Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát mindkét meccsen a mindkét csapat lõ gólt témára raktam :S

Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor

fsgh
Nekem tökéletesen megy a digis stream😊 igaz még 8kor beléptem és már el is indítottam az adást😄 aztán hagytam futni a háttérben és így tökéletes.

Az Inter pedig nyom. Ha az öltözõben 1-2 finomítást eszközölnek meg is lehet a meccs😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Matthew Prosac
a Barca 22 ember ellen is simán hozná a 60%os labdabirtoklást. Elképesztõek...

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

kraawz
Arsenal 30%-os labdabirtoklás otthon.. Azért az komoly.. 😄

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Oziris666
Már akinek😄

Matthew Prosac
2,5 ígéretes...
a másik Samuel kellett volna oda és õ talán befejeli 😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

eddig félidõben a lehetõ legszarabb ez az eredmény a 2 BL meccsen..

WuFraZselic
bazdmeg Etoo ezt hogy nem tudta kapura fejelni?

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

kraawz
meglesz ez, sztem 2-0 a vége 😊

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Matthew Prosac
mostmár kettõ darab ígéretes lehetõség.

WuFraZselic
BASZKI Sneijder

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Matthew Prosac
Érik? Te mit nézel? 😄 Meddõ mezõnyfölény + egy veszélyes Eto'o lövés, amit Cambiasso hatástalanított. Más nemnagyon...

WuFraZselic
hál isten visszajött 😊

bekéne pakolni 1et szünet elõtt, már érik

jAsOn VoOrHeEs
Fasza lesz, ha Sneijder lesérül...

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Matthew Prosac
azóta már egy fokkal jobb, már csak egy Mourinho féle lebaszás kell a félidõben és meglesz a hõn áhított 1-0 😊

WuFraZselic
na bazdmeg, Eto'o jól belelõtte Cambiassoba, ha nincs ott ez gól 😄

w77d
kéne nekem a Barca félidõ :S

WuFraZselic
nekem kimaradt egy bõ 10 perc , de elõtte volt 1 veszélyes Pandev és Eto'o lövés, most meg nem tudom mire fújtak lest Maiconnál 😄

remélem felpörgetjük az uccsó 10-15 percet

Gent 0 - 3 Anderlecht

Kar hogy elment mar a szelo a Wiener meccsen 😞

Am. Juhasz szerezte a 2. golt.

REAL MADRID

Matthew Prosac
Nem túl meggyõzõ ez a mai Inter. Sajnos simán bennevan egy 0-0 is. Aztán majd idegenben játszanak egy 2-2-t és tovább is mentek. Ne legyen igazam.. Még lehet jobban járnánk ha a Cska rúgna egyet, legalább felélednének az olaszok.

dragon11
Mezszámáról nem véletlenül van vicc.😄

Blueblood
Arsa-Eboué csere jajjne...

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

Blueblood
Ez a Bendtner is egy fostalicska én nem is értem h mér nem adták el még...

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

Shep
Na éledezik az Arsenal, jó lenne ha mindkét csapat elindítaná a gólgyártást.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

dragon11
Inter és Barca uralja a meccseket.. egyelõre.😄

Blueblood
NASRI :@

Blueblood
Basszameg de gyenge ez az Arsenal...

ne a neustand a hosszabitasba bezeg golt lot ahh elote kellet volna elvite a tiketem
WuFraZselic
na digi stream inter meccsen most kezdi nálam megadni magát

WuFraZselic
igen, de a ~15. percben nagyon nagy felelõtlenség kapni egyet

igaz, a 3. percben egy CSKA játékos is simán kaphatott volna

rooney8
de már így a meccs elején... arra utalt, h még biztos fog kapni lapot, ezért emberhátrányba kerülnek 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Csak sárga lapot kapott Materazzi,nem?

Forza Italia
Bazmeg mit csinál Almunia😄
Ez nem is õ xdxd

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Shep
Hát ez kész Almunia miket fog.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Matthew Prosac
Almunia mit szedett mára ? 😄

LOL amint leirom megint véd egyet ilyen NINCSEN 😄

WuFraZselic
remélem akkor is 2-0ra gyõzünk mint a Milan ellen

MEGINT nemhiszem el ezt a kapust bazeg...

Matthew Prosac
Ez gyakorlatilag annyit jelent hogy az Inter emberhátrányban fejezi be a meccset 😊

WuFraZselic
na baszki Marco erre semmi szükség nem volt

Forza Italia
érik a Barca gól

Amúgy Hajrá Brugge és Inter

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

WuFraZselic
kicsit nálam is

de kommentátor nélkül elég szar

Matthew Prosac
olvasd el a tippmix szabályzatát -.-

köszi de túlterhelt a rendszer:@
Ugy tudom nem 😞

REAL MADRID

Ha hosszabitasba nyer a neustandt és 1 be raktam meg akkor még nyerhetek?
Blueblood
Huh Ibra....

pf már lehetett volna 2 barca gol is ...LOl amint leirom a 3. xd

Shep
Hmm, csak az Inter meccs akad.

Shep
A digisport csak nekem akad?