj... be kéne húzniuk

az is jó ,de kihagytam.
Matthew Prosac
16' Brest 1 - 0 Angers <#eljen>

Steaua gólt mostTTT
Találtam egyet sztm a H kizárt.
Hertha BSC - Dortmund 2.85 / 3.10 / 2.09
Pandurii 0 - 0 Steaua Bukarest 49p

Gyerünk kell az a Steaua gól minnél elõbb. Ne csináljátok ezt velem
rooney8
Innsbruck hajrá!!

miután két tippmixbõl csináltam eggyet, bwinre kellene a
Telstar 1X
Buyuksehir 1X
Cambur 1
Dijon X
Tours X
és Maritimo 1X
0:2 ezaz nagyon belehúztak a fiúk. Remélem nem herdálják el az elõnyt. Go go Caen és Steaua
Matthew Prosac
Caen 0-2

Vezet a Caen 😊

REAL MADRID

Matthew Prosac
meg a Zwolle is vezet. az sem rossz mondjuk

Hú de jó vezet a Caen. Ezaz gyerünk gyerünk. Steaua remélem a második félidõben aktivizálja magát és nyer.
Matthew Prosac
estét. hosszú volt a nap. akárcsak a tegnapi. van egy kérdekeltségem, nem túl sok. de szerintem 1 órán belül el is alszom

szééépppp 😊 nekem is jólenne ilyen amit már nem tudnak kifizetni.
Mielõtt mondanátok nem vagyok irigy rá meg nem is sajnáltam tõle biztos megéremelte.
Nem ide tartozik, de gondoltam megosztom veletek. Mentem ma feladni szelókat aztán bejön egy idõsebb nõ a lottózóba tökre koszos meg szakadt ruhában aztán odaad 2 szelvényt a nõnek hogy megnézze hogy nyert-e. Egyikre mondja a pénztáros hát ezt a nyereményt én itt nem tom kifizetni mert meg kell igényelni, másik szelóval meg 32 ezret nyert. Bazz csak úgy néztem hogy most ez wtf? de nem biztos hogy tippmix volt de hát akkor is.😄 vmi nagyon bejöhetett neki<#pardon1>
😊) ez jó sokat fizetne, arsenal gyõzelmet mért veted el?
Birmingham - Arsenal 5.70 / 3.35 / 1.48
steaua gólt kérnék még a félidõ elõtt hogy megtörjön az ellenfél és persze caen vezetést is mellé😄
WuFraZselic
ez persze #55796-ra ment

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
birmingham - arsenal 1X 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

ma is megtartottam hó szokásom péntekre sose teszek:d
pénztsporoltam hétvégére:d
gyerünk steaua és caen nyerni kell
ezen kívül kéne mégegy 😊
ez már megvan kéne mégegy
WuFraZselic
roma gyõzelem kizárt holnap este