Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rooney8
ezzzzazzz 😄 tartsátok meg kecii 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Matthew Prosac
Góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól!!!!!!!!!!!!

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

WuFraZselic
bazdmeg lõjünk még1et gyorsan, nagyon nagy lendületben vagyunk!

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

MILITO?😮 a mai 2.góllövõ akit találok:$.
de egy mesis gól is jól jönne..
dragon11
mondtad te is, a CSZKA-nak kapusa van, de mindegy.. nem szóltam.

Forza Italia
Ott az Inter gól na végre bazmeg😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Blueblood
ottan van inter!!!!!!

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

jAsOn VoOrHeEs
Na még egyet Inter!

Barca hendire egyébként mekkora szorzó volt?

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

ezazzzzzz.bejött a mixem is.Inter góllll.
mire ráviszem a közvetítésre góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól.
WuFraZselic
NA VÉGRE MILITOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOo

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Blueblood
shoa nem láttam még ilyen rosszul játszani az arsenalt....

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

WuFraZselic
ILYEN NINCS GECI, mit védett már megint

AlieN911
AZ INTER MI A GE*IT CSINÁL???????
LÕJETEK MÁR 1.....

Honda - The Power of Dreams

WuFraZselic
mit védett a kapus :S

Matthew Prosac
75. percben megyek fürdeni. Ennél a mai Internél a kádba fingani is nagyobb élmény.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

kiki888
kössz XDD

'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'

rooney8
micsinál bazmeeeg?:@

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

WuFraZselic
baszki José hozzon már le egy védõt, a CSKA gólt nem akar lõni

BAZDMEG Stankovic, ez mi ziccer volt már!

buldozer99
zsidó vagy Te!

Forca Barca

dragon11
a mondat utsó része irónia volt, hajrá inter😄

dragon11
na, szép Barca.😄 hajrá moszkvaxÐ

Matthew Prosac
ott legalább gólparádét rendeznek..

kiki888
zsidó ibra...

'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'

IBRAKADABRAAAAAAAAAAAAAAAAAAA XD

rooney8
inter gól rendel 😄

jAsOn VoOrHeEs
Inter vajon meddig akarja még tartani ezt a jótékonysági mérkõzéshez hasonlítható színvonalat?

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Forza Italia
Brugge 2-0
Kell az Inter gyõzelem

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

inter gólt..
Matthew Prosac
valaki dekódolná nekem, hogy az Inter mit játszik? nem bírom megfejteni.

Valdes 😮 xd nemvolt gyenge xd

egy emssi nekem is jól jönne:d
ezzel a barca góllal 4 minden jött.
Barca gól, másodikfélidõbe lesz gól, Ibra gól valamint a abrca lövi az elsõ gólt😄
azért 1 messi golt még várnék xd

😄

Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor

dragon11
sztem simán várható volt😄

nyaa,mostmár csak Arsenal gól meg Inter gyõzelem kellene
HAJRÁHAJRÁ

😄

Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor

IbraKadabra :o

Nah almuniara nem akarok semmi rosszat mondani de mi a faszt csinált?
ibra gól :S a faszom
Forza Italia
Vezet a Barcaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

védés / saves
tv-ben 7-0
erdemenyek.com-on 6-1

#57717.: ???
😄

fsgh
Inter meccsen félidõre annyira nem meglepõ a 0-0. Viszont Arsenalon már meglepõdtem hogy 0-0-ra áll. Eddig nem túl gólgazdag meccsek.

Na megyek is vissza nézni az Intert.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Forza Italia
Brugge vezet 1-0
Gooo Inter

eleinte nekem is sz*r volt. mostmár fasza. pedig azóta kiléptem kerestem mást majd vissza.Mérkõzés 8.perce óta a digi-t nézem
rajkonnen92
csõ. ehhez a meccshez tudna nekem valaki élõ eredményt mutatni?
Valladolid - Navarra San Antonio (spanyol kézi)

Glory Man United Go Kimi Go

😄

WuFraZselic
most már nálam is, de 9 óra körül volt egy 10 percnyi szenvedés, utána ismét helyreállt

2. félidõben nyerni kell, Forza Inter 😄

Betsson munkatársa már megelõlegzi az Arsenal gólt 😄