Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"
REAL MADRID
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
www.icewebhu
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
REAL MADRID
jönne a félidõ V vége D
másikon meg a bayern iksz és lyon gyõzelem 😄
www.icewebhu
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
REAL MADRID
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
remélem azért most nem a 11 évvel ezelõtti döntõ forddítottaj fog bekövetkezni és nyer a bayern 😄 maradjon már 1-1 😄
érik honlap az az inter vereség..
már csak a söderling kell elsõ szet 5-0 neki eddig:d<#eljen>#eljen><#taps>#taps>
már csak ez kéne
Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor
REAL MADRID
Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
Lépek nézem, a meccset! Jó éjt!
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430