Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WuFraZselic
de amennyit a CSKA hozzátett a mai mérkõzéshez, teljesen reális lett volna akár egy 5-0 is. elvileg eltalálták 3x a kaput, de én csak 1re emlékszem, azt is a 2. félidõ közepén tolta kapu fölé Júlio César 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

fsgh
Új oddsok by bwin:

Arsenal - 6,25
Bayern - 5,15
Lyon - 3,45
Inter - 2,15

elsõ három kötésben ezresselXD utolsóra 30ezer

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

inter94
#57841 erre vki_?+clevelend

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

AlieN911
Estére van valami jó, esetleg holnap ?

Honda - The Power of Dreams

tippek hétvégére?<#vigyor3>

cesc fábregas

Matthew Prosac
én értelek, de ha minden ziccer mindig bemenne az összes futballmérkõzésen akkor 5,5 over lenne mindenhol. A kihagyott ziccer a futball velejárója. Ennyi.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
No akkor summázzuk/sommázuk a mai napot:

1) +12ezer.
2) Mióta Banano lelépett sokkal szerencsésebb vagyok
3) Materazzi neve oroszul a legjobb. Mjáterácce <#eljen>
4) Az Inter bármit csinál - szar. Ha nyer, akkor is. /Shep/

Kb ennyi. Mégvalaki valamit?

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

dragon11
gratta

WuFraZselic
azért volt 3 ziccer (2x Sneijder, 1x Stankovic) + 1 gólvonalról mentés 😄
azért ez már +4 gól, ami csak a reális 😄

nem beszélve Eto'o csapattársba lõtt labdájáról, Pandev lövése etc

de mind1, nem ez a lényeg, én nyertem, te is, más is <#eljen>

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
<#idiota>

Matthew Prosac
2 max 3-0 lett volna a reális, nem kell túlozni. Akkor lett volna 10-0, ha kapusok nélkül nyomják a meccseket, dehát a foci már csak ilyen: kapusokkal játsszák. Az viszont tény hogy a Cska közel sem járt a góllövéshez.

fsgh
Hagyd, fõnökúr bukott az elõzõ Inter meccsen. Most nem húzol ki belõle pozitív jelzõt😄

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Matthew Prosac
photoshop, ilyet énis összedobok seperc alatt 😄

Én sem akarok vitázni senkivel csak nem értek egyet veletek annyi. Fabregas gólhelyzetben volt a labda pont jól jött emelte már a lábát erre Puyol hátulról összekulcsolta a lábát + még lökött is és nem tudta ellõni ezérte Cesc a labdát. Ez bárhol teljesen egyértelmû tizi sztem. A piroslapot azt én is túlzásnak éreztem, de most nem is az volt a téma. Úgy hogy ennyi ez a véleményem. Na peace<#wave>
WuFraZselic
na azért ezt kínkeservesnek semmiképp sem nevezném!
30 lövés, ebbõl 10 vagy 11 kaput talált. közük nem volt a vendégeknek a meccshez. hiába csak a 65. percben lett 1-0, még 10et is lõhettünk volna

kraawz
szép, gratula

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

WuFraZselic
szerintem bõven jó ez 😄

amúgy mielõtt elkezdeni megint vki hogy "kamu, nem is raktad meg 100al" és hasonlók, mint a multkor...
kép

Rockynhooo
lõttök egyet kint , onnan kezdve kurva mind1 😊

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

inter94
Utah - Golden State 1
Portland-New york 1
San Antonio-Houston 1
New Orleans-Washington 1
Toronto-LA Clippers 1
ezekrõl mit gondoltok ejjelre?NBA

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Shep
Nem vitázom ismeretlen emberekkel 😊 Inkább megyek filmet nézni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hát kínkeservesen megmentettek itt mindenkit a komoly bukótól.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Matthew Prosac
gratz! én csak egy ilyennel tudok szolgálni. Domzale mehetett volna sima hazaiba is, (3-1) és akkor 27e a nyeremény. mindegy jó volt ez így

1 indokot mondjál amiért ez nem volt tizenegyes csak 1 et pls
fsgh
Na ha az Inter nem nyert volna akkor azon köszörülnéd a nyelved. Behúzták szal pssszt😊

Shep
Hát láttam én már karón varjút 😊

kraawz
Nem volt egy nagy tipp, de hozott az a lényeg.

Inter - CSZKA Moszkva H @1.45 (1-0)

5000 -> 7250

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

ember te jól vagy? :o nemvagyok elfogult se hogy barca mellé álljak reaálisan nézem a dolgokat...de arra hogy most ezen vitázzunk kicsit fáradt vagyok és jelenleg agyfasz állapot áll fenn nálam a 2-2 miatt szal kkthxbai :o

WuFraZselic
ettõl a csapattól ha 6 meccses lenne a párharc, akkor sem kapnánk ki

Shep
El vagy te tévedve.

Shep
Világszégyen Inter remélem jövõhéten kikap 😊

Azt ugye ti sem gondoljátok komolyan hogy ez nem volt tizenegyes remélem?😮 simán meg kellett hogy adják gólhelyzetben volt fabregas.
Forza Italia
Plzen - Pribram H (1-0)
FC Bruges - Kortrijk H (3-0)
Inter - CSZKA H (1-0)
Sevilla - Tenerife H (szombat)
Bordeaux - Nancy H (szombat)

ennyi mára

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Shep
Nekem Inter-Barca kombi volt 3,4-ért, hát a bíró megölte. Igaz volt magában másik szelvényben az Inter az jött is, de hát, hogy így ment el ez a durva, mert ha jobb az Arsenal azt mondom OK, megérdemelték ,de hát ez egy vicc.

WuFraZselic
nos, akkor a két nyertes szelvény 😄

208 Internazionale - CSZKA Moszkva H 1.38
100.000 > 138.000

208 Internazionale - CSZKA Moszkva H 1.38
109 Bayern München - Manchester Utd. Manchester Utd. szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1.27

15.000 > 26.289

ja és ez az Inter meccs 10x simább volt, mint amit az eredmény mutat, Sneijder 2, Milito és Stankovic 1-1 100%os ziccert elbaszott, Akinfeev pedig 4 óriásit védett + gólvonalról mentett a cska védelme. csak bánom hogy 1 gólos elõnnyel várjuk a visszavágót

rooney8
iggen és bejött 😄 thx inter<#worship>

MU gól, Lyon gól, Inter gyõzelem

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Blueblood
Holnapi EL-el kapcs vélemény?
Benfica 1x
Fulham 1x

Ezt a kettõt gondolnám megtenni, szerintetek?

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

baszki olyan biztos voltam a barca gyözelemben hogy csak na erre a nyomorék biró elintézte ahogy mondod...nevetséges...megyek hányni... -.-

Shep
Hát kin? Még jó ,hogy a moszkvaiak le nem vonultak a pályáról.

Matthew Prosac
Rock & roll 😊

Shep
Bíró megoldotta, hogy verné ki a hideg verejték!

az a legszebb Barca X, Inter H, Lyon H MU V...:\😄
nah helo.jo8
WuFraZselic
hát kibaszottul nem az Interen múlt

2-2...az szép...édeskenyér...

Shep
Na mi van a világszégyen Inter csak 1-el tud nyerni? 😊

WuFraZselic
azért Mourinho kemény, nem cserélt a meccsen....

WuFraZselic
ez így van, 3-4 éve már élcsapatban lenne a helye

de VdS nagyon jó, kár lenne cserepadon vesztegetnie a képességeit

Blueblood
suta bendtner....

Mindörökké kedvenc: Chelsea FC Spanyol favorit: FC Barcelona Na és hajrá Magyar csapatok és Magyar válogatott!

komolyan...még mindig nemtérek magamhoz nyomorék biró miatt..vm hányinger ez az egész...

Matthew Prosac
már vagy másfél éve mondom hogy ez az Akinfeev kell nekünk Manchesterbe. Ha Ferguson hallgatna rám, ez az Inter meccs is sima lenne 😊

Blueblood
Hozzák már le Cescet!