Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

holnap
Paks-Zalágerszeg mit mondtok ?
Shep
Hosszú távon közel 50%-os találati arányra bárki képes a titok nem ebben rejlik 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

w77d
igaz, de most remélem elkaptam egy jó szériát 😊

Blueblood
Egyrészrõl tegye meg, másrészrõl meg ne menõzzön itt, azért mert van 1 jó tippje, nem lesz gazdag. Nagymamám is eltalálna 10-bõl 1-et az tuti, pedig õ azt se tudja, h mi az az odds.

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

Shep
Azért a Bayern gyõzelem 8,5-ért egész jó megérzés volt 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Akkor az egész jó, bár amilyen minuszban vagy, sok ilyen kell még mire visszanyered.

rooney8
ja am haveromnak a mu vitte el a 300->8000 szelóját :S

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

w77d
30K

rooney8
nem az a baj, hogy beírod, de ha már itt emberkedsz, akkor tedd is meg 😉

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

megnéztem mire raktam
plymouth iksz
accrington iksz - elmaradt
watford iksz - vendég lett :S
legalább a watford jött volna akkor itt is csurrant volna vmi
dragon11
Salzburg cserben hagyott..

mind1, bánom beírtam..

Shep
Na ja de mennyibe került a szeló?

WuFraZselic
ha 3 napon belül lejátsszák, akkor "megvárják"

ha azon túl, akkor 1.00-val jóváírják

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

232 1 Manchester Utd. - Chelsea 2.20 / 3.10 / 2.70

most nagyon gondolkodom hogy 5k- val megtegyem a chelsea-t:S fõleg ha rooney lesérült bár ahogy láttam csak a bokája ugrott ki uh sztem hétvégéig simán összefoltozzák
rooney8
vagyis nem te, hanem dragon 😄

rooney8
amúgy ja, te mindig megmondod, de mégis gecinagy mínuszba vagy 😄

fenrob
EGyik haver aztmondja hogy ha pl van 3 mecs és kettõ bejön és a 3.dikat elhaszaltjáák meg kell várni még lejátszák és akkor nyer csak a tipmix , ez hülyeség nem ?

\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"

w77d
jójó... na mind1 így nem 240ezret nyertem hanem csak 113-at XD

WuFraZselic
pedig Shep tényleg beírta délelõtt 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Blueblood
Elfogult? Az azt jelenti, hogy nagyon hiszel bennük. De a hszedbõl nem ezt veszem ki.
Szóval lényeg a lényeg KIZÁRT az Inter vereség, de a döntetlenre sem tennék egy kanyit se.

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

Shep
Pedig én megmondtam 😊

Shep
Páran nem tudják a kiló mit jelent 😊

dragon11
de, csak mondom, hogy elfogult vagyok azóta..

fenrob
aztaaaaaaa 😮

\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"

w77d
nekem pont emiatt nem lett 5-bõl 5 :S

ezaz nyertem 2 tiket bejot 😄
WuFraZselic
ha kiverték az egyik legnagyobb esélyest, akkor nem éppen gyõzniük kéne egy CSKA ellen? <#zavart2>

Shep
Á megint elszartam, csak beszinezi amit rakok tehát
Ja és ezt momentán megmondtam reggel.

Veendam v FC Omniworld 2 @ 4.20

w77d
ráadásul 4,2-vel XXXXXXD

dragon11
kicsit elfogult vagyok, amióta kiejtették a Chelseat.

ja medg a söderling nyerjen már
dragon11
1X2-re hol lehet fogadni?😉 mek oda én is.😊

w77d
nem 8K????

Blueblood
Akkor mért nem vagy kurva gazdag még ebbõl a fogadásokból ha te megint megmondtad?
Inter vereség, HÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁ tedd csak meg nyugodtan a CSZKA-t, úgy elbukod mint a szart😄

bár ma összesen 6 bentvan:s és még kell nadal,federer gyõzelem az akkkor +4000
és inter gõzelem +8000
szóval hajrá:d
WuFraZselic
8 milliót nyersz?

Shep
Hát ez bejött 😊

Ezt félidõben raktam meg
Bayern München - Manchester United
kombinációs fogadások Bajnokok ligája 1 1 (2-1) 8.50

Lyon v Bordeaux >2.5 @ 2.25

2.06
Bayern Munich v Manchester Utd [to score 1 to score @ 1.33
Lyon v Bordeaux 2 to score @ 1.55

Veendam v FC Omniworld 1X2 @ 4.20

w77d
nna azért 5-bõl 4 találatom lett, hozott ez is a konyhára 😊

multkor az NBA szeló, tegnapelõtt a 7-bõl 6, ma az 5-bõl 4... kezdek visszatérni XD

én is így vok 8000k jönn:d
ha nyer az inter
preckess
Bayern - MU
félidö: V Végeredmény: H
25x es szorzo volt rá 😄

szucsy89
megérdemelte a bayern
rooney8
na mind1, még él egy szelóm (mu, lyon gól) és hnapra kéne még 1 inter gyõzelem 😄

csak bejött a bajor gyõzelem megérzésem<#hawaii>
dragon11
1:1et mondtam én is, és 2:1 lett.
ááxÐ

w77d
azt én is csak lesem XD

azért ez a Bayern még mindig valaki 😄DD

Fabio Capello
azér az nem gyenge ahogy olic végigment a teljes védõsoron... 😄

ezaz b+ a 11 évvel ezelõtti fordítottja faszkivan :S
ikszel nyertem volna
komolyan nem hiszem el 😞
w77d
München ezzazz!!!!!!!!!!

Olic -.-

REAL MADRID

WuFraZselic
Olic keci