Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akad 😊
WuFraZselic
lehet válogatni

156 Swansea - Ipswich H 1.84
155 Reading - West Bromwich D 3.05
152 Peterborough - Bristol City D 3.00
148 Crystal Palace - Cardiff H 2.46
127 Hertha BSC - Dortmund D 3.10
128 Bremen - Nürnberg H 1.32
185 Roda - Heerenveen D 3.05
175 Roma - Internazionale V 2.53
176 Palermo - Bologna H 1.51
138 Birmingham - Arsenal D 3.35

a roda X, Hertha X, Palace gyõzelem, Inter gyõzelem már megvan rakva egy 3/4be 4x500 huffal, de vmi még biztos lesz rakva. mindenesetre az itt felsoroltak SZERINTEM jó kiindulási alap

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

csabeda
😄😄 nem akarok csak nézegetem a meccseket és ez a kettõ jónak tûnt😄

Felesleges a pénze,és kell egy tuti dolog ahol el lehet herdálni

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Shep
Miért akarsz te mindenáron német focira rakni?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

csabeda
wolsburg v a dortmund? vélemények

kraawz
lehet én is kihagyom a mai napot, ritka gyér..

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Shep
Kashima-Cselzi-Barca kombim van ebbõl az elsõ bejött, többi meg majd kiderül. Lehet nem is rakok ma már focira.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

kraawz
akkor ezt itt be is fejeztük

topic up: mai szelókat írni befelé 😊 matt, shep, dean és a többiek 😉

kraawz
mára jó meccsek ?😊

Bármennyire is böngészgettem, alig találtam valamit.

Bayern DNB vagy 1X, Palermo DNB és Malaga 1X-et tenném. Szerintetek ?

csabeda
😄😄😄😄

Shep
Nem zav a kord, csk azt vtm szre, h ez a koroszt haszn ezt a fjt írmdt elõszrtettl és hidd el mrhra zvró.

Mára nincs egy két tipped?
THeArrow
egész korrekt.. gratulálok 😊) nekem a tegnapi "fun" szelók elmentek 1-2 úgymond biztosabb meccsen, dehát márcsak ien ez a popszakma 😊

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫

THeArrow
nem errõl van szó, csak ilyen dolgokba minek kell belekötni? ha tudni szerenéd az életkoromat nemrég múltam 18.. és esetleg ezzel valami gond van? attól mert neked (vagy inkább magának) hamár ennyire a dolgok mélyére nézünk, más írási stílusa van attól engem az rohadtul de hidegen hagy. tõlem kis pista írhatna X-Yal akárhogy akkorse érdekelne egészen addig míg azt ellehet olvasni. hameg ennyire szemet szúr ez a fajta írásmód, akkor csak azt tudom javasolni inkább ne olvasd részemrõl lezártam ezt a témát.

gogo fogadni! =)

üdv,csüt-ön futtában csináltam egy poénszelót,beszarok de bejött😊

Teplice-Slovacko:H (2-1)
u17-Magyarország-u17Németország:V (0-1)
Bellinzona-Young Boys:V (1-3)
Grashoppers-Xamax:H (2-1)
Getafe-Real:V (2-4)
Videoton-Haladás:H (4-2)
Insbruck-Gratkorn:H (2-1)
Cambuur-Volendam:H (3-0)
Nimes-Ajaccio:H (2-0)
Sporting-Drogheda:H (4-1)
UC Dublin-Bray:H (1-0)

300--18914ft

😊
Shep
Öreg vagyok én már ehhez a topichoz úgy látom. A tizenévesek átvették a hatalmat 😞

THeArrow
sajnos nem 😞

Teljesen igazad van,nem értem miért kell még ilyesmibe is belekötni... Nyert valaki tegnap valami norma összeget ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

THeArrow
szimplán megszokás, nemfogok a kedvedért változtatni ezen, jah és tudok helyesen írni csak egyszerûen így gyorsabb, megszokottabb köszipuszi

Fabio Capello
oan izé vagy, lécciplspls nenézz már le minket mer mi ilyen trendyk vagyunk, köszcsipuszcsi

😄

Shep
a lusták kimaradt az utolsó mondatból😊

Shep
Ennyire esett az oktatás színvonala az évek során, hogy a helyesírás már nem számít? Ilyen szavak, hogy ien, oan, h, am stb. ezektõl a falnak tudnék menni. Miért nem lehet kiírni normálisan a szavakat? Van hely bõven ne legyetek már 2 karakterrel többet leütni azon a szar billentyûzeten. Köszi.

THeArrow
elment kész szeló.. :d két oan meccsen h papírnak kellett volna h legyen, az összes necces meg jött 😄 mondhatom szép.. 69es szorzó megtéve 1000-rel ieneken megy el..a másik meg ien fun volt =)

rooney8
mi van itt? senki se tett semmire vagy mi? 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

vélemény valaki?????
coventry is mehet a poénos szelóra 2,00
jóéjt😊
levszki sofia-cska sofia 2,4-ért hazai naon is fincsi eg poénszelóra
nünberg is 5 mecs veretlen hát ezt a werder most megszakítja
Matthew Prosac
na én fekszem gyerekek, kidõltem, majd holnap délig esetleg még beírok valamit amit poénszelvényekre érdemesnek találok - ami esélyes, azokat már leírtam. további jó szórakozást, jóéjt

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

hát az alkmart nem is teszem meg az már tuti
Metz gólt de gyorsan...
palermo 3 mecse nyeretlen tuti gyõzelem otthon
astin villa 10 mecse veretlen tuti vereség
lyon,palermo,totthanem,austria wien"",twente,az alk"",dinamo zagreb,werder"",benfica"",malaga"",barca"",basel"",chelsea

nekem ezek a tippjeim holnapra

ebbõl "" még gondolkodok

vélemények????????,
rooney8
valaki mondja már meg, hogy mit csinálok rosszul, hogy mindig 1 megy el? :S 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

dragon11
Jah, értem.:|

Matthew Prosac
mondjál már neki egy-két jó szorzós meccset a hétvégére, én csak a Coventry-Chelsea-Napoli hármast merném erõsen javasolni a többinél vagy túl kicsi az oddsz, vagy nem tudom mi lesz..

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Blueblood
Sztem nem csak neked írja. sokan kiváncsiak itt az õ tippjeire.

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

mtk-mért híszitek hogy nyer sztem x lesz
ez ilyen ute színt meg fradi
Matthew Prosac
MTK ötös kötés, nem véletlenül 5 meccset írtam már elõször is...

excelisor egyenlített 😄 hajrá 2-1 jó lenne mellé metz gyõzelem
dragon11
Mert szenvedsz vele Nekem és ~feleslegesen, mert nem raktam meg. Behúztam a szelvényt itthon, de nem mertem megrakni valamiért..

de hétvégére valóban szeretnék rakni.😊

a szeló amit ajánlottál, ugye Zwolle nélkül!

159 MTK - Nyíregyháza 1.70 H*
150 Coventry - Sheffield Wed. 1.86 H*
227 Napoli - Catania 1.63 H*
139 Chelsea - Aston Villa 1.37* H

200->1400

Mennyire biztos ez a szelvény?

Matthew Prosac
0-3 mellesleg

Matthew Prosac
ezt most miért? én marhára nem haragszom, nem is azért neked címeztem a 0-2-t hogy valamire is utaljak, egyszerûen csak írtad hogy vezetnek, én meg update-eltem. részemrõl olyan mindegy hogy mikor mit teszel.

dragon11
😄 visszahozom magam valahogy.;-)

na nekikezdek a holnapi tippekgyártásába
Fabio Capello
mondtam én tegnap, a kölcsönpénz a második lépcsõ a függõség felé 😄

dragon11
Ne haragudj Matt, hogy nem mertem megrakni.. csak ez már kölcsön kért pénz és 5milliószor átgondolja az ember, hogy mit rak!😞

ne haragudj télleg.. - ez nem azt jelenti, hogy kétségbe vonlak, nehogy félre értsd.. csak a félelmem.. mert már nem az én pénzem-

még1x sorry.😞