Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WuFraZselic
az Inter még vele veretlen 😄
(1 meccs, 1 gyõzelem )

remélem itt lesz a 2.!

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Blueblood
Forza Inter!!!!
Hajrá Arsenal!!!!

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

Matthew Prosac
Inter meccs játékvezetõje: Howard Webb
Inkább nem mondok semmit. Csak annyit, h nincsenek túl jó tapasztalataim az angol bírókkal kapcsolatban.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Azta Almunia mit fogott :S:S nem kezdödik jól a meccs:S
w77d
szerintetek interen a 2.5 over esélyes?

kraawz
mûködõ stream vkinek ? 😊

hajrá inter 😉

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

jAsOn VoOrHeEs
Megdobtad õket 100-zal?

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

WuFraZselic
remélem nem, mert az nekem is elég fájdalmas lenne

FORZA INTER!

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Matthew Prosac
hajrá Inter!! WuFra, ugye nem kell csalódnom a fav csapatodban ? 😄

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

nah akkor hajrá Arsenal és Inter

amugy nyigornak: www.digisport.hu beregisztrálsz és nézed
WuFraZselic
www.digisport.hu/live

link barca mecsere? valaki <#banplz>
Fabio Capello
Djugarden lõhetne már gólt...

Neustadt miért vagy ien szar
kraawz
Esti inter gyõzelem 7200 körül hozna (:

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Esbjerg 0-4

hihetetlen. Dán bajnokságra többet az életben nem rakok. Múltkor a Bröndby szivatott meg,mostmeg ez.

nevetséges.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

ne legyél benne olyan biztos <#ejnye1><#vigyor3>

w77d
ááá tényleg, Shep barátom XXXXXXXD

WuFraZselic
igen, de inkább kipótolnám a hétfõi pókernyereménnyel, és 100al megtenném az Intert

amúgy Materazzi nem rossz, idén sokkal inkább a jó teljesítményével, mintsem a durvaságaival hívta fel a figyelmet magára. viszont nem értem miért nem lehetne Cordobát / Chivut betenni középre...

Shep
"Nem" én voltam 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

rooney8
pont h ezekre kell tenni, mert itt tuti h borul a papír 😛

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Egyetértek

REAL MADRID

azt mondtad,hogy a múltkori nyeremény megy mind az Interre 😄 csak féltél 60 kiloval megrakni ?
Blueblood
A Rapid és az Esjber azért durva. OSZTRÁK KUPÁRA SOSE, ezt tegnap a Sturmal megtanultam, ma ez csak tovább fokozódott bennem.

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

Wiener Neustadt
0 - 1
LASK Linz

<#levele>

REAL MADRID

Blueblood
Az Arsenal a lehetõ legerõsebb kezdõjével áll fel (RVP-t kivéve). A Barcaban viszont hiányzik nekem Henry, mer oké, lehet, hogy idén már nem olyan jó mint Pedro, de az Arsenalt ismeri és ez sokat jelenthetett volna. Ezenkívül nincs Touré, Iniesta és Abidal sem.

rooney8
rapid wien mi a f*szt csinált? 😄😄D 2 öngól a végén és ezzel kaptak ki 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

ne ma hogy a Wiener fogja elvini a tiketemet :S
w77d
gyerekek ki mondta tegnap hogy ma elbukom a fogadásaim? szeretném vállon veregetni a kurva jó tippért XXXXXXD

már részemrõl mindegy mit játszik az Inter, a jégkorongok elvitték, egy sem jött be....

Blueblood
Így van, sztem ez inkább arra jó, h elriasszon annak a meccsnek a megfogadásától.

ahh Linz vezet na ne neustadt egyenlitsd ki és nyerd meg
Wiener 0-1,akurvaéletbe 😞
vgabesz93
Turku PS-Lukko 5:0<#eljen>
Nem gondoltam hogy ilyen sima lesz.

vagy lefejelik😄
Henry nem kezd ? 😮 😞
Neustadt a 2. félidobe verd meg a Linzet
jAsOn VoOrHeEs
Materazzi kicsit nyugtalanító. Azt hiszem fog születni CSZKA gól. 😄

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

vgabesz93
Én nem is tippeltem be vendégre, csak emiatt nem húztam haziba.

Na igen hát nem tegnap regisztráltam, változnak a dolgok.
Kérem a tisztelj esküdtszéket hozzászólásomat tekintsék megalapozatlannak😄
Shep
Megõrítettek ezzel az 5-6-10-100 meccse ez/az várható volt dumával. Hagy ne kezdjem már el sorolni ,hogy hány olyan csapat van akinek már rég nyerni/bukni kellett volna ezen elgondolás alapján. Van benne logika, de nem kellene mindenre ezt ráhúzni és utána meg csodálkozni ha mégsem jön a tipp.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Válasz erre gombot használ!

Ja régen, de pár éve személyit sem kértek, most meg már igen és egyéb biztonsági intézkedéseket is tettek, nagyon helyesen.

vgabesz93
Aarhus 6 meccse nyeretlen..várható volt.

a sportingbet arra hogy hova utalsz.
Nekem régen ugyan ez volt pokerröl sportfogadáásrol mindenhonnan nyertem és kifizették.
Na jo ennek már több éve de az se az én nevemen volt akkor
0-2

xDDD Esbjerg SHIT!

Shep
Ki szarik és mire?

Shep
Hát momentán annyi, hogy ha másnak utalgatod a lóvét akkor az pénzmosás gyanús vagyis simán tilthatnak a lóvét visszatarthatják stb. stb. Nem mondom ,hogy nem sikerülhet a kiutalás, de egy ideje sokkal nagyobb a szigorúság ez ügyben. Persze aki szeret plusz konfliktusokat elõidézni saját magának az csak nyugodtan. 😊

sztem szarnak ezek rá..
Shep
De ha nincs bankszámlád akkor tök mindegy, hogy mostani, vagy új számla nem fogsz tudni szabályosan ki- befizetni. Tehát vagy csinálj bankszámlát, vagy nyisson számlát az öreged és fogadjatok azon.

Istenem esbjerg. Jól van,faszom,ma mai nap nem jött be. Ez a balfasz banda már úgysem fordít.

Én a Neustadt miat könyörgöm hogy nyerjen