Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

amúgy én is Barca fan vagyok de sztem nem nyerünk x lesz 0-0
1-1
rooney8
arsenal gól mennyire tuti? 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

-n
inter nyerjen holnap
ma meg márcsak egy nadal,federet várok és akkor jönn is rendesen
összesen +12 000
én holnap egy belga mecset és a 3 osztrák kupa mecset néztem ki a focik közül
WuFraZselic
én is gondolkodom hendis gyõzelmne

valamint félidõ H, meg félidõ H végeredmény H fogadásokon

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

ja k oda nem kell:d
vgabesz93
Inter 0-1-rõl szerintetek?
Lehet rajta lesz egy szelómon Arsenal gyõzelem mellett😄

tuti kihozzák 2.3 3 2.4 -re a tippeket hát pedig nagyon gondolkodom hogy megdobjam nagyobb összeggel a chelsea-t és ezt most nem csak rooney miatt gondolom bár itt azt mondtátok hogy inkább ne nah mind1 majd még gondolkodom...
kézit még nem tetem soha valami olyat akarok zalágerszeghez ami elég biztos ,mert kicsit többért akarom megteni
csao joéjt kösz a gratulát 😊
Kézilabda

REAL MADRID

az kosár ?mert holnap nem játszák
w77d
hát passz. Ma este már túl fáradt vagyok agyalni ezen, meg holnap korán meló 😊

Na joccakát mindenkinek és grat aki nyert ma 😊

Én a Valladolid - Navarra San Antonio 1.38 / 9.65 / 3.10 H-ban gondolkozok.

REAL MADRID

WuFraZselic
látták hogy megsérült Rooney, gyorsan átkalkulálják az oddsokat

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Shep
Kicsi rá a szorzó 1,4 körül nem éri meg berakni systembe.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

😄,amúgy
Zalágerszeghez kellene még egy mecset tennem ami tuti szerinted?
232 Manchester Utd. - Chelsea Felfüggesztve Sz 23:50 apr.03

<#confused>

REAL MADRID

Shep
Én maradok annál a variációnál ,hogy nem rakok kimenetelre, csak az Inter meccsen. Barca gól szerintem elég biztos meg még találok majd valamit mellé 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

w77d
a Bayern én tudtam, ézert raktam meg 😊 Bár lehet elfogult vagyok a kedvenc csapatommal XXD

bayernt én se hittem hogy nyerni fog
nehéz lesz az Arsenal-Barca
és az Intere mit mondtok?
w77d
Például ez már biztos hogy rajta lesz a szelómon X2-vel 😄

WuFraZselic
szerintem Arsenal 1x inkább, hazai pályán nem hiszem hogy kikapnak azért

1-1et mondanék elõre, bár ma is 0-0át vártam bayern meccsen, szóval úgy vegyétek figyelembe <#wow3>

gondolkszok meg e tegyem a Zalágerszeget 20 euroért szerintem bejön
w77d
Még nem tudom. Délelõtt meló közben kiagyalom 😊

w77d
inkább X2 😄

Shep
Holnapra mit akarsz rakni 4/5-be?

azt mondod ?😄 akk legyen 2 es 😄
Shep
Nem is én szóltam meg (amúgy tudom), meg hol merek már én itt már bárkit is megszólni a helyesírása miatt?

w77d
Hidd el, akkor is jön a Barca 😉

fenrob
Legalább holnap jön egy kis péz abbol a szelobol is amit ma nem fizeteik ki 😄

\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"

barcába én is bizok csak hát Arsenal otthon játszik szoval kitudja 😄
1x vagy 2X 😄
WuFraZselic
õ ha jól tudom szlovákiában él, elnézhetõ 😊

Shep
Ez az Giants, nem szabad hagyni!

Shep
Hát ez megint nem sikerült 😊

w77d
köszönöm 😊

Én inkább a Barcelona gyõzelmét várom, esetleg egy döntetlent. A Zalaegerszeggel egyet értek!

Shep
Nem tudod, hogy itt nem szabad mások helyesírását kritizálni? Itt az a menõ ha érthetetlenül rövidítesz, szóközt nem ismered, betûket felcserélsz és az ékezeteket még csak hírbõl sem ismered. Ellenben ha csapatok neveit nem írod le tökéletesen az égbekiáltó Isten káromlás.

vgabesz93
jaja..és így csak egy szelvényt tudtam feladnixD

Mondjátok
Zalagerszeg
3000 ft ért megtenném
+Arsenal 1x
w77d
bazki XD

w77d
Mondjátok
Zalaegerszeg
ft-ért
megtenném

nem olyan nehéz ez, figyelj picit...

Shep
Á hát csak felkészítelek a rossz dolgokra 😊

Mondjatok meg a véleményeteket
Arsenal-Barcelona 1x
Paks-Zalágerszeg 2 mit mondtok és ezt egy 3000 ft ert megtenem
fenrob
mert rajta volt vmi szelodon és nemfizetekki ?

\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"

w77d
te aztán tudod a lelket tartani az emberben XXXXXXD

vgabesz93
Na végre, tippmixen törölték st. patrick's-sligo meccset. Nem tudom miért nem lehetett ezt már tegnap este megtenni.

Blueblood
Én úgy ahogy van kihagynám ezt, CFC drukkerként mondom, hogy semmi sem biztos azon a meccsen, max az h picit fáradtabb lesz a BL miatt a MU. nagy pénzt ne tegyél.

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

Shep
Hát csak kérdés meddig tart 😊 (lehet már holnap véget ér 😊)

Blueblood
BL-ben nem érdemes vendégre rakni, mer jó az iksz, ahogy a Stuttgart-Barca is 1-1 lett.
Az Arsenal az 1x, de tuti nem vendég siker. Én hazait gondolok, 2-1 körül.

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!