Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valaki tud mondani olyan mecset ami-nek csak tuti 2 kimenetele lehet és 2-nél nem kisebb az odds. villareal-sevilla-t néztem szerintem sevilla gyõzelem kizárt valaki help.
Shep
Persze Dean elmélete alapján 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

WuFraZselic
bezzeg máskor a piros lapot kapó csapat lõ gólt ... 😄 most dafke az ellenfél... kurva bundesliga 😄

Metz, Vannes, Brest, Steaua gyõzelmet 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Shep
Hát aki bundásligára fogad az már megszokhatta volna, hogy nem egyszerû eltalálni a dolgokat.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

még a 11-est is kihagyák ekkora szar csapatot 😄😄😄
hát ez a geci Padernborn meg is érdemli h kikapjon meg én is megérdem h ne nyerjek h ha ilyen csapatra fogadok...
megint szabad után...3:0
WuFraZselic
gyerünk már Padernborn!

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

2:0
beadta a vidis balról majdnem alapvolnal, a röviden az 5ösnél a védõ belevetüdött felpörgött a hosszúba😄
lenne egy kérdésem mindjárt töltöm a szelót
napoli-catania H miért annyira tuti ?
WuFraZselic
öngól kirúgásból?

vezet a vidi, de hogy😄
WuFraZselic
Padernborn 1-1, gyerünk van 15 percetek fordítani!

ezt már ki is lehet pipálni. 2:0
jah szerencsére hozta még ha nagy nehezen is :S amúgy azt a szelót toltad meg amit dél körül belinkeltél? enyém is hasonló
Buyuksehir 1X kellene.
Na CSZKA kipipálva.

REAL MADRID

köszi fújják már le :S:S:
uuu ne ijesztegess amúgy hol nézed?:SSSS
Úristen mit hagyott ki az Anzhi :S

REAL MADRID

jaaaa😄 nah még 10 perc gyerünk vagy tartsák meg vagy növeljék az elõnyt
Én, de eddig aludtam azért voltam csendes 😄

REAL MADRID

amúgy rakott még vki rajtam kívül erre a meccsre? mert igen csendesek voltatok eddig<#smile>
Moszkva nagyon nyom sztem lõnek még gólt.

REAL MADRID

Paderborn is követhetné a példát
jeee 1-2 cska
Ott a CSZK góóól 😊 És milyen szép 😄

REAL MADRID

Anzhi Makhachkala 1 - 2 CSZKA Moszkva

ez azzzzz nah még 1 megnyugtatót pls CSZKA!!!vagy maradjon így
buldozer99
tessék 1-2😊

Forca Barca

123 Bayern München - VfB Stuttgart 1.49
139 Chelsea - Aston Villa 1.37
142 Tottenham - Portsmouth 1.18
165 Lyon - Grenoble 1.23
186 Twente - Sparta Rotterdam 1.16
201 Falco - Atomerõmû 1.66
207 *( 0-1 ) Ajax - Groningen 1.51
213 Liverpool - Sunderland 1.27
245 Real Madrid - Atl. Madrid 1.30
.
14 ????

Anzhi Makhachkala 1 - 1 CSZKA Moszkva

gyerünk CSZKA húzzatok bele Honda varázsolthatna még 1 et
milyen 33%?😄D A tippmix nem egy matematikailag kiszámítható dolog, ajánlom a kockázást, ott számolgathatod a százalékaidat😊
azzal egyetértek,hogy dél afrikát becsalják a legjobb 8 közé,mert papíron max ghána mehetne még be talán a 16-ba,a többi afrikai team felejtõs,no meg a dél afrikai válogatott játékosok nem lesznek lefulladva,mint Drogba,Eto'o,Essien stb...az észak koreás dologra meg annyit,hogy hülye vagy,rúgott gól nélkül esnek ki,ne viccelj már,örüljenek,hogy ott lehetnek,és nem lövik mindent fejbe,mert megtapasztalhatják a luxust...

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

nem mindeni 😊
Rockynhooo
dehogyis 😄 tavalyi eb is fasza volt 😄 én nem nyomom nagy téttel meg csak a játék élménye meg a hétvégi péz miatt de volt hogy 4-5 kilokat akasztottam és jo az 😄 én pozitívan állok a vb-hez. sztem sokkal inkább mint BL 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Hétvégi tippekre gondoltam, ott mégis több a választék😊
Oziris666
De pesszimistán állsz neki...

most olvastam a tippmix oldalán 😊 leverkusen fõ csatárja sérült így megéri az X-t vagy még vendég gyõzelem is lehet ?
Leverkusen - Schalke 2.17 / 3.10 / 2.75
WuFraZselic
szerintem pont ott nem jöhet össze semmi 😄 majd meglátod, dél afrikát a legjobb 8 közé csalják, és észak-korea bronzérmes lesz

Rockynhooo
na ja de tényleg mindig az volt 😄 beírtam hogy mit rakok csak lusta voltam lemenni és bejött 😄 aztán megraktam 5 mixet és egysem 😄 amúgy vb ideje alatt fogok újra komolyabban nyomulni , mert az ilyen tornákon általában összejön a kis sörpénz 😊

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

WuFraZselic
1, holnap szombat lesz
2, padernborn - oberhausen H

Valaki mondjon nekem 2 tuti tippet😄
Shep
Az esély minden meccsen 33,3% az egyes kimenetelekre 😊 Amúgy tényleg mindegy, mert nem a te pénzedbõl játszik itt senki (persze rajtad kívül)

WuFraZselic
szerintem a hertha nem fog kikapni ismét, most hogy nyertek 😄 x lesz

CSKA fordítás rendel :S minnél elõbb
fsgh
Na akkor a tippjeim a hétvégére:

Roma - Inter V 2,53
Hertha - Dortmund V 2,09
Siena - Genoa V 2,56
Zaragoza - Valencia D 3,15
Liverpool-Sunderland D 4,65
Fürth - Ahlen V 5,55

persze nem egybe. De ezek nem rosszak😊 mondhatni megérésnek is.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

rátippel mindenki 5meccsre egy eredményt, csak azért mert azok ma lesznek, ahelyett, hogy utánaolvasgatnának, meg néznének maguknak szombati és vasárnapi meccseket, amikre jóval nagyobb az esély, hogy bejöjjenek, na mindegy
exelsior-helmond H
cambuur-volendam H
innsbruck-gratkorn H
maritimo-sporting V
fingal-drogheda H
sztetek?????????<#wow3>