Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WuFraZselic
úr isten miket véd Akinfeev... kb 8-0 lehetne már

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

ibra messi down...fasza..gogo pedro -.-

messit is lehozza pep...ehh..jesus christ...

Shep
Rohadjon meg a bíró!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

WuFraZselic
NEEE SNEIJDER, ezt hogy lehett mellélõni

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

fújják le 2:2
buldozer99
gyerekek ez vicc!

Forca Barca

Blueblood
Úgy is van!!!!!!!!!

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

nevetséges ilyen nyomorék birokat komolyan

WuFraZselic
fúú Eto'o , ez mekkora gól lett volna

11-es?
SEMMI NEMVOLT ÉRTED uramisten micsoda fos szar

Inter gól jól jönne vagy esetlen az arsenalon páros végeredmény😄
PUYOL PIROS IS hát ez mi

kiki888
hopphopp redcard & penalty LOL

'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'

Blueblood
GOGOGOOGOGOGOGOGOGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ARSENAL RÚGJÁTOK BE ÉS MÉG 1 GÓLT PLS!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

nemhiszem el 11es arsenal...

WuFraZselic
én is félre ne értsd, de egyszerû fogadón kívül Inter drukkerként is kell néznem a meccset, így a 2-0 lenne a tökéletes 😄

Matthew Prosac
nagy feeling orosz közvetítés mellett ez az Inter meccs. Etoa, Militoa, Mjáterácce. 😄

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
örüljünk hogy Akinfeevnek sikerült egyet begyömöszölni. Aláírom ezt az 1-0-t...

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

azt néztem én is kiszaladt .XD
WuFraZselic
lõjünk egy 2. biztosító gólt, és utána tõlem Rozsomákemberré is változhat 😄

Matthew Prosac
Julio Cesar mit híróskodik ott ? 😄DDDDD

rooney8

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

nah msotmár jó.
Matthew Prosac
hát éppenséggel Mark Gonzalez sem hiányzik a pályáról...

WuFraZselic
jön Gonzalez, na én ENNEK nem örülök

valaki pls. streamet az inter meccsrõl mert az enyém beszart:\xD
dragon11
egyenlíteni akarnak, szétnéz ki van szabadon.😄

Matthew Prosac
nekik jó az 1-0. Sokkal inkább arra hajtanak hogy ne legyen 2-0, mint az 1-1-re.
#57779: igazán bemehetett volna róla :C

WuFraZselic
gólvonalról mentett a védõ bazmeg :S

WuFraZselic
amugy valaki megmondaná nekem, hogy hátrányban miért 1 perc alatt rúgja ki a cska kapusa a labdát?
félre értés ne essék, én csak örülök ha telnek a percek, de azért mégiscsak 😄

Matthew Prosac
jön Dzagoev. Nem örülök neki.. Elég impotens volt a Cska támadójátéka eddig, örültem volna ha nem próbálnak változtatni rajta

AlieN911
Arsenal 1-2

Honda - The Power of Dreams

ebböl akkoris V lesz :o

jAsOn VoOrHeEs
Még egyszer indulj már el, mert kéne még egy Inter gól. 😄

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Walcott most jött be😄
WuFraZselic
meghaat a zesgé!

Matthew Prosac
Kicsit beszart a topic... Nem tudta feldolgozni ezt a mérhetetlen energiát, ami az Inter gól után felszabadult bennünk 😄

kiki888
most csak én látok sokkal régebbi postokat, vagy valami gebasz van?

'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'

Waaaalcotttt ezazzzz lõjjünk még lõjjünk még nincs veszve még ez a meccs gyerünk Arsenal!!
1:2
Matthew Prosac
Hõn áhított 1-0? Így már nem biztos hogy elmegyek fürdeni a 75. percben 😄

o-ó ...nemlesz ez igy jo még egy ibra gólt .o

kiki888
1-2

Arsenal lécci,csak egy gólt lõjetek plz!!
Már csak ennyi kellene a szelvényre...

dragon11
Ideje volt Inter, el ne vidd haverom mixét.^^

rooney8
+1

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

AlieN911
OLÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ CSAK JÖNNÖM KELLETT 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
FÚJJÁK LEEEE

Honda - The Power of Dreams

nahmég eggyet másfeles over.😄